Connect with us

Водещи новини

Фатално привличане за Дева, Лъв-не взимайте прибързани решения

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Препоръката в този ден е да си вършите работата сами, да не търсите подкрепа и да не делите отговорностите, за да не се наложи после да плащате за чужди екстри и недовършена работа. Всичко, което направите и предприемете сами ще ви вдига нивото, ще отваря нови хоризонти и възможности пред вас. Реагирайте на еднолична покана, търсете начин да подпишете двустранни договори и да не допускате вмешателство от трета страна. Този ден ще донесе награди за всичко, за което се постараете повече от друг път.

Телец 21 Апр – 21 Май
Има дни, в които Телецът работи като вол или решава да се излежава като свещена крава. В момента работете активно само в градината на личния си интерес. Излежавайте се и не си давайте много зор, ако се налага да се работи на общата нива. Заслугите ви няма да се оценят, работата ви няма да получи адекватна оценка и заплащане. Прекарайте този ден встрани от общата глъчка, решавайте всичко самостоятелно, не позволявайте проникване в личните ви планове и амбиции. Не се захващайте с неподходящи хора.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Ден за пасивност и опипване на почвата. Десет пъти премислете преди да кажете и предприемете нещо важно. Денят се свързва с грехопадението, с възможността да се изложите или да сътворите гаф поемайки чужда препоръка и отговорност. В утрешния ден ситуацията коренно ще се промени и тогава трябва да вземете важното решение. Днес на всички нива ще се правят опити за въздействие и компрометиране, ще се действа подмолно и с вреда за тези, които се доверят и повярват. Ако сте сънували родителите си, това е знак за опасност.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Ще имате предимства, ако се отделите от колектива и от средата, в която не се знае кой какви ги върши, на какво разчита и какво се е разбрал с останалите. Шефовете на високо ниво ще имат проблеми с подчинените. Не предавайте в чужди ръце отговорността на работата, която трябва да се свърши. Ден за опипване на почвата. Нова информация ще помогне да сглобите пъзела и в следващите дни да направите силен ход. Препоръчва се пасивност. Направете рачешка крачка назад, така утре ще направите две напред.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Родените в третата декада може да се излъжат в преценката и да направят ход в непозната и непроучена среда. Ден на фатално влияние и още по-фатално привличане. Не се препоръчват запознанства. Не си определяйте първа среща и по възможност не започвайте съвместна инициатива, независимо кой какво ви предлага и обещава. Търсете инфомация от независими източници. Ден за размисъл и проучване в тила на конкуренцията. Не взимайте прибързани решения, особено ако и близките ви може да бъдат засегнати от тях.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Днес ще спечелите, ако работите самостоятелно и не позволявате на чуждо тяло да прониква в работата, в проектите и личите ви намерения. Вероятно е да попаднете на фатално привличане и влияние, ако търсите съдействие и подкрепа. Опитайте сами да се справите с належащите задачи. Грешките от този ден ще се плащат утре с лихвите. На пътя ви застава опасен изкусител. Вероятно е да ви предложат нещо, от което трудно ще се откажете. Съветът е минимално да изпадате в зависимости и да изчакате по-добри времена.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Ден за проучване и претегляне на плюсовете и минусите във всяка работа или лична връзка. Планирайте за утре важните си ходове. Днес е време за проучване на терена, за опипване на почвата, за сондиране на мнение с хора, които познавате добре и никога не са ви поставяли в неприятни ситуации. Добре е да се пътува и да се водят двустранни преговори. Днес третият ще изиграе ролята на Троянски кон в работата и в живота на други двама. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
За родените в третата декада се очертават проблеми при работа в екип. Луната, символът на тъпата ви гледа в опозиция от знака на Телеца. Не е време да се разпределят или делят отговорности, да се правят съвместни ходове и да се разчита на общите усилия. В момента всеки търси начин да работи по-малко и да взима повече. Колективната отговорност се превръща в колективна безотговорност. Проучвайте нещата, уредете документи, не започвайте нова инициатива. Утре ще направите стабилизираща крачка напред.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Ще стигнете далече, ако работите самостоятелно и не споделяте проектите си, дори и с тези, които ще ги финансират. Конкуренцията опитва да се намеси в бизнеса ви и да определя правилата. Ако се налага подписвайте само еднолични договори. Родените в първата декада ще си създадат проблеми и неприятности при съвместни делови участия и в утешния ден ще имат много ядове. Проучете още веднъж ситуацията, не позволявайте намеси и водете разговори на четири очи. Където се появи трети ще има предателства.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Един успешен ден, в който печелите, ако сами си вършите работата, ако не допускате опити за въздействие и намеса в плановете ви. Очаквайте пари и постъпения, възможност да спечелите нещо само за себе си. Не се включвайте в съвместни начинания и дейности. Насочвайте за утре колективните инициативи и преговори. В този ден е добре да планираш, да се информираш, да търсиш лично финансиране и спонсори, които няма да поставят обвързващи условия. Разглеждайте самостоятелно различните оферти.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Ден на пасивност. Ще се налага да финансирате еднолично и да се трудите повече от останалите при съвместна работа. Тенденцията към използване и манипулация е голяма за родените в третата декада. Всичко, което отложите за утре ще тръгне по правилата и ще донесе съвместни ползи. Днес странични хора и фактори опитват да се доберат до личните ви проекти и да променят намеренията ви. Нищо да не се споделя. Не търсете съдействие, ако може да се справите сами. Ако не можете, изчакайте утрешния ден.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Днес всяка прибързана крачка и инициатива ще донесе вреди и проблеми в следващите дни. Проверете пак документации и наличности преди да подпишете каквито и да било договори. Не се препоръчват съвместни инициативи и работа в екип. Не влизайте в нова среда, не назначавайте нови хора и не преотстъпвайте права. Не давайте никому пълномощно да се разпорежда с парите и имотите ви. В следващите два дни ще бъдете обект на конкурентна атака. Добре се подгответе за разговорите, които предстоят.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2019
ПВСЧПСН
« май  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930