Connect with us

Водещи новини

Финансова криза за Везни, предизвикателства за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
През днешния ден ще трябва да се изправите срещу последствията от някои ваши действия в миналото. И ако изводите, до които достигате, не ви харесват, следва да си вземете поука и да промените нещо. Денят за вас ще е изпълнен с доста емоции, независимо дали става дума за личния или за професионалния ви живот – каквото и да се случва, ще го приемате навътре. Най-важната препоръка към вас е да не се вкопчвате с всички сили в каквото и да било – най-вече в човек. Вероятно още от сутринта ще ви занимават практични въпроси – свързани с работа, финанси или имущество.

ТЕЛЕЦ
Някои от вас ще проявявате склонност да вършите много неща едновременно и с ентусиазъм – точно сега обаче няма да е във ваш интерес да го правите. Дори да искате, събитията недвусмислено ще ви покажат кое е важното и на кое трябва да обърнете внимание, както и от какво би било добре да се освободите. Основният акцент при вас ще пада върху взаимоотношенията и партньорствата. Не е изключено да излязат наяве някои неща, за които не сте си давали сметка, човекът до вас да реагира бурно на ваша постъпка или вие самите да се владеете трудно.

БЛИЗНАЦИ
Днешните предизвикателства не бива да ви плашат – ако ги приемете като възможност да изгладите някои противоречия и искрено споделяте това, което изпитвате, може да постигнете яснота и да заздравите отношенията. Денят е изключително благодатен за сключване на брак или за започване на съвместно съжителство, за подписване на бизнес споразумения, за установяване и укрепване на делови контакти. Особено полезни ще са типичните за вас умения: да правите планове, да мислите стратегически и да създавате ред и организация – те ще ви помагат да реализирате целите си.

РАК
Освен ако не сте решили да си вземете отпуск точно сега, вероятно ще имате достатъчно ангажименти и задачи, които няма да ви оставят да скучаете. Не се притеснявайте – ще се справите доста добре, но за целта е нужно да си създадете добра организация. Да се натоварвате с прекалено много задачи може да се окаже също толкова лошо, колкото да не правите нищо и да бездействате – ето защо спазвайте баланса, доколкото е възможно. Ако се появят някакви проблеми, не бягайте от тях с надеждата да се изпарят и не задълбавайте във философски разсъждения.

ЛЪВ
Днес търсете практични решения, които да ви донесат конкретни резултати. Що се отнася до любовта и социалния ви живот, там приятни преживявания няма да ви липсват. Имайте предвид обаче, че акцентът ще пада върху сериозните връзки, а не върху мимолетните флиртове, така че подхождайте малко по-сериозно както към новите запознанства, така и към партньора си. Денят ще е доста благоприятен, що се отнася до реализацията на идеите ви, до творческите проекти и до професионалното ви развитие. Препоръката към вас е много простичка – ако сърцето ви тегли нанякъде, не отлагайте да влезете в действие.

ДЕВА
Звездните влияния ще ви открият възможност някакво ваше желание да се сбъдне или поне да поемете по правилния път, за да се случи това в бъдеще. Доверявайте се повече на инстинктите си и си дайте сметка как се чувствате в ситуацията тук и сега – ако тя ви причинява дискомфорт и усещате, че нещо не е наред, то тогава във ваша полза ще е, ако се опитвате да намерите практично решение. В никакъв случай не се нагърбвайте с работа, която не е ваша, не се грижете за неща, които са нечия чужда отговорност – ако чувствате, че се жертвате за другите повече, отколкото е необходимо.

ВЕЗНИ
Възможни финансови затруднения ще ви създадат напрежение и ще ви накарат да потърсите допълнителни пътища за спасяване на бюджета ви. Перспективите за бързо забогатяване са минимални, заложете на собствените си знания и умения. Станете по-активни в делата си и ще привлечете добрите сили на своя страна. Изчистете задълженията си и се погрижите за нещата, които ви предстоят, без да изпадате в крайности. В професионалните си дела се ориентирайте към приключване на започналите такива, преди да се захванете с нови.

СКОРПИОН
Бъдете разумни и не допускайте хората, които ви обичат, да страдат. Помислете как да върнете отново доверието в себе си, ако в отношенията ви е настъпила криза. Близките и децата ви ще се погрижат за спокойствието ви и уюта на дома. Здравословните проблеми, които имахте досега, постепенно ще ви напуснат, разбира се, не и без ваша помощ. Работете с решимостта, с която подхождате към всеки проблем, и ще превърнете авторитета си в неоспорим фактор, с който всички ще се съобразяват. Ще расте броят на хората, които ще търсят съветите ви и ще дават израз на уважението си към личността ви.

СТРЕЛЕЦ
Не се огорчавайте, ако по пътя си срещате завист и злоба. Това е сигурен белег за значимостта на успехите ви и изпитание за вашата зрелост. Работете в името на доброто и учете на сътрудничество и колегиалност онези, на които тези взаимоотношения са им чужди. Новости от различен характер ще ви погълнат изцяло и това може да застраши връзката ви. За сметка на интимния ви живот, в професионален план развитието ви ще ви носи удовлетворение и финансова стабилност. Без да пропускате миговете на отмора, които другите ви предлагат, ще отделяте време и за собственото си усъвършенстване.

КОЗИРОГ
Получавате шанс за професионално издигане и не бива да се щадите. Сега е моментът да наложите авторитета си, базирайки се на богатата си творческа мисъл и работа. Не се страхувайте да рискувате, щом сте убедени в правотата на идеите си. Качествата ви ще бъдат оценени, не се съмнявайте. Също е важно да сте премерени в общуването си, като спазвате добрия тон при всякакви обстоятелства. Търпеливо изчаквайте опонентите си и не търсете причини да ги предизвиквате. Близките ви ще приемат натовареността ви и няма да се почувствате изолирани в семейните дела. От вас зависи те да се развиват нормално.

ВОДОЛЕЙ
Самочувствието ви ще порасне, предвид материалните придобивки, които ви предстоят. Останете си добри и не позволявайте на емоциите да ви владеят. С култура и интелект ще привличате интереса върху себе си, а вие на свой ред ще има с кого да споделяте професионални и лични вълнения. Добрата ви подготовка и широк поглед върху нещата ще ви помогнат да ускорите работата си по текущи проекти, което ще се отрази положително и на парите ви. В чисто практичен план ще се съсредоточите и върху решаване на жилищен въпрос, покупка или продажба.

РИБИ
Ще си спестите нежелани емоции, ако станете по-внимателни и търпеливи в общуването си. Към хората, които не споделят разбиранията ви, не бързайте да се гневите, всеки има право на мнение. Обединените ви усилия ще дадат резултати, за това търсете сътрудничество на партньори, колеги и приятели. Следвайте препоръките на специалистите и си наложете здравословна диета, за да се избавите от неразположения и дискомфорт. Денят е подходящ и за сключване на сделки, постигане на бизнес споразумения, включително и за съвместно съжителство.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2024
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 
Advertisement

Популярни