Connect with us

Водещи новини

Конфликти ще вгорчат живота на Везни, промяна и напредък за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
Тъй като денят ще е напрегнат за всички, а вие сте по-чувствителни и податливи на чуждите настроения, във ваша полза ще е, ако отделяте повече време за почивка и за приятни занимания. Избягвайте да общувате с хора, които ви напрягат, изискват прекалено много от вас или се опитват да ви принудят да играете по техните правила. Вие сами трябва да си изградите защита, която да пропуска полезните въздействия и да държи негативните настрана – ако не го направите, има риск да станете жертва на вредни влияния. Ако се колебаете как да постъпите, по-добре изчакайте и не правете нищо.

ТЕЛЕЦ
Ще сте по-спокойни и ще успявате да се грижите по-добре за себе си. Дори когато сте подложени на по-голямо напрежение, ще е потребно да се щадите. Може да очаквате да се изправите пред смесица от възможности и проблеми. От една страна, ще имате наистина много енергия, която може да използвате, за да поработите усърдно за реализирането на професионална цел или да се докажете в някаква област. Успеете ли да подплатите ентусиазма си със солидна доза труд, бихте могли да постигнете истински и значителен напредък или да се случи промяна, която не е било възможно да извършите.

БЛИЗНАЦИ
Най-благодатен ще бъде денят за тези от вас, които работите за себе си, тъй като спокойно ще преследвате амбициите и ще успеете да разгърнете способностите си. Ако обаче имате началник, с когото не се разбирате, или някой в най-близкото ви обкръжение е по-авторитарен и се налага да живеете по неговите правила, тогава може да си имате проблеми – голям е рискът нещо дребно да прерасне в ожесточен спор. Макар че ще ви предизвикват и трудно ще се владеете, опитайте се все пак да не стигате до крайности и да не влизате в битки за надмощие.

РАК
През днешния ден колкото повече енергия влагате, за да се борите с хората, толкова повече те ще упорстват. А и ще трябва да преодолявате множество пречки. Ако не успеете да се проявите като по-гъвкави и да заобикаляте препятствията, по-добре изчакайте и не правете нищо, докато не се успокоите и започнете да мислите трезво. Предстоят благоприятни ситуации за работа, а и по всяка вероятност страстите все още няма да се разгорели и ще бъдете по-спокойни. Заради предизвикателството трудно ще поддържате спокойствие – и външно, и в душата си.

ЛЪВ
Чувства, които досега сте таили в себе си и уж сте контролирали, ще излязат наяве и няма да успеете да скриете нито от себе си, нито от околните какво изпитвате. Трудно е да се каже откъде ще избликне, защото всичко зависи от това какво волно или неволно сте заключвали в себе си. Макар че сигурно неконтролируемият изблик на емоции няма да е приятен нито за вас, нито за другите, накрая ще ви олекне и ще се почувствате, сякаш сте се освободили от бреме, което сте носили дълго време. Дори да проявявате склонност да си мълчите, сега думите просто ще излизат от устата ви.

ДЕВА
Що се отнася до работата и професионалното ви развитие, днес ще бъде време на сътресения и промени. Възможно е конфликти на работното ви място да ви подтикнат към някои по-смели решения или към преструктурирания. Ако сте се посветили на творческа дейност, денят може да бъде доста благоприятен за вас – ще ви хрумват оригинални идеи, а нищо чудно пред вас изненадващо да се открие възможност да подобрите материалното си положение. Умът ви ще е зает с някои предишни проблеми, които отново ще излязат на дневен ред и ще ангажират вниманието ви.

ВЕЗНИ
При всекиго от вас днешните проблеми ще са различни, но най-вероятно ще бъдат от емоционално или от финансово естество. По принцип сте известни с това, че лесно печелите симпатиите на околните, но днес нищо чудно да покажете на света и друго свое не толкова симпатично лице. Едва ли има смисъл да ви се напомня да мислите, преди да говорите или да действате – трудно ще го сторите, тъй като емоциите ще вземат превес и ще реагирате светкавично. И все пак вашата склонност да анализирате нещата, след като бурята е преминала, може да ви помогне и сега да преодолеете конфликтите.

СКОРПИОН
Нищо чудно днес да се окажете в ролята на звероукротителя в нечий чужд спор. Способността ви да вниквате в различните гледни точки ще изиграе ценна роля, но все пак опитайте се да не взимате страна, в случай че определена ситуация не ви касае лично. Ако трябва да проведете по-труден разговор с партньор, независимо дали е интимен или делови, направете го, сега условията за комуникация ще са по-добри. Трудно ще ви бъде да се разбирате с когото и да било, тъй като всеки ще приема казаното твърде лично и ще се засяга.

СТРЕЛЕЦ
Ако поддържате делово сътрудничество, което не ви устройва, нищо чудно през днешния ден да се стигне до скъсване на отношенията. Що се отнася до парите, там събитията ще се развиват по посоката на връщане на дългове и на уреждане на стари сметки. Добре ще е да откривате подходящи за вас начини да разпускате и да се освобождавате от напрежението, тъй като стресът ще ви дойде малко в повече. Концентрирайте се върху важните неща и не обръщайте внимание на всяка дребна подробност във всекидневието или на всеки малък недостатък на човека до себе си.

КОЗИРОГ
Като се ядосвате за дреболии, ще изгубите енергия и ще се напрегнете допълнително. Тъй като съществува голяма вероятност да възникнат спорове, преценявайте за какво наистина си заслужава да воювате и за какво – не. Уединението и повече приятни занимания няма да ви навредят и ще ви помогнат да неутрализирате поне малко стреса, който ще предизвикват контактите с определени хора. И все пак имайте предвид, че да разпускате не значи да бягате от проблемите – ако решите, че нещата са безпроблемни, когато те в действителност се случват, само ще удължите агонията.

ВОДОЛЕЙ
Ако се изправите пред сериозен проблем – особено ако става дума за конфликт с партньор, родител или друг член на семейството, сега е моментът да вземете нещата в свои ръце и да разберете какво бихте могли да направите. Ключът ще е в това да сте максимално честни със себе си и да признаете с какво вие сте допринесли за ситуацията. Денят е подходящ да изясните собствените си чувства и да ги признаете пред друг човек, но рискът да избухнете или да направите сцена е доста голям, така че бъдете внимателни. По възможност избягвайте да контактувате с агресивни хора.

РИБИ
Препоръката към вас е днес да го давате по-полека и да не упражнявате натиск върху околните за каквото и да било, защото ефектът би могъл да бъде изненадващ, и то да не е положителен. Съществува риск да решите, че сте прави и да излеете гнева си върху някого, обаче в крайна сметка вие да се окажете потърпевшите; или пък с поведението си да застрашите важни за вас взаимоотношения. Ето защо охладете малко страстите и се концентрирайте върху себе си и своите лични дела, вместо да се опитвате да въздействате на другите.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни