Connect with us

Водещи новини

В годината на дървения дракон 2024: Какво да очакваме?

Публикувана

на

Според източния хороскоп новата 2024 година ще премине под покровителството на Зеления дървен дракон.

Драконът e митично същество, което за разлика от другите знаци от китайския астрологичен календар, не съществува в реалната природа.

Въпреки страховития си външен вид, годините, които покровителства, по правило са щастливи и благополучни във всяко отношение. Този фактор ще бъде подсилен и от елемента на годината – дървото, младо и зелено, а не старо и изсъхващо.

Следващите 12 месеца ще бъдат белязани от значителни повратни събития, промени, победи и поражения.

Ето какво готви 2024 г. за всяка от китайските зодии и кой ще се радва на покровителството на Дракона:

Дракон (години на раждане: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Драконите няма да скучаят през 2024 г. Промените ще се случват, дори и когато им се иска стабилност и спокойствие. През цялото време ще се борят за успех, за мястото си под слънцето и за място в сърцето на човека, когото харесват.

Благодарение на факта, че Драконът е господар на годината, представителите на този знак ще имат късмет във всяка конфронтация или съперничество. Освен това Драконите ще придобият магнетична привлекателност в очите на противоположния пол и ще им бъде значително по-лесно да постигат победа във всяка област.

В края на годината има вероятност да укрепят значително финансовото си състояние. През пролетта пред тях ще се отворят възможности за печелене на пари. Важно е да не дремят и да се стараят да повишават материалното си положение. Трудности и проблеми могат да ги застигнат през август-септември. Ако не бягат, а смело се изправят срещу тях, ще успеят да ги преодолеят бързо.

 

Змия (години на раждане: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Змиите ще трябва да докажат на околните, че са истински професионалисти. Конкуренцията в професионалната област ще бъде жестока. Представителите на знака ще трябва да решават: или да се включат в битката, или да не участват в нея.

 

Между другото, излизането от играта тази година ще бъде добър ход, който ще провокира положителни промени в живота им.

През втората половина на годината е възможно кариерно израстване и увеличаване на приходите. Във финансовата сфера са вероятни впечатляващи победи, но парите няма просто така да потекат към джоба ви. Благосъстоянието ви ще зависи пряко от работата и взетите решения.

 

Високосната година ще бъде белязана от някакъв вид кавга, скандал или дори предателство. Това ще боли, но ще ви направи по-силни.

Самотните Змии могат да разчитат на ярки любовни приключения през цялата година. Особено „любовни“ ще бъдат месеците април, юли и октомври. С обаянието си представителите на знака ще могат да покорят всяка крепост, пише jenata.blitz.bg.

 

Дългосрочни връзки едва ли ще започнат през 2024 г. Това може би е за добро. Все пак сватбите през високосна година не са препоръчителни.

 

Кон (години на раждане: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Драконът ще бъде милостив към Коня. Представителите на знака трябва да очакват положителни промени през следващата година, но при условие, че не седят със скръстени ръце. Финансовата страна на живота ще бъде изключително успешна, но отношенията с околните може и да не са гладки.

През новата година ще трябва да работите като животни, от зори до здрач. Това, което ще ви интересува, ще бъде или самият процес, или резултатът, тоест парите. Самоотверженият ви труд ще бъде адекватно възнаграден.

 

Кариерата ви може да тръгне нагоре през лятото. Не трябва да се притеснявате да демонстрирате силните си страни и да се представяте, за да може колегите и началниците да ви забележат. Вероятно ще има оферти, на които дори и не разчитате.

 

На любовния фронт ще има полъх на промяна. Ако връзката ви е силна, любовната лодка няма да се разбие в ежедневните проблеми и други изпитания. Ако обаче е пропукана, най-вероятно проблемът ще се задълбочи и не е изключена и раздяла.

 

Коза/Овца (години на раждане: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Драконът ще накара Козата да върви по тънко въже през цялата година.

Представителите на този знак трябва внимателно да отсяват информацията и да се занимават само с важни неща. Грешките както при избора на стратегия, така и във взетите решения ще им струват много скъпо, затова е по-добре да действат по предварително изработен план и да не се отклоняват от маршрута.

 

Едно от предимствата на годината е, че ще кипите от творчески идеи. Може да ви се прииска да реализирате някакъв проект. Ако успеете, ви чака не само успех, но и финансови постъпления.

 

Към края на годината Драконът ще ви даде шанс да помените позицията си в професионалната сфера или в бизнеса. Нещата ще тръгнат нагоре, възможно е кариерно израстване или успешна смяна на работата с по-високоплатена.

 

В личен план се очертават нови срещи. Има голяма вероятност за съдбовно запознанство през април, септември и ноември. Трябва да се опитате самостоятелно да изградите мостовете към сърцето на този, когото харесвате. Ако само наблюдавате отстрани, със сигурност ще останете сами.

 

Маймуна (години на раждане: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Драконът не е приятел с Маймуната, но това съвсем не означава, че годината ще бъде лоша за представителите на знака. Не можете без изпитания и трудности, но благодарение на изобретателността и хитростта си може да сте сред победителите.

 

Високосната година ще привлече любовта в живота ви. Има вероятност да имате повече от една афера. До есента може би дори ще се стигне до сватба.

 

Тези, които са във връзка, вероятно ще преминат на ново ниво. Дори и тези, които са гледали настрани, изведнъж ще осъзнаят, че до тях има човек, от когото се нуждаят.

Във финансов план март и юни ще бъдат успешни месеци. През тези периоди си струва да станете по-активни в дейности, които могат да ви помогнат да увеличите нивото на доходите си.

 

Трябва да бъдете по-внимателни с разходите и финансовите операции през септември. Има възможност да загубите спестяванията си заради грешен ход.

 

Петел (години на раждане: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

На Петлите Драконът предрича късмет в бизнеса и кариерата. Не са изключени финансов ръст и увеличени възможности. Възможно е да получите предложения за смяна на работа или дори дейността, най-вероятно през втората половина на годината.

 

Пред някои представители на знака ще се появят перспективи, които не са очаквали. Не трябва да забавяте темпото, важно е да се възползвате от дадения шанс.

 

В отношенията с околните може да възникне напрежение. Ще ви бъде трудно да разбирате дори най-близките си хора, с които досега сте говорили на един език. В резултат на това са вероятни кавги и дори прекъсване на връзките.

 

Представителите на знака ще имат нужда от деликатност и дипломатичност, тъй като за да успеят в професионалните дела или в бизнеса, ще трябва да работят в екип.

 

В любовен план Петлите ще имат успех. Възможност за нова връзка ще се появи през май или ноември. Нещо повече, не представителите на знака ще бъдат активни.

 

Петлите, които планират да се женят, ще узреят за сватба. Най-вероятно бракът ще бъде дълъг и щастлив, въпреки вярването, че през високосна година не трябва да се създава семейство.

 

Куче (години на раждане: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Драконът ще внесе стабилност и увереност в бъдещето ви. Ще укрепите финансовото си състояние и позициите си в бизнеса или на работното място. Само на любовния фронт ситуацията ще бъде трудна.

 

В Годината на Дракона може да се сблъскате с провали в любовта. Отношенията с половинката или съпруга ви могат да станат по-трудни. Не се изключва и раздяла. Благополучието във връзката до голяма степен ще зависи не от вас, а от партньора ви.

 

Самотните представители на знака ще се радват на вниманието на противоположния пол, но флиртът и срещите може да не доведат до желания резултат – изграждане на дългосрочна и надеждна връзка. Въпреки това шансът да започнете силен, променящ живота ви роман ще се очертае през март и юли.

 

Не е изключено в обкръжението ви да се появят нови хора. Сред тях може да има някой, който ще ви бъде като учител, когото ще искате да следвате, или някой, който ще ви стане надежден приятел, с когото да реализирате дори смели проекти.

 

Глиган/Свиня (години на раждане: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Годината на Дракона ще бъде като влакче на ужасите в увеселителен парк за Свинята. Събитията ще бъдат огромни, представителите на знака ще попадат в капани и неприятности, а след това ще постигат успехи. Подобна „неравна“ година ще тества силите им, но като цяло ще остави добро впечатление.

 

Любовни преживявания очакват тези представители на знака, които все още търсят героя или героинята на своя роман. Вероятно наблизо ще се появи някой, който ще ги накара да полетят на крилете на любовта, но отношенията с него ще бъдат много трудни за изграждане, което може да бъде доста изтощително.

 

Тези, които вече са намерили любовта, отново ще могат да се уверят, че са направили правилния избор. Връзката ще ги радва и вдъхновява.

В професионален план се очакват поражения и победи. Колеги, партньори или конкуренти могат да ви подложат крак. Отваряйте си очите, за да не станете жертва на интриги. През април и октомври са възможни трудности на работното място.

 

Годината може да ви подари невероятна творческа идея, чието изпълнение ще ви позволи да почивате на лаврите си и да си осигурите значителни приходи.

 

Плъх (години на раждане: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Цяла година Драконът ще ви тества с избори. Непрекъснато ще се озовавате на кръстопът. Ще трябва да взимате трудни решения в професионалната сфера, да решавате как да продължите напред на любовния фронт.

 

Най-добре е през 2024 г. да направите избор, доверявайки се на интуицията си. Логиката и съветите от близки и експерти могат ви изиграят лоша шега.

 

Личният ви живот ще заблести с нови цветове. Перспектива за започване на шеметна връзка ще се отвори през март, август и декември. Не е изключено принцът/принцесата на бял кон да е човек, който е бил близо до вас през цялото време.

 

Семейните представители на знака ще са изправени пред възходи и падения. Ще възникнат трудни моменти в отношенията с любимия. Как да се измъкнете от тях решавате само вие!

 

Във финансов план не са изключени моменти, в които ще броите стотинките. Въпреки това, ако положите усилия, парите ще потекат към вас като река.

 

Важно е да не демонстрирате материалното си благополучие. По-добре е да избягвате големи покупки, за да не накарате недоброжелателите си да се активизират и да попречат на изпълнението на плановете ви.

 

Бик/ Вол (години на раждане: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Драконът ще бъде благосклонен към трудолюбивите и отговорни Волове. Представителите на знака ще се радват на просперитет и успех в професионален план.

 

Само не си мислете, че парите и кариерното израстване ще паднат от небето. Не! За да може това да се случи, ще се наложи да поработите здраво.

 

През първата половина на годината може дори да почувствате, че всичко, което правите, е напразно и не носи никакви резултати. Но около есента ситуацията ще се нормализира, ще въздъхнете с облекчение и ще започнете да получавате дивидентите от своите усилия.

В обкръжението ви могат да се появят не толкова достойни хора. Трябва да подбирате по-внимателно своите партньори или приятели, за да не попаднете в ситуация, с чиито последствия ще трябва да се справят дълго време.

 

В личен план обвързаните представители на знака ще се радват на стабилност, а необвързаните – на шеметна романтика. Съдбовна среща може да се случи през юни, август, ноември.

 

Представителите на знака обаче не могат да чакат, докато Съдбата им даде шанс, а смело хващат бика за рогата и самостоятелно започват връзка с обекта на желанията си. Не е изключено до края на годината да се окажете сгодени.

 

Тигър (години на раждане: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

За Тигрите новата година няма да е лесна и ще се наложи да се борят, за да постигнат успех в бизнеса и в професионалната сфера. Съдбата няма да им поднесе нещата на сребърен поднос, но те знаят как да се борят за победа.

 

В Годината на Дракона Тигрите ще могат да постигнат значителен напредък в изпълнението на плановете си, колкото и смели да са те. Дори и да не получат това, което искат през 2024 г., ще могат да положат основата за бъдещи победи.

 

Успехът им през 2025 г. ще зависи от това колко ефективно са работили през драконовата година.

 

Личният живот на Тигрите ще кипи от страсти. Емоциите ще се развихрят. Самотните представители на знака трябва да станат по-активни, да установяват контакти и да разширяват кръга си от познанства.

 

Възможно е да възникнат няколко връзки наведнъж, дори едновременно. За нито една от тях обаче не е ясно дали ще завърши с брак.

Семейните Тигри ще ревнуват и ще карат партньора си да ревнува, но бракът им ще оцелее. Най-вероятно до края на годината ще разберат, че по-добър от партньора им няма.

 

Заек (години раждане: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Въпреки че Драконът е хищник, през новата година Заекът няма да е в позицията на жертва. Няма да бъде и късметлия.

Годината обещава да е гладка, без съществени възходи и падения в професионалната сфера. Може да се наложи да научите нещо ново или да поемете нови отговорности, но това не трябва да ви притеснява, защото лесно ще се справите с предизвикателствата.

Дори да решите да покорите някой професионален връх, ще успеете без проблем.

 

Трябва да внимавате с парите. Трябва да премисляте 100 пъти, преди да направите някаква инвестиция и разход. Трябва да внимавате и когато се захващате с творчески проекти. Може някой да се опита да открадне идеята ви, затова най-добре си дръжте устата затворена.

 

В любовен план семейните представители на знака ще преживеят положителни събития и промени в отношенията към по-добро. При условие, разбира се, че опитат да работят в тази посока.

 

Пролетта и есента ще бъдат активни по отношение на любовните отношения за необвързаните Зайци. Връзките, които ще възникнат по тяхна инициатива, най-вероятно ще доведат до дългосрочни и здрави отношения.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Advertisement

Популярни