Connect with us

Водещи новини

Тест: Първото, което видите ще разкрие това, което не смеете да си признаете

Публикувана

на

Мислите на човека са удивителни. Още по-удивителни са инстинктите и подсъзнанието. Най-вече защото не подлежат на рационално обяснение. Но те издават скритото във вас, онова, което понякога не смеете да си признаете пред самите себе си. Затова, ако сте били спонтанни в отговора си, ще научите нещо потайно за сърцето си.

  1. Женски профил

Вие сте влюбчиви и чувствени. Копнеете за страстна любов. Обичате изненадите, ухажването, флиртовете. Но чакате принца от приказките или Пепеляшка с изгубената пантофка. Това, което ви плаши в една връзка, е уязвимостта ви да не бъде използвана срещу вас. Мечтатели и романтици, вие вярвате във вечната любов и сте готови да я споделите с правилния човек.

  1. Свещ

Вие сте пламенна и огнена натура. Палите се лесно. Някои хора ви наричат кибритлии и скандалджии. Истината е, че лесно се ядосвате, но бързо ви минава. Дразните се на некоректно отношение и трудно си премълчавате. Иска ви се да сте по-сдържани. Не го приемайте като прикриване на истината или откровена лъжа. Понякога е по-добре да премълчите някои неща.

  1. Ухо

Вие сте наблюдателни и внимавате за детайлите. Най-дребните неща ви правят голямо впечатление. Във вас живее истински творец. Не сте удовлетворени от работата си и чувствате, че не можете да разгърнете потенциала си. Колебаете се между финансовата стабилност и да вършите онова, което обичате, и си задавате въпроса кое да изберете. Само че вече знаете отговора, нали?

  1. Шахматна дъска

Вие сте човек на мисълта. Обичате логическите загадки и всякакви предизвикателства. Чувствате нужда да поддържате ума си нащрек и в готовност за нови предизвикателства. Истината обаче е, че понякога това вреди на живота в ежедневието, защото всичко ви омръзва доста бързо. Опитайте се да се фокусирате върху важните неща и семейството, а в свободното си време си измисляйте различни предизвикателства. Така ще утолите жаждата си за нещо ново и изненадващо.

  1. Въжен мост

Вие обичате предизвикателствата и вървите устремено към целите, които си поставяте постоянно. Страхувате се от провал. Вие сте истински перфекционисти, но също така се интересувате от мнението на околните – държите хората да имат високо мнение за вас. Не искате да се изложите. Придавате по-голяма важност на нещата, отколкото трябва. Често излагането е само във вашата глава. Отпуснете се и се гордейте с успехите си.

  1. Остров в далечината

Мечтаете за дом, отдалечен от градския шум и суета. Търсите спокойствие и уединение. Животът ви обаче е в големия град – тук са приятелите ви, тук е кариерата ви. Съветваме ви да пренаредите приоритетите си, защото се чувствате истински свободни и щастливи, когато сте далече от всичко това. Имате нужда от спокойствието на къща в пустошта.

  1. Облаци и небе

Вие сте мечтателна натура. Имате много страхове обаче. За здравето на вас и близките ви, за финансовата стабилност на семейството, за всичко очаквано и неочаквано, което може да ви сполети. Най-големият ви страх е от смъртта, но не от вашата собствена, а от тази на близък човек. Опитайте се да се отпуснете. Страхувайки се от бъдещето, пропускате настоящето.

  1. Водопад и река

Вие сте верен приятел и честен човек. Най-големите ви страхове са от предателство от близък човек. Не бихте простили изневярата, нито подлостта от приятел. Няма да понесете, ако любим човек ви разочарова и нарани. Отнасяте се към хората открито и честно, очаквате същото и от тях.

twig.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни