Connect with us

България

Разказът на Дебора за насилника (Видео)

Публикувана

на

Нарязаната с макетно ножче Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на „Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ“ в YouTube.
18-годишната Дебора се е запознала с насилника си Георги Георгиев през септември миналата година в дискотека в Стара Загора.
Георгиев работил в нощния клуб като охрана. Той пускал младото момиче в бара още преди да е навършила пълнолетие, за разлика от нейните връстнички, на които е искал пари, за да влязат.
Георгиев работил незаконно, без договор, по думите на момичето. Дебора никога не се е напивала, не е употребявала наркотици или дърпала балони, това се разбра от думите й във видеото. „Винаги, когато ходя на дискотека си взимам вода и държа в ръка през цялото време“, твърди момичето.
Извършителят на жестокото насилие е пощипвал и флиртувал с непълнолетното тогава момиче. Самият той е поискал да й покаже документи за развод, след като Дебора е разбрала, че той има дете и жена. Георги я убеждавал, че се e развел. Тогава жертвата е била едва на 17 години, когато се е влюбила в него, потвърди и майката на момичето. Тя добави в интервюто пред Цанов, че Дебора го е обичала.
Дебора е била насилвана месеци наред с шамари и удари в корема, Георги й забранявал да носи клинове. Когато поглеждала през прозореца от дома й казвал ехидно ,,Няма да оцелeеш“. ,,Крила съм синини с фон дьо тен, когато ме душеше, веднъж припаднах, но той ми каза знам какво правя, няма да умреш“, през сълзи каза Дебора във видеото.
„Никога не сме излизали публично освен, когато ходех да го виждам на работното му място. „Не съм ходила дори в дома му“, разказва тя.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни