Connect with us

Топ тема на деня

Има безотказно лекарство срещу Ковид-19, трябва да побързаме с регистрацията му в България

Публикувана

на

Новият коронавирус не се лекува с антибиотици. Той се лекува с противовирусни средства като ремдесивир, кръвна плазма, бромхексин и най-вече ивермектин. Ако се лекуваме с правилните медикаменти, нещата ще се овладеят Такова мнение изрази в сутрешния блок на Нова телевизия хематологът д-р Чавдар Ботев, консултант на Националната пациентска организация.

„Имаме едно заболяване, което е коварно поради причината, че в началото не му обръщаме внимание, когато трябва. Налице е период от шест дни, в който има вирус и трябва да го атакуваме. Лечението, което аз използвам, е пробиотик и витамин D. Когато състоянието се усложни се включва „Ремдесивир” и плазма”.

Медикът посочи, че според световните данни коронавирусът се лекува с противовирусни средства.

„Ремдесивир” и плазмата са такива. В първите стадии се дава и „Ивермектин”, който се оказа лекарството чудо. Него го използваха много бедни страни, а първата цивилизована е Израел. Клинично проучване показа, че ако живеете с болен и приемате „Ивермектин”, има само 7% шанс да се разболеете”, добави д-р Ботев.

,,Ивермектинът го нямаме регистриран в България. Изпълнителната агенция по лекарствата трябва да действа по-бързо“, отбеляза той и допълни, че това лекарство за 48 часа намалява количеството вирус 99,97 пъти.

Ивермектинът може да се приема и с профилактична цел, а в комбинация и с терапевтична цел. Много добри резултати дава в комбинация с доксициклин, обясни хематологът.

Не се препоръчва даването на антибиотик и това го пише и в най-новите протоколи, защото с тези антибиотици се унищожава микробиомът, посочи д-р Ботев и допълни, че COVID-19 не е само вирусна инфекция, но и метаболитно заболяване.

В заключение специалистът подчерта, че при неправилна ваксина може да има висок бум на автоимунните заболявания.

Той препоръча изкашлянето да се прави наведен, за да може по този начин да се прочисти белият дроб.

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни