Connect with us

България

#HubavoENoNeEGotovo: На плаж на „Графа“ и …замириса на море(Видео)

Публикувана

на

Фейсбук потребители се забавляват с „дюните“ на столичната улица „Граф Игнатиев“. Този път две момчета и момиче „плажуват“ на емблематичната улица върху една от купчините пясък, която стои на ремонтиращата се улица  от седмици.

Улицата продължава да е в ремонт, но по-голямата част от нея е отворена за пешеходци. По време на ремонта обаче на няколко места бяха изсипани купчини с пясък, които така и не бяха премахнати.

Собствениците на магазини продължават да търпят загуби заради небивалия ремонт на столичната улица, която се превърна в повод за атаки към столичния кмет Йорданка Фандъкова и ремонтиращата фирма „Джи Пи груп“. То не бяха колчета, които пребиват хората, то не бяха разместени плочки, сега и купчини с пясък.

Тримата столичани, които участват в клипа, всъщност искат да покажат иронично, че плажният сезон е започнал, но само на „Графа“.

В коментарите потребителите се шегуват, че „са отнесли глобата, защото има кърпа на дюните“. Други пък призовават Фандъкова да се замисли за дюните и плажа.

 

Специален поздрав от купонджийската група към кмета Йорданка Фандъкова е: видео

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни