Connect with us

България

Борисов на косъм да се раздели с Менда Стоянова заради мазната й коса

Публикувана

на

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов разказа любопитна случка от миналото на пресконференция във вторник:

„Преди години в Народното събрание на Менда (Стоянова) й казах на среща на 4 очи да отиде (в една от телевизиите) да обясни нещо за бюджета. „Няма да ида!“ – каза тя. „Как няма да идеш?! Ще идеш или ще си идеш за Пловдив!“ И тя стана и си замина. Следобед ми се обаждат Фандъкова, Лилито Павлова, Цвета – 6-7 от жените на ГЕРБ, които се ползват с авторитет пред мене. Аз очаквам, че може да ме закачат за Менда и ще ги изпъдя и тях. Сядаме, ама те хитри. „Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол?“ – „Много е важно, защото така си изкарвам стреса“. – „А че докторите казват, че имате 4 операции на коляното важно ли е да се съобразите“. „Важно е, ама пак играя“. Е, същото било и с прическата на жената, на Менда й била мазна косата. До ден днешен знам, че преди някоя жена да ходи пред телевизора, трябва да си прави фъш-фъш, обем да си прави“, разказа той.

Борисов добави, че вече е на мнение, че няма по-нормално от това да отидеш на фризьор. „Това е уважение и към себе си, и към другите хора“, каза той.

„Убеден съм вече от моите жени в партията колко е важна прическата, извиних се на Менда и си я върнах. И вие така правите репортерките. Като чакахме папата, репортерките си оправяха косите“, добави премиерът.

Никой не е помагал на Манолова повече от мен. Тя идваше често не само при мен, но и при министрите. Фандъкова с право ми се сърди, че тя е идвала много по-малко при мен по времето, когато е била кмет. ГЕРБ искаше да отмъсти на Манолова за Костинброд, аз не позволих. Така премиерът Бойко Борисов коментира решението на омбудсмана Мая Манолова да се кандидатира за кмет на предстоящите местни избори на 27 октомври и думите й, че държавата работи срещу нея.

Борисов отхвърли всички твърдения, че Мая Манолова е била репресирана и заяви, че „тя не е репресирана от него, тък като няма как да те репресира държава при всичко, което искаш да ти се случва“.

„Всички нейни закони през целия ни мандат бяха приети, въпреки съпротивата, която имаше и в ГЕРБ, и в парламента. Единствените претенции, които имаме спрямо нея, са свързани в интервюто, в което казва, че държавата я саботирала и репресирала. Няма как да те репресира държавата, когато всичко, което поискаш, ти се случва“, заяви Борисов по време на съвместна пресконференция със СДС за предстоящия местен вот.

„Надявам се да проведат една коректна кампания. И двете са умни, отговорни. Няма лошо да има такава битка за София. Хубаво е и БСП да участват в нея. Не е честно да се скриеш зад Мая, която те изгониха, а ГЕРБ я подкрепи”, каза още премиерът.

Според него било ясно отдавна, че Манолова ще се кандидатира за кмет, и дори попута присъстващите журналисти дали на тях не им е било ясно. Борисов коментира, че би било хубаво и БСП да участва в тази битка, защото не би било честно.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни