Connect with us

Водещи новини

Загуби за Скорпион, нова любов или работа за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
Днес съвместните бизнес и семейни начинания ще бъдат доста успешни, така че може да разчитате на подкрепа от страна на партньора си или на друг човек, с когото поддържате близки отношения. За много от вас денят ще бъде изпълнен с повече положителни емоции, но ще премине сравнително тихо и спокойно. Вероятно ще ви се иска да се забавлявате повече и ще търсите начини за това – като излизате по-често или като правите неща, които ви доставят удоволствие.

ТЕЛЕЦ
Ако през изминалите няколко дни сте били заети повече с работа или с изпълнението на домашни ангажименти, през днешния ден някак ще ви се иска да разпуснете – денят е много подходящ да си намерите ново хоби или да се върнете към любимо занимание, което сте позабравили. Сигурно е, че социално ориентираните представители на знака няма да се спирате – само ще си търсите поводи да излизате. Любовната тема също ще занимава много от вас. Погрижете се за настроението на половинката си.

БЛИЗНАЦИ
Ако сте сами, излизайте повече и се срещайте с повече хора. Ако пък сте обвързани, направете нещо забавно и вълнуващо с половинката си – това ще освежи връзката ви и ще засили близостта между вас и любимия човек. Следобед е възможно да влезете в спор с член от семейството. Ще се наложи да отстоявате някакво свое решение пред човек, който не е напълно съгласен с вас. Направете го както умеете – спокойно и дипломатично – и всичко ще бъде наред.

РАК
Днес вероятно ще сте по-уверени в себе си и ще ви бъде по-лесно да се защитите, ако се налага. Общуването с околните ще ви действа много добре, така че не изпускайте възможността да сте сред хора. Ако трябва да вършите някаква работа, по възможност я отложете за късния следобед. През деня ще имате възможност да направите преценка на взаимоотношенията си с даден човек – за съжаление може да изпитате разочарование. Не е задължително да стане така, разбира се.

ЛЪВ
Ако сте се предоверявали на някого, хранили сте големи очаквания, които е нямало как да се оправдаят, или сте се надявали на нещо, но то не се е случило, не се гневете на себе си. Ако сте се раздавали прекалено много за някого, само и само за да му помогнете, нищо чудно да установите, че пътят, по който сте поели, не ви води към добри резултати. Спрете и разсъдете – може би е време да преосмислите своята роля във взаимоотношенията и да промените поведението си.

ДЕВА
Онези от вас, които днес ще попаднете във вихъра на нова любов, или решите, че сте срещнали своята сродна душа, опитайте се да стоите здраво стъпили на земята. Заради риска от заблуди и измами, не се доверявайте прекалено, не си правете прибързани изводи, не давайте пари с лека ръка – особено през втората половина на деня. Иначе ще е благодатен ден за творчески труд, особено ако е свързан с писане. Дори да не се занимавате с подобна дейност, сигурно е, че ще ви подейства добре, ако опишете своите преживявания.

ВЕЗНИ
Поставяте си цели, чието изпълнение изисква освен финансов, интелектуален, професионален, но и времеви по-голям ресурс. Всичко това се отразява на емоционалното ви състояние и колкото и да сте здравомислещи и праволинейни, промените просто са задължителни. Заради доброто ви сърце и готовността ви да сте полезни, ще получите обич в замяна, но не пренебрегвайте себе си, за да не провалите плановете си и да не се справите със задълженията си.

СКОРПИОН
Оглеждайте делата си от всички страни, защото допуснатите грешки ще ви измъчват дълго. Станете по-наблюдателни и не съдете за околните по първото си впечатление от тях, защото може да ви подведе и от това да последват загуби за вас. Вие също ще се почувствате наранени, срещайте несправедлива оценка за себе си. Във всички случаи няма да ви липсва амбиция и активно ще работите по реализация на нови проекти и съвместни действия с чуждестранни партньори.

СТРЕЛЕЦ
В процеса на работа ще изглаждате различия и ще постигате разбиране по общи въпроси. Анализът и себеанализът през втората половина на деня ще ви бъде от съществена полза не само за кариерата, но и за личния ви живот. Ако сте необвързани, интересът към вас ще се засили, но наред с това и съмненията ви. Слушайте сърцето си, но и не се надценявайте, защото никой не е незаменим. Не рискувайте в нищо и най-вече с парите на други хора, поверени ви за управление.

КОЗИРОГ
Нова любов, работа, смяна на обкръжението – денят ще бъде успешен за много от вас. Внимателно обмисляйте думите и решенията си, без да избързвате и да се поддавате на импулсивността си, за да не сгрешите. Трудностите обаче няма да ви подминат, но не рискувайте в нищо и не се изкушавайте да инвестирате, нещо, което ще бъде обречено на провал. Ако спазвате изискванията, с изненада ще установите, че делата ви се развиват добре и много от вас ще се поздравят с успехи.

ВОДОЛЕЙ
До средата на деня се съсредоточете само върху текущите си и започнати през изминалата седмица задачи, а следобед може да планирате пътувания, част от които и задгранични. Всички онези занимания, които могат да ви осигурят добри доходи, ще бъдат толерирани от съдбата, стига да сте активни и последователни в работата си. На работното място и в общуванията си избягвайте спорове и не налагайте мнението си по всички въпроси, само за да поддържате своя имидж, защото това ви обрича на изолация.

РИБИ
В семейството ще имате възможност да стабилизирате отношенията с близките ви. Необвързаните може да срещнат подходящата половинка и да създадат семейство. Контролирайте емоциите си и не споделяйте съкровените си тайни с новите си познати, за да не останете неприятно изненадани, защото не всички са такива, за каквито се представят. В семейството отношенията ви ще са хармонични, но в интимния си живот бъдете внимателни.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement