Connect with us

Водещи новини

Загуби за Овен, нов дом за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
Днешният ден няма да бъде от най-леките, но с повече търпение ще преминете през него с по-малко загуби. Ако срещнете нежелание у някои да споделят разбиранията и проблемите ви, го приемете философски и се погрижете сами за себе си. Ще продължите напред, защитавайки личното си пространство, близките и дома си. Елегантно и с достойнство ще се освободите от чуждо влияние и намеса, ще ви се отдава без особени усилия. Хоризонтите са обозрими, а новите ви идеи чертаят пътя напред. Финансови и духовни придобивки. В материален аспект всичко е наред и ще имате достатъчно средства, за да посрещнете нуждите си.

ТЕЛЕЦ
Ще пристъпите към подготовка и реализация на проект, който за някои означава далечно пътуване, за други се свързва с преместване в нов дом, за трети израстване в кариерата. В общуването си бъдете достъпни и честни, независимо от позициите, които заемате в обществото и на служебния фронт. Денят не е подходящ за експерименти, придържайте се към утвърдени похвати и действия. За необвързаните се свързва със смели решения. Храните очаквания, които ще ви направят зависими в някаква степен. Не допускайте да загубите свободата си на каквато и да било цена.

БЛИЗНАЦИ
Личната ви преценка за случващото се днес ще ви подведе – заложете на разума, отколкото на емоциите. Вие имате дългове за уреждане с хора, които сега ви притесняват. Потърсете причините за това в недалечното си минало. Удовлетворение ще ви достави резултатът от дейност, по която сте вложили немалко усилия. От там можете и да очаквате добри доходи. Лансирането на ваша идея от съмишленици ще е съпроводена с материални облаги за вас. Личностните ви взаимоотношения с хората от най-близкото ви обкръжение ще ви изправят пред необходимостта да вземате бързи решения.

РАК
От значение за добрия подбор на екип или при търсене на нова, по-добра работа е професионалната ви подготовка и мотивация. Ще имате възможност да разгърнете уменията си, без да сте притискани от времето и обстоятелствата. Не се оставяйте на инерцията, бъдете инициативни. Паричен или друг ваш проблем може да се задълбочи, ако не вземете навреме мерки за решаването му. По-малко се доверявайте на хора, които нямат отношение към вас и работата ви. Разумът и интуицията ще ви подсказват на какво да дадете предпочитание и от какво да се освободите, за да живеете по-спокойно.

ЛЪВ
Подобряване на финансите ще ви донесе изпълнението на по-голяма задача, стига да изпълните договореностите по нея. Ако ви липсват достатъчно познания в сферата на интересите ви, или поне там, където смятате да ги развивате, е добре да помислите за подобряване на квалификацията си. Без да се губите в догадки и съмнения, ще се възползвате от информацията, с която разполагате, и бързо ще напреднете в делата си. Няма да ви липсва желание и за допълни занимания, отразяващи се благоприятно на бюджета ви. Успехите ще ви подтикнат към повече работа, загърбвайки развлечения и лични предпочитания.

ДЕВА
Вътрешните ви притеснения ще отпаднат и ще отсявате нещата, наслаждавайки се високия си професионализъм и издръжливост. Много от вас ще насочат вниманието си към социалните въпроси, които ги вълнуват, и ще търсят решенията им с помощта на съмишленици. Запазвайки мисълта си гъвкава и точна, ще предавате от настроението си на околните, стремейки се към един по-добър свят. И постепенно ще се превръщате в учители на онези, които се нуждаят от помощта ви. Физическата ви издръжливост се нуждае от обновяване, не се отказвайте от излет сред природата, риболов и други приятни емоции.

ВЕЗНИ
Ще имате добро настроение и ще влизате в добри взаимоотношения с хората до себе си. Това ще ви помогне да се освободите от съществуващи в душата ви притеснения и ще отвори път към нови предизвикателства пред вас. На служебното място ще бъдете правилно оценени и е възможно преминаването на по-висок и отговорен пост. Онези, които се занимават със собствен бизнес, ще получат възможности за разширяване на дейността, изразяващи се в ангажиране с нови задачи. За да изключите неприятностите, се съветвайте с доказали се професионалисти, не подценявайте конкуренцията и мислете позитивно.

СКОРПИОН
Оставете в миналото притесненията си от интимен характер, сега те не стоят на дневен ред. Приемете покана за гостуване, ще ви разведри и може да научите нови неща за себе си. Давайки повече от себе си, ще работите по задачите, свои и чужди. Детайлно проучвайте всяка интересуваща ви информация и водени от разума и натрупания си опит, бихте могли да осигурите добро развитие на проектите си. Не са изключени и обрати в хода на делата при някои от представителите на знака. Разбира се, това не е желателно и ако е във възможностите ви да го предвидите, ще бъде успех за вас.

СТРЕЛЕЦ
Нуждите на семейството, предстоящ отпуск и други плащания ще наложат необходимост от активни действия с цел повишаване на финансите. Нечие пътуване ще ускори суетнята в семейството и това може да създаде напрежение. Други от вас ще имат романтични влечения навън, което налага да бъдете предпазливи, ако сте семейни, но вие си знаете. Съобразявайте се с желанията на любимите си хора и направете вечерните почивни часове приятни за всички ви. Здравословен проблем ще ви принуди да потърсите компетентно мнение, не го отлагайте, но и не изпадайте в паника.

КОЗИРОГ
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за вашия собствен живот, така и този на най-близкото ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички ви. Ако имате пораснали деца, те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Една любовна връзка се развива доста бурно и хората около вас може да разберат какво става. Носите голяма отговорност. Всяка казана от вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни.

ВОДОЛЕЙ
Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В края на деня влизате в добра форма, физическото ви състояние може да породи нови желания и емоции. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да ви навлече проблеми. Новина отдалече може да ви зарадва. В близкото ви обкръжение се появява личност, която може силно да ви стимулира, дори и понякога да ви изглежда нетактично, че прекалено се намесва във вашите планове, но на този етап не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации.

РИБИ
Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. За вас настоящият ден ви дава големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Бъдете коректни. Ако има нещо, което да ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement