Connect with us

Водещи новини

Вълнуващ флирт за Телец, Стрелци бъдете предпазливи, ще ви въвлекат в авантюри

Публикувана

на

ОВЕН
Посетете любими хора или им се обадете. През днешния ден е възможен спад на имунитета и възможност за настинка. Дихателните пътища са уязвими заради ниските температури. Още в началото на деня трябва да се поглезите и да си купите нещо за удоволствие. Трябва да внимавате, защото някой ще се опита да ви убеждава в неща, които могат да ви навредят. Трябва да внимавате с прекомерния стрес, който също може да повлияе негативно на вашето здраве. Не забравяйте да покажете любовта си към партньора си, в противен случай може да започне да ревнува.

ТЕЛЕЦ
Необвързаните представители на знака ще се радват на вълнуващ, но кратък флирт. Вашият творчески ум, който е наистина силен, може да ви помогне да спечелите малко допълнителни доходи и да подобрите личното си финансово състояние. Сега ще сте по-податливи на стрес и затова трябва да почивате повече. Стресовите ситуации могат да навредят на вашето физическо и психическо здраве. Нещата вървят по-бавно, отколкото би трябвало. Превишаването на крайните срокове със сигурност е възможно и трябва да приемете това и да се опитате да бъдете възможно най-гъвкави.

БЛИЗНАЦИ
През днешния ден ще почувствате нужда да сте повече сами и да се насладите на малко свобода. Самотата не е лошо нещо, но трябва да можете да я използвате добре. През втората половина на деня ще трябва да се справите с по-голям брой задължения, документи и срещи. Всичко, което започнете, ще бъде реализирано и ще посрещнете уикенда изпълнени с удовлетворение от постигнатото. Внимавайте с преяждането, особено вечер. Трябва да облекчите стреса с нещо друго, освен с много сладкиши или храна. Емоциите ще бъдат по-силни и ще възприемате не само това, което ви прави щастливи.

РАК
Ще осъзнаете какви неща трябва да премахнете от живота си, за да не ви пречат да вървите към щастието. Може да имате усещането, че сякаш сте на кръстопът и не знаете кой път би бил правилният за вас. Втората половина на деня преминава в друга посока, към която ще се адаптирате по-лесно. Във финансов план не се случва нищо необичайно, но не пилейте пари за ненужни неща. Вълнуващо приключение очаква необвързаните. Идеално време да опознаете собствените си чувства и емоции. Положителната нагласа ще ви помогне да преодолеете проблемите си или да предотвратите депресията.

ЛЪВ
Вижте красотата на света и се насладете дори на най-малките положителни неща, които ви се случват. Венера ще добави в живота ви чувство на копнеж по споделени преживявания с любим човек. Запазете ритъма, в който сте били, няма нужда да увеличавате темпото, защото в противен случай цялата нервност ще рефлектира върху физическото ви здраве. Ще имате обаче по-голям апетит към нездравословна храна. Това ще върви ръка за ръка със стомашни проблеми и храносмилателни затруднения. Неочаквано събитие може внезапно да ви извади от равновесие, но бързо ще се вземете в ръце.

ДЕВА
Много е важно да позиционирате по позитивен начин енергията си и в противоречиви ситуации, старайте се да запазите спокойствието си, колкото е възможно повече. Време да направите крачка към подобряване на начина си на живот. През първата половина на деня ще имате много дейности за вършене, но внимавайте да не са прекалено натоварващи. Звездите ви носят благодат и радост в живота ви и в ежедневните дейности, които вече няма да са ви в тежест. Някой ще се нуждае от вашето внимание и може би дори грижа. Въпреки това, не жертвайте цялото си свободно време за другите.

ВЕЗНИ
Понякога е достатъчно да насочите другия към постигане на собствената му цел или решаване на проблема. Свободните представители на знака ще се радвате на положителната и насърчителна енергия, която друг човек събужда във вас. Ще усетите прилив на енергия и борбеност. Може да се съсредоточите върху важните неща, които липсват в живота ви. Все пак се има предвид по-нематериални неща. Отстоявайте принципите си, но не поставяйте летвата твърде високо. Ако ще сте в добро настроение, ще развиете апетит за добра компания, забавление и почивка. Не пропускайте възможността да си прекарате добре.

СКОРПИОН
Единственото условие за успешно реализиране на замислите ви е да си правите предварително точен график, към който стриктно да се придържате. Убедителните ви действия ще впечатлят хората, които биха имали желание да ви попречат, и те ще се въздържат от провокативни действия спрямо вас. Това от своя страна ще улесни напредъка ви. Почти през целия ден ще сте в благоприятната позиция да въздействате върху ситуацията и да се възползвате от нея. Ще осъществите онези свои идеи, върху които работите от доста време и сте ги обмислили. Завършването им ще ви осигури стабилизиране на позициите.

СТРЕЛЕЦ
Самостоятелната работа ще е по-ефективна от екипната, а ако направеното от вас трябва да се използва от други участници, ще създадете и контакти с нови делови партньори. Не е изключено да получите финансиране или възнаграждение за работа, довършена в предишен период. Предстоят интересни преживявания, които ще запомните задълго. Бъдете предпазливи, не се поддавайте на изкушението да участвате в авантюри и рискови мероприятия, които биха навредили на имиджа и доброто ви име. Приемайте интригуващите предложения с умерен ентусиазъм, не е изключено умишлено да ви въвлекат в интрига.

КОЗИРОГ
Помислете дали не е възможно да внесете някои подобрения и удобства в ежедневието си за сметка на отказ от вещи, предмети или отношения, които вече са изгубили значението си. Част от преживяванията ще са сложни и трудни за възприемане от чисто емоционална гледна точка. Предстоят промени, които от доста време подсъзнателно усещате, че трябва да се случат, но към момента не сте успели да определите факторите, които ще ги предизвикат. Сериозните затруднения ще са свързани предимно с личните ви отношения и ще се отразят на настроението ви. Отстоявайте позициите, интересите и личните си свободи.

ВОДОЛЕЙ
Ще се чувствате много по-уверени в себе си, ако се ориентирате към самостоятелна работа. Не отлагайте пътуванията, които се налага да предприемете в случай, че улесняват довършването на проектите ви. Избягвайте проявите на самонадеяност, уреждайки личните си взаимоотношения. Единственият ефект от тях ще е бурна разправия, която може да предизвика и прекратяване на връзката. Действайте с умерено темпо и мислете за последствията. За справяне с трудните казуси търсете и второ мнение. Социалните контакти ще са интензивни.

РИБИ
Ангажиментите и отговорностите днес ще са повече, а най-дефицитната величина ще е времето, с което разполагате. Със сигурност ще успеете да си създадете добра лична организация, а от прекалената ви заетост ще страдат близките, членовете на семейството, любимият човек. Не се учудвайте, ако ви обвинят в незаинтересуваност или липса на внимание спрямо грижите им. Опитайте се да ги „впишете“ в динамичния си стереотип, доколкото е възможно, импровизирайки предпочитани съвместни развлечения. Съвместните занимания ще дадат очакваните резултати.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни