Connect with us

Водещи новини

Всички врати на успеха са отворени за Дева, Везни – пазете си нервите

Публикувана

на

ОВЕН
Въпреки че звездите не обещават лесни постижения, подкрепата на хората около вас ви е гарантирана. Вашите желания, идеи и планове сега отговорят на техните очаквания. Безценна за вас ще бъде хармонията в любовните отношения – това е решаващият коз в битката за по-добро място под слънцето. Прогонете съмненията. За да не пропуснете късмета си, не се колебайте, а се захващайте смело за работа. Разкрийте таланта си на организатор и покажи кой тук е лидерът.

ТЕЛЕЦ
Не всички ваши опоненти ще се съгласят с позицията ви, някои ще започнат открито да ви пречат. Но точно това напрежение е катализатор, с помощта на който всички действащи лица ще се проявят в истинската си светлина. Няма да се наложи да доказвате каквото и да било. Успехът на отдавна замислен проект ще зависи само от личната ви заинтересованост, а материалните ресурси ще се появят по-късно. Днес не планирайте сериозни дела – вероятността да постигнете желания резултат е нищожна.

БЛИЗНАЦИ
Не се суетете и не се опитвайте да омаловажите проблемите, защото ще се отразят на живота ви в следващите дни. По-добре спокойно завършете започнатите работи, сложете ред в документите си и помислете за почивка. Освен това тя трябва да бъде максимално отпускаща. Разходки, релакс и приятна компания са най-ефективните средства против стреса. Ще бъдете необичайно привлекателни за противоположния пол. Някои от вас може да използват своя чар, за да решат кариерни и финансови проблеми.

РАК
Амбициите ви в различни области могат да накарат другите да се откажат, защото се чувстват застрашени. Може би контактувате с хора, чиито цели са противоположни на вашите. Това може да стане във всяка сфера, но най-много ще засегне професионалния и социалния ви живот. За да закрепите връзката си, излизайте по-често с любимия човек сред природата. Това ще внесе хармония в отношенията ви. Погрижете се за себе си и не се отказвайте от почивка и развлечения – те ще се отразят позитивно и върху външния ви вид.

ЛЪВ
Истината се ражда в спора – не се страхувайте от критиките на другите. Ще бъдете в състояние да излезете от омагьосания кръг на предишни интереси и да поемете по напълно нов и необичаен път. Повод за съдбоносната промяна е стремежът към свобода и желанието за себереализация. Колкото по-активно се включите в този процес, толкова по-успешно ще се развият нещата. Важното е да не надценявате собствените си сили. Пазете се от измами и мошеничество. Семейството ще бъде вашата опора и сила в трудните дни.

ДЕВА
Днес ще се отворят всички врати към успеха, възможно е неочаквано да срещнете истинската любов. Положете достатъчно сили значимите събития в живота ви да не станат взаимно изключващи се, а обратното – да са взаимно допълващи се. Днес е подходящо време да намерите общ език със своята половинка и да изградите топли и открити отношения. Любимият човек обаче иска от вас много повече, отколкото можете да му дадете в този етап на отношенията ви.

ВЕЗНИ
Пазете си нервите и не се преуморявайте. Най-трудното остана назад. За да дочакате окончателния резултат, трябва да се въоръжите с търпение, а за да си осигурите охолно бъдеще – очертайте няколко проекта. И въпреки че задълженията ви ще нараснат, в рамките на деня нещата ще се балансират. Ако искате да се развивате успешно, излезте от ограниченията на обичайния си кръг на общуване. Полезни и приятни ще се окажат планираните за днес дълги пътувания.

СКОРПИОН
Отървете се от безперспективни връзки най-късно до края на този ден. Предстои ви да поемете отговорности там, където преди сте се опитвали да ги прехвърляте на друг. Бъдете нащрек – някой от обкръжението ви може да има лоши намерения или да се стреми да получи място, за което претендирате. От вас се изисква повече твърдост, отколкото готовност за компромис и желание да се вслушате в чуждото мнение. Проявявайте повече търпимост към колегите си и към човека до вас.

СТРЕЛЕЦ
Не се фокусирайте върху ежедневните грижи, в противен случай ще ви се изплъзне общата картина на случващото се. Във вас ще се събуди жажда към приключения. Ако е възможно, отпуснете се напълно и се полюбувайте на свободата, като си вземете краткосрочен отпуск. Промяната на обстановката, активният отдих ще ви помогнат да се отървете от недоволството от себе си и околните. Ако в отношенията ви с половинката възникнат разногласия или конфликти, не им позволявайте да се разраснат

КОЗИРОГ
Далеч от дома ви очаква главозамайваща среща, която може да прерасне в нещо истинско. Отнасяйте се към всичко максимално леко и не правете сериозни планове. Финансовото ви положение е стабилно, но за да удържите позицията, ще трябва да се промените. Откажете се от консерватизма и взимайте решения както за себе си, така и за близките и семейството си. Не вярвайте на обещания, които не са подкрепени от реални действия. Не се захващайте за нови проекти, докато не си получите парите.

ВОДОЛЕЙ
Обърнете сериозно внимание на отношенията. Грижата за хората, които ви ценят, трябва да стане определяща при взимането на решения. Също така имайте предвид, че в работата е важна не само приятелската атмосфера, но и нормалният ритъм на живот, позволяващ да се действа последователно с чувство и разум. Ако са налице мисъл и действие, но липсва чувство, действието вероятно няма да продължи дълго. Не се изкушавайте да инвестирате в луксозни вещи, това ще доведе до финансова нестабилност.

РИБИ
Очакванията ви ще нарастват в професионалната сфера и финансите. Чувствата са ви най-големите мотиватори. Работа, която преди сте вършили спешно и под стрес, сега може да изпълните спокойно, без излишно напрежение. Близките жадуват за вашите прегръдки, усмивки и сърдечно отношение. Не ги лишавайте от това. Ще имате възможност да разрешите конфликт, който от дълго време ви тежи. За всяка конфликтна ситуация са нужни поне двама – ако вие се отдръпнете, конфликтът остава без основания.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Advertisement