Connect with us

България

Волен Сидеров нахлу в сградата на Нова: Лъжете ги, мамите ги…

Публикувана

на

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, съпругата му Деница и тв екипът на Алфа нахлуха в сградата на Нова телевизия и минаха през охраната, за да държат сметка на редакторите на медията по темата Украйна. Сидеров обвини журналистите, че лъжат за войната и представят само едната гледна точка, а цялата разправия бе предавана на живо от неговата партийна телевизия.

Първоначално лидерът на „Атака“ мина директно през охраната на входа и се упъти към асансьора, като на въпроса на гардовете на пропуска при кого отива, той отвърна: „С когото трябва, ще се срещна“. Последва реплика от портиера: „Не, няма да ви пусна“, но това не го смути.

Намеси се служител, работещ в сградата да му напомни, че си има ред и пропускателен режим. След дълъг спор Сидеров се качи с асансьора. Междувременно от медията извикаха полиция и лидерът на „Атака“ бе изведен от телевизията, но не преди репортерка да му зададе въпроса защо е дошъл и да му предостави микрофона.

„Кой от вашите собственици ви кара да лъжете, да мамите всеки ден стотици хиляди хора? Всеки ден ги лъжете, мамите ги“, повтаряше нонстоп Сидеров.

„Това не е нормално, дрогиран ли сте, пиян ли сте?“, реагира репортерката, но Волен Сидеров продължаваше да повтаря „Лъжете ги, мамите ги“.

„Сега започваме бойкот на лъжливите медии“, закани се той, а тв екипът му подвикваше към излезлите журналисти от NOVA, за да предпазят колежката си: „Защо не показвате другата гледна точка за Украйна?“

Агитката си тръгна след намесата на полиция и охрана, а в обедните си новини Нова телевизия съобщи за случката.

От медията обобщиха случилото се в сградата им така: „Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров нахлу в сградата на NOVA. Той поиска да разговаря с представители на медията. Твърди, че телевизията има тенденциозно отношение към партията, която той представлява. През цялото време всичко, случващо се в сградата, беше излъчвано и по партийната му телевизия на живо“.

Преди да потегли в акцията към Нова, Волен Сидеров обяви работещите в българските големи телевизии за „зомбита“ и заключи: „Това е битката за света, тя е геополитическа, не е между Киев и Москва“.

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни