Connect with us

Водещи новини

Везни – внимавайте със здравето си, неочаквана печалба за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
Днес бъдете внимателни в професионални или бизнес контакти, свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Възможно е да възникнат неприятни грешки и дори опити за измама или некоректно поведение. Ако сте взели решение да пътувате през днешния ден, то бъдете готови да се сблъскате с неочаквани спънки или да преживеете неочаквани събития. В личния ви живот ще плувате в океан от нежност и доверие, които преобладават в отношенията с половинката ви.

ТЕЛЕЦ
Ще се замислите върху някои нереализирани ваши идеи и планове от близкото минало, тъй като интуитивно ще усещате, че те все още имат някакво бъдеще, или може би точно настоящата ситуация ще благоприятства тяхното успешно развитие. Здравето ви ще зависи изцяло от емоционалното ви състояние. Положителната нагласа помага да заобиколите болестите, а мрънкането и хленченето само ще доведат до изтощение и неразположение. Нуждаете се от по-дълга почивка, приемайте и необходимите за пролетта витамини.

БЛИЗНАЦИ
Днес трябва да бъдете икономични, защото приходите няма да са толкова големи. През втората половина на деня ще ви се предостави добра възможност да спечелите – не пропускайте момента, използвайте шансовете си. Всички проблеми, минали недоразумения и негодувания са забравени. Здравословни проблеми не се очакват, но бъдете внимателни – не претоварвайте организма си. Наблегнете на физическите упражнения и редовно взимайте витамини. Осигурете си и няколко спа процедури.

РАК
Много от вас ще изпитат съмнение в чувствата – както собствените, така и тези на любимия човек. Постоянното недоверие, както и подозренията могат да предизвикат сериозен разрив в отношенията ви и да предизвикат отчуждение. Ще прекарате деня в работа и притеснения, но усилията ви ще бъдат възнаградени, и то толкова много, че ще усетите вкуса на спечелените с упорит труд пари. Особено успешни обещават да бъдат новите ви бизнес начинания.

ЛЪВ
През днешния ден ще имате сериозни разговори и дискусии в семейството си по въпроси, свързани с пари. Различни събития ще изискат от вас внимателно да планирате бюджета си, да се съобразявате с приходите и да бъдете пестеливи в разходите си. Ще отложите среща, свързана с ваш бизнес партньор, или ще предприемете друг вид комуникация с този човек, ако ангажиментите ви с него са неотложни. Като цяло, ще се окаже, че ви търси, притеснявайки ви с различни свои желания и капризи.

ДЕВА
С недоверие дали са ви необходими, ще направите някои покупки, които обаче са важни за домашния ви комфорт или които са приоритет за член на вашето семейство. В края на краищата, ще се окаже, че сте направили една добра сделка или че сте взели едно правилно решение. Денят ще благоприятства развитието на вашите професионални ангажименти, особено ако вложите в тяхното изпълнение някакви нови идеи или решите да експериментирате с промени, съобразени с настоящите обстоятелства.

ВЕЗНИ
Денят ще бъде интересен за вас поради новини, които ще получите за бизнеса си, свързан с хора извън мястото, където живеете. Внимавайте за здравето си и всячески избягвайте тъгата и депресията – именно оттам могат да тръгват всичките ви тревоги. По възможност често бъдете в компанията на добри приятели, осигурете си положителни емоции и тогава няма да бъдете в опасност. Рано е да мислите за стабилни отношения в личния си живот – има твърде много външни обстоятелства и подводни течения.

СКОРПИОН
През днешния ден трябва да бъдете много внимателни, да не влизате в нови дългове и да върнете всички предишни заеми точно и навреме. През деня може да ви се отвори много отговорна и печеливша работа, която не трябва да отказвате и да поемете с цялата си сериозност и дисциплина. Тонусът на организма е склонен към крайности, здравето може да ви изиграе неприятни моменти, така че трябва сериозно да му обърнете внимание, както и на всяко заболяване.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще имате виртуални или реални контакти с романтичния си партньор. Любовта ще бъде важна част от живота ви и ще ви зарежда с позитивна енергия и оптимизъм. Възможно е да имате определени очаквания за развитието на вашата връзка и да се опитате да форсирате тяхното развитие. Дано не прекалите с натиска си и да не уплашите бъдещата ви половинка. Съблюдавайте ежедневната рутина, заложете на дозираните упражнения и правилното хранене.

КОЗИРОГ
През днешния ден е възможно да ви притесни здравето на млад мъж. Възможно е млада жена около вас също да ви създаде подобно притеснение. Като цяло денят ще изиска по-голямо внимание върху всяко едно здравословно неразположение, но без да се допуска паника или страх. Ще ви натъжи неочаквано събитие в живота на ваш близък или приятел, което ще възникне поради негови неразумни или рискови действия, проявена самонадеяност и други. Погрижете се и за собственото си здраве.

ВОДОЛЕЙ
Мъжете да избягват самонадеяни действия, които могат да причинят нараняване или друг неприятен инцидент. През деня ще възникне конфликт с човек от кръга ви приятели поради неизпълнено обещание или разминаване в плановете ви, което ще ви създаде някакъв дискомфорт. Не правете прибързани стъпки, не се водете от страстите и желанието за експерименти. По този начин можете да унищожите своя стабилна връзка. Бъдете верни на партньора си. Бъдете търпеливи и го успокоявайте, за да не се чувства разочарован.

РИБИ
От финансова гледна точка, не се препоръчва да вземате заеми – ще бъде трудно да се справите с тях. Приходите ще растат постепенно и постоянно, въпреки че финансовите ви постижения не са особено обещаващи. Внимавайте и за здравето си. Коварна болест може да ви хване неподготвени в най-неподходящото време, така че слушайте тялото си и при първите признаци на болест се свържете с лекар. Натоварването и пълното потапяне в работата не ви позволяват да намерите време за любимия човек, което е грешка.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement