Connect with us

Водещи новини

Везни – контролирайте емоциите си, Козирог – не прекалявайте в харченето на пари

Публикувана

на

ОВЕН
Позволете си поне един ден на уединение, в който да подредите мислите и чувствата си без външна намеса и да ги синхронизирате с желанията си. Ангажиментите ви ще са повече от обикновено, но колкото и парадоксално да звучи, ще се справите по-добре, отколкото очаквате. Умението ви да правите навременни и необходими компромиси, да отстъпвате, да реагирате гъвкаво ще се окаже разковничето към успеха. Всичко, от което се откажете сега, в името на партньорите си или близките, ще ви се възстанови многократно.

ТЕЛЕЦ
Първоначално може да изглежда, че сте губещата страна, но всъщност абсолютно от нищо няма да се лишите или да загубите заради грешни решения. Не само ще наваксате пропуснатото, но ще получите и добавки. Овладейте желанието да наложите гледната си точка, особено ако не сте абсолютно убедени в непоклатимостта й. Две са качествата, с които ще възхитите околните през този ден: отговорност и професионализъм. Интуицията ви ще е с пъти по-силна от обикновено и подсъзнателно ще усещате какво точно се изисква от вас.

БЛИЗНАЦИ
Много лесно ще успявате да си създадете схема на работа, да отговорите на очакванията на хората, с които общувате, както и да формулирате абсолютно правилни и неоспорими решения. В същото време ще сте достатъчно привлекателни и въздействащи, за да приковете вниманието на деловите си партньори и без особени усилия да получите съгласието им по спорни въпроси. Не инвестирайте време и сили в занимания, обещаващи бърза печалба. Ще се окажат безперспективни или приходите от тях ще са разочароващо ниски.

РАК
През днешния ден ще ви трябва много търпение в отношенията ви с жена от кръга ви роднини, приятели или колеги. Неприятностите и проблемите, които тя има в живота си напоследък, ще я направят нетърпима, досадна, склонна към всякакви негативни или непредсказуеми действия. Може да възникне притеснение, свързано с пари, или да направите непланиран разход, който да ви създаде временно притеснение. Събитие, свързано с личен празник или успех на приятели, може да бъде повод за събиране в приятна обстановка.

ЛЪВ
Като цяло днес вашите семейни или роднински отношения ще са по-натоварени с различни ангажименти, както приятни, така и такива, които ще ви костват разход на енергия, пари и време. Мнозина ще разчитат на вас и за много неща ще ви се наложи да поемете отговорност и грижа. Изненадите ще дойдат по линия на ваша настояща или минала любовна връзка. Възможно е едно такова събитие да бъде най-силното ви преживяване през днешния ден. Като цяло любовните ви отношения ще излязат по някакъв начин от рутината, в която се намираха досега.

ДЕВА
Девойките и младежите ще правят и реализират планове с членовете на семейството си или с приятели. Възможно са събития, свързани с годеж, сватба, юбилей или годишнина в кръга ви от роднини или приятели. Жените да пазят грижливо личните си вещи и телефон от посегателство или любопитство от страна на други хора. Обръщайте по-сериозно внимание на документи, върху които се подписвате, независимо с какво са свързани. Мъжете нека не бъдат изненадани от ангажименти с роднини. Ще имате и разговори с роднини поради важни събития в семейството ви.

ВЕЗНИ
През днешния ден ще преживеете изненада, която ще касае ваши финансови дела, документ или възникване на нов професионален ангажимент. Ще бъде много важно да се предпазите от прибързани решения, свързани с примамливи обещания. Контролирайте емоциите си, които също могат да се окажат ваш враг. Внимавайте с предложения и оферти, особено с такива, които имат връзка с работа в чужбина, живот зад граница или бързи печалби. Пазете се от всякакви форми на измама или манипулация от страна на хора или фирми.

СКОРПИОН
Емоционално днешният ден ще бъде динамичен и променлив, с неочаквани обрати при реализирането на ваши планове и задачи. Това ще засегне и вашия семеен живот. Настроенията в дома ви ще варират от минорни към мажорни или обратното. Денят ще бъде по-благоприятен за началото на нова любовна връзка, но и тук не насилвайте прекалено нейното развитие. Ще усещате осезаемо липсата на хора, които са на далеч от вас или са в Отвъдното. Ще можете обаче да постигнете успехи и важни резултати в работата и в бизнеса си.

СТРЕЛЕЦ
Има голяма вероятност да възникне напрежение в отношенията ви с колега или клиент. Младежите и девойките ще са в очакване на резултати на предишни свои действия, изпити, представяния или друга някаква работа. Ще запомните днешния ден с една покупка лично за вас. Жените ще имат динамичен откъм контакти ден с хора от различни разстояния. Предстоят ви важни разговори и решения, свързани с различни области на вашия живот. Мъжете ще се сблъскат с опърничавия характер на друг мъж, който може да бъде брат или друг млад човек.

КОЗИРОГ
През деня може да очаквате положително развитие на личните ви дела, особено ако бъдете отворени за новите неща, които сега ще се появят в живота ви. Може да опитате шанса си в различни игри на късмета, но не прекалявайте в харченето на пари за подобни удоволствия. Достатъчно е да опитате еднократно с малка сума. През днешния ден може да приключите с изплащането на покупка или имот, за които сте получили заем преди време. Това ще бъде благоприятна седмица за намиране на пазара на дълго търсен продукт или техника.

ВОДОЛЕЙ
Разговор с човек на по-висока позиция от вас или някой, който е по-възрастен, ще ви даде по-голяма яснота за едно предстоящо събитие, чието развитие ще очаквате да бъде във ваша полза. Не бързайте да реагирате на клюки или коментари относно вашия личен или професионален живот. Може подобни действия да не са злонамерени, и да са вследствие на емоционална реакция. В любовния си живот избягвайте конфронтациите или проявите на ревност. Младежите и девойките ще използват различни намаления в магазините, за да подновят гардероба си.

РИБИ
Като цяло днешният ден ще бъде благоприятен за покупки за вас лично и за дома ви. Жените ще имат повече ангажименти или срещи с родственици, предимно по-възрастни от тях. Като цяло отношенията ви с хора, които са над вас в обществената йерархия, ще бъдат важни за развитието на вашите лични и професионални дела. Комуникацията ви с такива хора трябва да бъде добре премерена и изчистена от емоции. Мъжете ще са трудни за разбиране, емоционално нестабилни и необяснимо чувствителни.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2023
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement

Популярни