Connect with us

Водещи новини

Важни новини за Рак, критичен ден за Дева

Публикувана

на

ОВЕН
През днешния ден се очакват стартиране на важни бъдещи проекти и парични постъпления, които по всяка вероятност ще се окажат решаващи за бъдещото ви развитие и ще ви донесат професионални успехи. Възможни са множество социални ангажименти, на които ще успеете да изпъкнете и да се харесате на хора, които ви допадат. След обяд е възможно да имате семейни ангажименти или работа покрай дома. Много е вероятно ваш роднина да се нуждае от вашата помощ и подкрепа и ще бъде важно да се постараете да му помогнете.

ТЕЛЕЦ
Много е вероятно да бъдете приятно изненадани от заобикалящите и да получите интересни съобщения или обаждания. Някои от вас ще предприемат интересни кратки пътувания, които силно ще ги развълнуват и разнообразят. Други от вас ще променят косата си, визията си или ще обогатят гардероба си. В работата ви ще бъдете оценени за възможностите и компетенцията си. Много е вероятно да получите интересни предложения за по-нататъшно кариерно развитие и да получите покана да участвате в нов бизнес проект.

БЛИЗНАЦИ
В личен план е добре да се постараете да сте мили към половинката си и да й обръщате достатъчно внимание, за да не се почувства пренебрегната или недооценена. Ще получите интересни предложения или съобщения в началото на деня. Много е вероятно те да дойдат от човек, който силно ви вълнува и когото от известно време харесвате. В професионално отношение са вероятни спорове с колеги, които доста ще ви напрегнат и натоварят. Добре е да се постараете да се фокусирате върху своите задачи.

РАК
Пред днешния ден се опитайте да се абстрахирате от допълнителните задачи, докато ги вършите. Много е вероятно да ви се наложи да се отстоявате и да защитавате позициите си пред най-близките си хора или пред любимия човек. Важно е да не избухвате и да запазвате самообладание, защото по този начин по-лесно ще стигате до околните и ще имате шанса да се изясните с тях. След обяд е възможно да получите важни доставки, обаждания или съобщения. Внимавайте с резките движения и се пазете от инциденти.

ЛЪВ
В началото на деня ще успеете да направите голямо впечатление на заобикалящите и да събудите тяхната възхита и одобрение. Където и да решите да влагате енергията и старанието си, ще имате успех и ще сте доволни от резултатите. В любовта нещата ще ви се случват с лекота и обектът на вашата страст ще ви разбира и без думи и ще се настройва на вашите вълни. Шофирайте внимателно и отговорно спазвайте законите на пътя, за да не попаднете в критична ситуация.

ДЕВА
В сутрешните часове на деня ще имате неприятна среща или разговор с досадни или твърдоглави хора. Вероятно това ще е ваш роднина или роднини, които трудно приемат чуждо мнение или съвет, дори да са наясно, че правят грешка. Ако ви предстои кратко пътуване в този ден, то ще преживеете някакво притеснение или здравословно няма да сте в най-добрата си форма. Резултатите от днешните ви ангажименти или работа ще зависят в голяма степен от действията на други хора.

ВЕЗНИ
Денят вещае малки приходи в семейния бюджет или събиране в тесен кръг от роднини по специален повод. Днес ще преживеете приятни емоции с партньора си, които може да са вследствие събития на работното ви място или такива, свързани с дете. Като цяло денят крие изненади в любовния ви живот, които ще имат сериозни последствия върху бъдещето ви. В романтичните си отношения можете да бъдете по-свободни и по-неконфликтни. Ако при вас съществуват разногласия с близките, днес може да ги изгладите.

СКОРПИОН
Вие сте твърде напористи и импулсивни. Не се оставяйте жаждата за власт да ви завладее. Изберете по-достойни средства за професионалното си издигане. Вашата предприемаческа или друга дейност може да влезе в противоречие със закона. Обичате да си поставяте цел и да я постигате. Готови сте на всичко за постигането на хармония във взаимоотношенията с любимия човек. Възможна е нова фаза в семейните отношения. С учудване отбелязвате обновяване на чувствата. Вслушвайте се в съветите на половинката ви.

СТРЕЛЕЦ
Днес се стремите към високо организирана работна среда, работите отлично в отбор, уважавате властта и искате същото от подчинените си. Възможно е финансовото ви положение да започне постепенно да се подобрява за сметка на допълни източници на доходи. Възможно е обаче откровеността и насмешливостта в думите да усложнят отношенията с любимия ви човек. Възможно е да се сблъскате с неразбиране в семейния живот. Не предизвиквайте съдбата с неразумни решения.

КОЗИРОГ
Добро време за примирение, възобновяване на прекъснати връзки и за приятелски срещи. Трябва да сте точни и акуратни, ако става дума за данъци, недвижими имоти, собственост или наследство. Възможно е днес някои от вас да загубят работата си, да бъдат дълбоко обидени и изключително тежко да преживяват състоянието на безработни. Ефективни са рекламата и обявите. В никакъв случай не се впускайте в борсови игри или авантюри. За да се отървете от тъгата, сте готови на флирт и запознанства със случайни хора.

ВОДОЛЕЙ
Днес се нуждаете от по-изострено чувство да разпознавате хората. Препоръчва ви се да насочите енергията си за съзидателна дейност. Определете за самите себе си целта на своята дейност и съществуване въобще. У вас могат да се развият екстрасензорни способности, но ги демонстрирайте само в обкръжението на близките си. Не се изтощавайте в работата си и прекарвайте повече време на открито. Не трябва да участвате в спекулации, борсови игри и съмнителни машинации – това е опасно за вас.

РИБИ
В любовните ви отношения са възможни лъжи и илюзии. Резките промени в настроението ви влияят върху отношенията с близките хора. Възможни са сблъсквания и взаимни оскърбления. Старайте се честно да изпълнявате възложените ви задължения, да ядете по-малко и да спите повече. Не мързелувайте. Постепенно се опитайте да навлизате в нормалния работен ритъм. Бъдете внимателни при работата с книжа. Предстоящите усложнения може да възникнат именно по тази причина.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement