Connect with us

Водещи новини

Важни срещи за Везни, ден на сърцето за Овен

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Един от най-мощните дни в лунния цикъл. Енергията ви напира, активността ви нараства, но и другите няма да се дадат без бой. Не отивайте в крайности. Склонни сте да направите проблем от една дреболия, а да неглижирате важните неща. Вечерта се приберете с подарък, особено ако имате семеен повод. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Дистанциите се скъсяват.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на блестящите идеи. Вероятно е прозрение за бъдещето и за това как да действате в една трудна ситуация на избор. Енергията Кундалини започва изкачването си нагоре по гръбначния стълб и ви помага да се държите изправено, да настоявате на своето и да си гоните безотказно целта. До вечерта ще се похвалите с придобивка, а някой и с очакваното повишение.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на голямо напрежение, което може да ви се отрази зле както на духовен, така и на физически план. Ще ви трябват много усилия, за да прокарате идеите си и да усмирите тези, които не спират с претенциите и изискванията към вас, към работата и личното ви присъствие. Не приемайте на доверие нищо от нещата, които ви казват и предлагат.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес лесно влизате в преразход на сили, средства и пари. Не приемайте като свои чуждите идеи и желания. Може да ви бъде оказан натиск да приемете една или друга оферта. Не е добре да останете пасивни наблюдатели на случващото се, но и да се захванете да свършите чуждата работа не си е работа. Не поемайте и чужда отговорност. Започнете прочистваща тялото и душата диета.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Енергията ви достига високи нива. Натоварете се физически, работете усилено, потърсете нови партньори и съмишленици, насрочете за 30-и важна съвместна среща и инициатива. Навлизате в активен период, който ще ви предложи възможности да доминирате в средата си. Пасивността е нежелателна, но и прекаленото натоварване може да ви се отрази на сърцето. Бъдете дипломатични.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес сте под властта на една фикс идея или на чувство, което пречи на разумната ви преценка. Енергийният ви потенциал търси начин да се излее навън в работа или чувства. Един бърза на среща с любовта, друг получава ултиматуми в посока на бизнеса и партньорските връзки. Утре Венера ще напусне вашия знак, изчакайте, предстои ви неприятно изтрезняване. Лъсват реалностите.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Проведете важни срещи, защитете позицията си и не се давайте без бой. Ден на високите енергии и на още по-високите цели, които всеки си поставя. Символ на деня е корона високо на върха на планината. Ще се наложи да положите максимум усилия, за да постигнете победа и да заемете позицията, която ви се полага и която заслужавате. Внимавайте и не се претоварвайте прекалено.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес може да направите удобни и приемливи за околните собствените си амбиции и намерения. Не чакайте пасивно някой да вземе важно за вас решение, а активно го убедете да действа в посока на личните ви искания и общите ви нужди. И в любовта няма да останете на сухо. Може да имате това, което ви и отказвано в миналото и което някой друг ви и отнел неправомерно. Законът ви пази.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Отнасяйте се внимателно към идеите и предложенията, които ви правят. Луна и Нептун ви облъчват в пречупващ аспект от знака на мечтанието Рибите. Днес не е време за мечти, а за реална оценка на случващото се и за приемане на реалностите като необходима и болезнена истина и даденост. Утрешният ден ще донесе облекчение и възможност да уредите поне един висящ проблем.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Случващото се в момента може да ви издигне на по-висока позиция. Днес не бива да си пасивен, но и прекалената активност е нож с две остриета. Не се претоварвайте с несвойствена работа, но това, от което разбирате и знаете как се прави ще ви донесе късмет и ползи, ако го направите. В следващите три дни ще бъдете вкарани в стресови ситуации. Днес поне нещо важно може да се уреди.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Увеличете самоконтрола. Ден на високите енергии, на амбициозните проекти и намерения. Сложете юзди на прекаления си оптимизъм и работете над това, което най-лесно ще постигнете. Бъдете реалистични. При съвпад на Луна и Нептун плуваме в мъглата на мечтанието, което ще даде възможност на доказаните реалисти да вземат от живота и това, което се полага на идеалистите.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Луната навлиза в Риби и сключва перфектни аспекти със Слънце и Уран. Може да изкачите връх в кариерата и да получите допълнителни бонуси и екстри. Не се препоръчва пасивност, конкуренцията не спи. Все пак не отивайте в крайности. Не коментирайте нищо излишно. Рибите са знакът на мълчанието и интуитивните възприятия. Ще усетите кой ви обича и към какво да се стремите и вървите.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

ноември 2020
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Advertisement