Connect with us

Водещи новини

Важен избор за Везни, Близнаци – избягвайте конфликтите с близките си

Публикувана

на

ОВЕН
Част от затрудненията ви през днешния ден ще са свързани с финанси. Опитайте да се справите, без да взимате заеми. Тенденцията е към положителна промяна. Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Всички задачи ще са важни, а повечето от тях – и спешни. В интерес на истината, нито една няма да ви затрудни и няма да се наложи да се справяте с непреодолими препятствия, за да ги реализирате. Не само ще се справите, но е доста вероятно да получите и съответния материален еквивалент за добре свършената работа.

ТЕЛЕЦ
Не може да се твърди със сигурност дали става дума за допълнителни финансови постъпления или ще получите друг вид придобивки, но при всички случаи ще се почувствате доволни и оценени. Въздържайте се от участие в разговори, в които се обсъждат трети лица. Обвинението за разнасяне на клюки може да падне върху вас. Част от преживяванията в първите часове на деня ще са неясни или дори наситени с леко мистични елементи. Не ги споделяйте и не ги обсъждайте с никого. Анализирайте ги логично, подхождайки от различни гледни точки и възползвайки се от подсказките на интуицията си.

БЛИЗНАЦИ
Не говорете за дългосрочните си намерения с колегите, особено пък ако имате намерение да променяте професионалния си статус. Някой непременно ще се опита да ви спретне интрига. Не се ангажирайте с несвойствени задължения. Предстоят промени и те ще засегнат повече от един фактор на динамичния ви стереотип. Формулирайте целите си, подредете ги и се занимавайте с реализацията им настоятелно и последователно. Почти сигурно е, че няма да ги реализирате изцяло, но всяко постижение ще е важно. Избягвайте конфликтите с близките си.

РАК
Дори когато ви критикуват, близките ви и някои от приятелите ви са на ваша страна и го правят, за да ви предпазят от грешки. Установите ли, че обстановката е напрегната заради вашето поведение, изказвания и прояви на инат, по-добре се извинете, вместо да разпилявате енергията си в разправии. Все още водеща тема за вас са партньорските отношения, важни за вас връзки, лични или делови. Вие ще можете да подобрите отношенията си, като водите конструктивни разговори, обсъждате бъдещи перспективи на развитие. Това може да ви сближи чрез общи цели или като изчистите евентуални недоразумения.

ЛЪВ
При всички случаи, днешният ден е много важен за отношенията ви и вие сега може да ги насочите в една по-позитивна за вас посока, а това ще има широко отражение и важно значение и за следващите дни, а може и за по-дълго. Така че е подходящо целенасочено да действате в тази посока – сближаване с партньори, определени личности, които имат значение за бъдещето ви развитие, да изчистите евентуални недоразумения и т.н. Ще имате такъв шанс, ако съответните отношения са перспективни и имат място в бъдещето ви развитие. В предстоящите ви разговори се доверете изключително на интуицията си.

ДЕВА
През днешния ден вашата популярност ще расте, може да попаднете под влиятелна опека на определена личност, да заемете по-престижни позиции в колектив. Почти през целия ден няма да ви липсва внимание, мнозина ще получат интересни предложения, ескалират изненади като новини и проведени разговори. В повечето случаи те ще бъдат позитивни за вас, ще се превръщат в проводник на неочаквани шансове. Все пак трябва да бъдете по-внимателни, защото ще има хора, които да ви подкрепят, но и такива, които да ви дестабилизират финансово.

ВЕЗНИ
Доходите ви могат да нараснат следствие на подкрепа, но могат да ескалират и повишени разходи при неблагоприятни влияния, така че внимавайте. Някой от вас ще получат награда за полагани до този момент усилия, ще сбъднат в свое тайно или съкровено желание. Трябва обаче да внимавате на кого се доверявате и кого допускате до себе си. През втората част от деня ще нараства необходимостта да пътувате или общуването с хора извън близкото и традиционното ви обкръжение ще расте. Продължавате да бъдете в силно трансформиращ период, през който трябва да направите важен избор.

СКОРПИОН
Днес ви очаква среща с близък до вас човек, който ще подейства позитивно на благосъстоянието ви, в чисто финансов аспект или в посока да получите по-широка морална подкрепа, и от страна на важни за вас хора, които допринасят за благоденствието ви или чувството на щастие. Вие ще трябва да си изработите стратегия, така че да получите тази подкрепа, която ще ви подейства обогатяващо – буквално и в по-широк смисъл. Вземате важно решение, което ще ви даде шанс да внесете обновление във вашия живот, което да хармонизира и подобри най-близката ви среда на съществуване.

СТРЕЛЕЦ
Вие може да получите подкрепа, която да сбъдне ваше тайно или съкровено желание, която може да предизвика по-дългосрочни и позитивни перспективи на развитие. Случващото се или шансовете, които застават на пътя ви, няма да са случайни, а ще бъдат следствие на усилия, които сте полагали до този момент, и ето че сега те могат да се развият в една по-позитивна и предпочитана от вас посока. Може да спечелите нещо важно за вас или да повишите доходите си, следствие на подкрепа и одобрение, които получавате, защото оздравявате важни за вас отношения.

КОЗИРОГ
Добре взаимодействате с финансови институции, данъчни, застрахователни и други дружества. Може да откриете алтернативи за печалба, ако действате в тази посока. Евентуални кратки пътувания ще са проводник на позитивни емоции и нов вид шанс. През втората част от деня вие ще бъдете все повече забелязвани, вашата популярност ще расте и със съответните позитиви. Може да разширите кръга си на влияние и като общувате с хора извън близкото и традиционното ви обкръжение и това ще се отчита за позитивно обстоятелство.

ВОДОЛЕЙ
Новолунието, което е позитивно за вас, ще ви даде шансове да разширите хоризонтите си на развитие или пък да сбъднете ваше съкровено желание. Може да ви се даде възможност да се сдобиете с власт, ако общувате с влиятелни личности, разширите вашата подкрепа от страна на хора, които допринасят за благоденствието ви, или демонстрирате висока квалификация. Евентуални кратки пътувания също ще се оказват доста полезни. Ако ви интересуват сключване на дългосрочни договори, то сега те могат да се осъществят. В положителна посока могат да се развият и спорни казуси, включително юридически.

РИБИ
Вашите взаимоотношения с любими хора – пораснали деца или партньори, ще се стабилизират, обновяват, насочват в една по-позитивна посока. През втората част от деня в обкръжението ви се появяват нови хора, на които ще можете да разчитате. Въпреки всичко в различна степен ще ви се налага да се борите за своето място под слънцето, да се справяте с евентуална повишена конкуренция, трансформирате репутацията си и в повечето случаи това ще е в положителна посока. Добри решения ще ви донесат вид обновление във вашето кариерно развитие, професионална реализация и прилични доходи.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement