Connect with us

Лайфстайл

Тръмп три часа седял на стъпалата на Кремъл, а после пил и водка с Тина Търнър

Публикувана

на

Историята е от далечната 1996 година. Настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп присъствал на концерт на Тина Търнър в Кремъл. За това разказва Надежда Соловьова, основател и един от ръководителите на най-голямата руска промоутърска компания SAV Entertainment пред Lenta.ru.

Ето и нейните спомени пред изданието:

„През 1996 г. Тина Търнър имаше три концерта в Кремъл – разказва Соловьова. – Обажда ми се Зураб Церетели /съветски и руски художник и скулптор/и казва: „Надя, един приятел от Америка пристигна, много иска да отиде на концерта на Тина Търнър“. Обяснявам му, че с нищо не мога да помогна, защото нито един билет не ми е останал. „А може ли да му дам номера на твоя телефон? Сам да ти се обади“, моли Зураб.

И се обажда този човек, разказва ми колко голям фен е и как мечтае да се запознае с Тина Търнър. Обяснявам му, че всички билети са продадени. Тогава той попита дали самата аз ще отида на концерта. Обяснявам му, че естествено, че ще бъда там, тъй като аз го организирам. „А къде ще гледате концерта?“ – пита американецът. Отговарям му, че ще го гледам от стъпалата отляво на сцената. „Може ли с вас да поседя на стъпалата ляво от сцената?“, пита той. Накрая се съгласявам. И той наистина седя до мен на стъпалата по време на целия концерт.

А Тина тогава беше зверски болна, с 40 градуса температури. В деня на концерта й казвам: „Какво, ще го отменяме ли?“ А тя отговаря: „Никога в живота си не съм отменяла концерти. Главното е, да съм на топло, докато ме закарвате до Кремъл“. Беше през лятото, но ние я откарахме на площадката просто увита в одеяло. Не разбирах как ще работи тя. Мислех, ужас, всички билети са продадени, кошмар, какво ще стане! И изведнъж тя излиза на сцената, като че нищо не се е случило и започва да пее невероятно.

По време на концерта тя няколко пъти се преоблече. Стоя зад сцената и тя ми казва: „Надя, какво трябва да направя? Каква е тази публика? Всички седят, никой не танцува“. А публиката беше дошла, всички бяха седнали на местата си – и седят. А тя мисли, че не им харесва какво прави тя. Успокоявам я: „Почакай, това е Кремъл, тук публиката се държи различно“. А накрая тя просто стоеше като в цветарски магазин горе, не искаха да я пускат.

Когато концертът свърши, след бисовете тя слезе от сцената за последен път – цялата мокра и буквално падна върху одеялото. А имаме още два концерта. Мислех си, че трябва да я откараме в болница, а тя ми казва: „Чувала съм, че при вас всичко се лекува с водка“. Отговарям й: „Да, имаме две лекарства – водка с черен пипер за простуда и водка със сол за разстройство“. Та каза: „Съгласна съм“. И ние с Тина и този американец отидохме, доколкото си спомням, в „Царская охота“. И седяхме там до 6 часа сутринта, пихме, приказвахме… На следващия ден тя беше абсолютно здрава“.

„И знаете ли как се казваше този американец? Доналд Тръмп“, казва Соловьова пред руското издание.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни