Connect with us

Водещи новини

Успешни преговори за Овен, финансова криза за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН
Едно е сигурно – днес няма да ви стане скучно, тъй като все нещо ще ви провокира към размисли, а също така и към споделяне на тези разсъждения с близки, приятели и съмишленици. Вниманието ви ще бъде насочено към работата и служебните взаимоотношения. Ако очаквате отговор по служебен въпрос или има нужда някаква ситуация да бъде изяснена, това би могло да се случи още през днешния ден. Преговорите по делови въпроси ще бъдат успешни – ще водите активна комуникация и има шанс да постигнете договореност. Единственото нещо, което би могло да ви саботира, е ако откажете да водите диалог.

ТЕЛЕЦ
Колкото по-добре посрещате новите идеи, нестандартното мислене и новите възможности, толкова по-добре. През днешния ден материалното ви положение ще бъде стабилно, тъй като ще имате приходи. Съществува вероятност да научите нещо, което е било скрито за вас, или да осъзнаете нещо, което не сте признавали пред себе си. Възможно е някои от вас да разберете, че колега е говорил зад гърба ви или че някой е действал подмолно срещу вас. Може да е по-труден ден в емоционално отношение – има вероятност нечие поведение да ви накара да се чувствате обидени, тъжни или ядосани.

БЛИЗНАЦИ
Днес се опитайте да не затъвате в негативни мисли – дори сега да сте се съсредоточили върху проблемите, има вероятност да започнете да намирате решения съвсем скоро. Днес може да решите да се откажете от нещо – това е решение, което отдавна е назрявало у вас, но не сте имали смелост да предприемете действия. Изобщо, предишните ви действия ще имат отношение към всичко случващо се, така че моментът е подходящ да си направите равносметка и да си извлечете поуки от грешките, ако сте ги допуснали. Ще има и работа, и удоволствия – двете ще вървят ръка за ръка.

РАК
Ще имате поводи да общувате с приятели, а също така са възможни и нови запознанства. Вниманието ви ще бъде заето основно със служебни ангажименти. Отнасяйте се сериозно към тях и направете това, което се изисква от вас, защото ако не си свършите работата и не обръщате внимание на детайлите, през следващите дни ще трябва да го направите, но с цената на нерви и по-големи усилия. Освен това има шанс работата, която свършите сега, да ви донесе допълнителни доходи, нови контакти, съдействие или нещо друго. Така ще имате още един стимул да бъдете по-концентрирани, по-работливи и по-организирани.

ЛЪВ
Ще е във ваша полза, ако сте по-прагматични – недейте да летите високо в облаците и обръщайте внимание на финансовите въпроси. Това не значи да се отказвате от целите си, а просто следва да търсите практически начини за реализацията им, а не само да подхранвате надежди и блянове за бъдещето си. Чудесен ден да се изявите, особено ако става дума за сценични или творчески изяви – ако ви предстоят, ще оберете овациите. Не отказвайте покана за събиране – може да се запознаете с интересни хора или просто да се заредите с позитивни емоции.

ДЕВА
През днешния ден ще бъдете много продуктивни – всички усилия, които полагате, ще дават чудесни резултати, така че не пестете сили и довършете онова, което сте започнали. Много благодатен ден да реализирате целите си – професионалните и в бизнеса. Макар да се възползвате максимално от позитивните звездни влияния, ще бъде потребно да спазите две условия. Първото е да сте целенасочени и да работите, за да постигнете целта си, а второто е да работите съвместно с правилните хора – само така ще получите нужното ви съдействие.

ВЕЗНИ
Ако ще трябва да прилагате натиск и да молите някого да ви помага, значи може би е добре да преосмислите партньорството и да решите дали наистина можете и искате да работите с някои определени хора. Днес при вас темата за истината отново ще излезе на преден план. Това би могло да означава, че ще осъзнаете нещо за себе си или за връзката си с друг човек, ще получите някаква ценна информация или ще усетите силен подтик да споделяте това, което чувствате и мислите. А нищо чудно и да достигнете до някакво прозрение за себе си или за връзката си.

СКОРПИОН
Искреността ви може и да не се понрави на някого, но това едва ли ще ви спре. Подходящ ден за почивка – не започвайте нищо ново, но ако имате енергия, бихте могли успешно да довършите нещо. Ще е труден обаче за комуникация – лесно ще си изпускате нервите. Събитията ще извикат по-дълбоки размисли у вас и нищо чудно да ви накарат да направите някои изводи за себе си или да вземете решение за някаква промяна в личен или в професионален план. Обърнете внимание на всичко онова, което ще ви вълнува през следващите дни, защото по всичко личи, че то ще продължава да занимава мислите ви.

СТРЕЛЕЦ
Звездите ще ви подтикнат да мислите трезво и практично, а в същото време – дългосрочно: денят е много подходящ за съставяне на планове. Дори да не искате да го правите, по всяка вероятност събитията ще ви подтикнат. Обмислете внимателно възможностите си и преценете кое е ваш приоритет – така ще решите от какво да се откажете и какво следва да промените – в себе си или в обстоятелствата. Някои от вас може да получите нова възможност за развитие в кариерата или в служебната ви среда нещата да се подобрят, както и да получите неочакван финансов бонус.

КОЗИРОГ
Разговорите, които ще водите, ще бъдат интересни и нищо чудно от тях да научите неизвестна за вас информация. Основната препоръка към вас е да не използвате средства като манипулация и интриги, за да получите желаното или за да задържите някого при себе си – дори да постигнете успех, той ще бъде временен и ще има своята цена в дългосрочен план. Очаква ви емоционален ден, в който има вероятност в личните си взаимоотношения да бъдете изправени пред трудност. Независимо дали става дума за явен конфликт с някого или за някаква ваша дилема, не подхождайте с лека ръка към случващото се.

ВОДОЛЕЙ
Ваш близък роднина или приятел е попаднал в неочаквана объркваща ситуация – обърнете му внимание, вземете отношение и осъзнайте своята лична отговорност за решението му. Ако точно сега си заровите главата в пясъка и се направите, че нищо не се случва, или пък започнете да обвинявате друг човек, има вероятност след време да попаднете в подобна ситуация. Освен това точно сега ще се поучите от опита – нещо, което в бъдеще ще ви бъде полезно. Чудесен ден за любовния ви живот, защото с искреност и дипломатичност има шанс, като се опитате да намерите пресечна точка.

РИБИ
Непременно направете необходимите усилия, за да преодолеете разминаването с партньора си по някакъв въпрос. Това обаче ще стане, само ако държите на връзката си и положите усилия – упорствате ли вие да надделеете, може в крайна сметка и да стане на вашето, но това няма да е в името на близостта. Тъй като колебанията и съмненията ще владеят умовете на много от вас, ако се случи, не мислете прекалено много, защото ще се объркате. Вместо това слушайте сърцето си – ако решението ви е правилно, ще го почувствате; ако ли не, ще трябва да се оправдавате, включително и пред себе си.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Advertisement

Популярни