Connect with us

Водещи новини

Успешен период за Везни, финансов крах за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН
С околните като цяло ще постигате разбирателство и ще предизвиквате симпатии, така че времето е подходящо за изграждане на изпълнени с доверие отношения. Въпреки че ще имате възможността да се насладите на пълноценна почивка и на забавления, не прекалявайте с рискови, хазартни и твърде авантюристични действия. Стремежът към умереност ще ви помогне да приемате нещата спокойно, да се радвате на живота. През днешния ден е възможно да създадете нови контакти, да пътувате или да започнете обучение, което ви е интересно и ви вдъхновява.

ТЕЛЕЦ
Времето е подходящо да проведете с хората в дома си разговори, които са важни за вас. Бъдете ясни, конкретни и последователни. Днес ще проявявате висока активност, която може да е свързана с всяка една сфера от живота ви, а най-вече с професионалната ви реализация и с финансовото ви положение. Ще бъдете изключително ефективни, ще имате силата, волята и издръжливостта да реализирате всички свои цели и проекти. В дома ви ще се създаде положителна ситуация, която ще ви удовлетворява. Някои от вас може да се преместите в по-голям дом или да правите подобрения.

БЛИЗНАЦИ
При пътувания и при работа или контакти с чужденци е добре да бъдете внимателни и акуратно подготвени. Внимавайте и при работата с документи – за да избегнете възможни недоразумения, уверете се, че всичко необходимо е при вас. Денят е добър за по-активна комуникация, за срещи и разговори, за нови контакти и за кратки пътувания. Може да посетите роднини, братя, сестри, както и да обърнете по-голямо внимание на хората от приятелското си обкръжение и от екипа, в който работите. За вас е важно да се изявявате – има какво да кажете на околните и с какво да сте им полезни.

РАК
Ще проявявате активност по отношение на професионалната си реализация и ще градите кариерата си. Днес не се колебайте да представяте своята гледна точка и да споделяте вижданията си пред близките и партньорите си. Ще разчитате на качествата си като обективност, яснота и практичност, на прецизността си. Възможни са пътувания или реализацията на свързани с чужбина дела. Въпреки засиленото ви общуване с околните, важно и ценно ще бъде, ако намирате време за себе си, да се усамотявате, да релаксирате и да се зареждате. За вас са препоръчителни всякакви духовни практики, йога, медитации.

ЛЪВ
Ще постигате разбирателство с шефовете си, а между вас и околните ще се установят хармонични отношения. Въпреки че може да сте настроени да уреждате личните си взаимоотношения или да вършите домашни дела, опитайте да балансирате между тези, макар и толкова различни сфери, тъй като е възможно да постигнете успешни резултати навсякъде. Денят е много подходящ за учене, за надграждане на познанията ви; може да обогатявате вижданията си, което да се отрази благотворно на всички сфери от живота ви. Добро време за пътувания и за контакти с хора в чужбина.

ДЕВА
Навлизате в много силен за кариерата и за професионалното ви развитие период. Няма да има нещо, което да не успеете да реализирате, ще разчитате на увереността, на силната си воля и на издръжливостта си. Сега е времето за действия. Едновременно с това има потенциал да израснете духовно, да установите връзка със себе си, което ще ви донесе удовлетворение и вътрешен мир. Ето защо отделяйте време да оставате насаме със себе си, да медитирате, да пребивавате сред природата. Що се отнася до пътуванията, контактите или работата, отново ще се създадат добри условия.

ВЕЗНИ
Независимо дали предприемате бизнес или друго пътуване, ще изпитвате удоволствие и ще се наслаждавате. Моментът е подходящ за всякаква физическа активност, за спорт, за забавления и за любов. Добре е обаче да избягвате да се претоварвате и да се въвличате в стресови ситуации, тъй като това може да се отрази неблагоприятно както на физическото ви здраве, така и в емоционален план. Започва успешен период – добър за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Моментът ще бъде благоприятен и за старт на обучение, за придобиване на нови знания, за разширяване на кръгозора ви.

СКОРПИОН
Обърнете по-голямо внимание на хората от приятелския си кръг, от екипа, в който работите, както и от групите, в които участвате. Денят е подходящ да поставите пред себе си нови цели и да определите как ще реализирате в бъдеще проектите си. Имайте предвид обаче, че няма да е добър за бизнес и за финансови дела. Започва нов период в партньорските ви взаимоотношения: време за споделяне, за търсене на по-голяма дълбочина, за проява на силни чувства. Добре би било сега да поработите за укрепване на доверието помежду ви, тъй като без уважение нищо не може да издържи във времето.

СТРЕЛЕЦ
Денят е подходящ за трансформации, за енергийни и духовни практики – йога, медитации и други, които ще ви помогнат да се освободите от негативни нагласи и от модели на поведение, налагащи ви ограничения, да излезете от неблагоприятни ситуации, в които сте попаднали. Грижете се добре за здравето си – от съществена важност е да запазвате спокойствие и да бъдете умерени. Избягвайте да се въвличате в стресови ситуации и за да не излизате от баланс, проявявайте умереност. Може да пътувате – условията за това ще бъдат благоприятни.

КОЗИРОГ
Днешният ден ще бъде доста по-спокоен в сравнение с предишните няколко, единствено е възможно след средата на деня да възникнат леки напрежения, но с тях може да се справите, като останете спокойни и невъзмутими – от полза за вас ще са разходките в планината, заниманията с йога и медитациите. В партньорските ви отношения ще регистрирате голяма активност, но внимавайте да не се въвлечете в конфликтни ситуации в тях. Обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, отдайте се на игри с децата, на спорт и на творчески дейности – сега е моментът за пълноценна почивка.

ВОДОЛЕЙ
Ще бъдете заети с работа, с изпълнение на ежедневните си ангажименти и отговорности. Ще имате сили да се справите с всичко. Разбира се, не се претоварвайте и помнете, че умереността винаги ще ви носи по-добри резултати от припряността, особено за по-дълъг период от време. Що се отнася до отношенията с партньора ви, моментът е добър за разговори по темите, които ви вълнуват и са важни за двама ви. В дома ви ситуацията ще е приятна и хармонична – именно там може да се чувствате спокойни и защитени. Грижете се за здравето и за спокойствието си и избягвайте да се въвличате в стресови ситуации.

РИБИ
Околните ще се стараят да привлекат вниманието ви с проблемите си, но не се оставяйте те да погълнат времето ви. Нуждите на другите оставете на тях, не пренебрегвайте своите и търсете начини за добиване на повече знания. Нещата постепенно започват да се променят. Старото неминуемо си отива и е възможно внезапно да осъзнаете предстоящото, без да вниквате в подробностите. Профилактиката и допълнителен прием на витамини и хранителни добавки ще ви помогнат по-лесно да се справите с хроничните си страдания. Усвоените познания ще ви помогнат да станете по-категорични в оценките и в желанията си.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement