Connect with us

Водещи новини

Успешен ден за всяко начинание за Овен, тежки битки за терени да очаква Лъв

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

Денят е благоприятен за всяко начинание. Съветът е да не отлагате за утре нищо важно и отговорно. Уплътнете максимално работното си време, а и за след това уредете срещи, на които да разрешите семейни и имотни спорове. Преговаряйте с роднини, направете огледи на апартаменти и терени. Ден за брокерски инициативи и за намиране на подходящата база.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

Днес може да уредите сделка с недвижим имот и да постигнете примирие с роднини, с които има да се дели бащино и родово наследство. Всеки трябва да направи своята навременна стапка и отстъпка, за да се постигне съгласие. До вечерта ще се похвалите с поне една победа. Може да влезете в перспективна група или творчески екип. Всичко посадено и в градината ще даде богата реколта.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

В този ден преразпределяме средства и наличности. Уредете имотен и наследствен спор. Добре е за всякакъв вид брокерски дейности и огледи на терени. Да не се секат дървета и подсичат чуждите мечти и амбиии. Пазете очите, намалете натоварването. Ден на Слънцето, в който е възможно прозрение за пътя напред. В следващите два дни ще се печете на бавен огън.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

Може да се разберете с роднини по спорни въпроси. Изчистете проблемите около имоти и наследства. Може да намерите базата и теренът, които търсите отдавна. Започнете ремонти и строежи или купете на „зелено” имот за себе си или за децата. Случващото се в този ден може да ви заземи на нова база, в нов град и в нови делови и партньорски отношения. Направете огледи.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

Днес ще се водят тежки битки за терени и имоти, за бащино и майчино наследство. Следете кръвното, вероятни са хипертонични кризи. Не си слагайте на сърце забележките и пороят от думи, с които някой ви засипва. Днес е трудно да се измъкнеш от старите зависимости и връзки, но ще ви се наложи. Решете старите спорове и ще ви олекне. Ден с ведра и пречистваща енергетика.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

Ден на придобивки, особено за дома и за нуждите на семейството. Може да намерите търсеното жилище за вас или за децата. Следете обявите, свържете се с брокери. Ден за уреждане на спорове около наследства и семейни имоти. Може да направите изгодна замяна. И независимо какви разходи ще имате в бъдеще доходите ви ще нараснат. Очертават се печеливши сделки.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

Вдъхновен и творчески ден. Тези, които се търсят ще се намерят, ще свършат добра работа, ще обменят опит, ще си помогнат в квартирния въпрос и може да направят изгодна имотна сделка. Контролирайте емоциите. Печели здравият разум. Където се проявяват чувства надеждите ще бъдат излъгани, а където всичко е поставено на точни договорни отношения и двете страни ще спечелят.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

Ден за сеитба. Може да посеете в нечия глава идеите, които лично не сте могли да реализирате. Уредете имотни и наследствени дела. Посадете цвете и върнете дълг. Да не се секат дървета и подсичат чуждите мечти. С една дума може да стимулирате близките към важни дела или да ги откажете от новите начинания. Бъдете отговорни в избора си и в съветите, които давате някому.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

Ден за преговори по имотни и наследствени въпроси. Може да откриете подходящият за вас апартамент или офис. Правете огледи, направете някои уговорки с роднини. Денят е с пречистваща и оздравяваща енергетика, която позволява да се изчистят дълговете натрупани във времето и да се прокара мост в роднинските отношения. Пазете очите, следете кръвното и не се пренапрягайте.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

Денят ще донесе шанс за материална придобивка. Действайте в посока на имотни наследствени дела. Днес може да получите своя наследствен дял или да продадете и замените такъв. Получавате и награда за старанието си в миналото. Всичко, което се посее днес ще се хване и даде богата реколта. Ако ви хрумне някаква идея непременно намерете начин да я реализирате.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

Днес и за родените в третата декада ще има поводи за напрежение и конфликти. Разрешете семеен и имотен спор, уредете наследства и собствености. Енергетиката е пречистваща. Оставете в миналото разправиите. Работете в градината. Каквото посадите ще се хване и даде богата реколта. Следете кръвното и не напрягайте очите. Не поемайте за утре важни ангажименти.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

Ден за финализиране на имотни сделки. Може да се договорите за крайни цени на покупко-продажби и да капарирате имот. Действайте, използвайте всеки предложен вариант. Днес вие управлявате ситуацията и извличате ползи, а в следващите два дни късметът със сигурност ще ви напусне. Предстои ограбващо новолуние със затъмнение в нехармоничните ви Близнаци.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

1-цата като лична година ви дава амбиция и сила да тръгнете в нова посока, да започнете нова работа и връзка, да активизирате личния си потенциал и да се изявите успешно в средата си. В момента за вас върви тежка програма. До дни ще се случват събития, които ще ви извадят от руслото на ежедневието и ще ви накарат да промените начина си на работа и живот. Каквото и да се случи, благодарете и продължете напред.

Родените днес ще бъдат лидери, ще се изявяват в средата си и другите ще се съобразяват с тях. Те съчетават вродена интелигентност с умение да се печелят пари. Ще доминират в средата си, ще използват и напасват амбициите и уменията на другите към собствените си намерения и желания. Ще наследят имоти и ще ги умножат. Неблагоприятно за раждане два часа след залеза на Слънцето.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2021
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement