Connect with us

Водещи новини

Успешен и силен ден за Телец, печалби и придобивки за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР
Ден за пътуване, за подновяване на лични и делови срещи. Препоръчват се разговори на четири очи. Уточнете бъдещи сделки, договори и покупко-продажби. Днес може да купите нещо на сметка и да установите връзка с нови партньори. Някой ще продаде неподдаваемото до момента, друг намира отдавна търсеното. И залежалите стоки намират купувач. Активизират се брокерските инициативи.

4
РАБОТА
4
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ
Един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Символ е колесницата на победата. Добре е да пътувате, да не отлагате делови срещи и преговори, да посетите важни за бъдещето ви места и хора. Бизнесът се активизира. В следващите дни ще се провеждат делови срещи, на които ще се взимат отговорни решения. Вървите и към успешна сделка с недвижим имот.

5
РАБОТА
6
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ
Този ден ще постави на тест по пригодност личната ви амбиция, възможности и знания. Ден за подвизи и лични рекорди. Ще се наложи да се състезавате със силни конкуренти. Очаквайте удари в гръб и тежка компроматна игра. Ще си проличат истински верните ви хора и тези готови да ви предадат. Ден и на доброволната жертва. Някой взима решение за прехвърляне имот на децата.

4
РАБОТА
5
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ
Най-благоприятният ден за пътувания, за предприемаческа дейност и покупко-продажби. Може да се купи нещо с отстъпка и да се продаде с печалба. Ще пласирате успешно и полуготовата си продукция. Споразумейте се за бъдещи сделки и условия по договори. Бъдете принципни и не заблуждавайте тези, с които влизате в преговори. Ще се сключват дълготрайни и успешни съюзи.

5
РАБОТА
4
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ
Първият благоприятен ден за делови срещи и бизнес инициативи за тази година. Пътувайте, уредете си срещи с партньори, снабдители и производители. Направете нужните заявки и си стиснете ръцете с нови договори и поръчки. Може да поемете и повече рискове, да потърсите нови клиенти и бизнес партньори и да предложите нови оферти. Всяко усилие ще си струва труда.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
6
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП
Ден за бизнес и търговия, за уреждане на всякакви сделки, за подновяване на стари връзки и делови ангажименти. Може да направите изгодна покупко-продажба и да намерите нещо търсено отдавна. Поемете умерени рискове, но без риск в този ден печалбите ви няма да са толкова големи. Работата ви потръгва и позволява до дни да реализирате печалби. Дава се клетва за вярност.

6
РАБОТА
6
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ
Един благоприятен ден за бизнеса, за личните ви и делови отношения. Подновяват се договори и работни програми, осъществяват се нови сделки и се преговаря за бъдещите инициативи. Препоръчва се работа в екип, за да се преодолеят загубите от кризата. Бъдете отговорни и принципни, не си позволявайте да заблуждавате околните. Ден за личностно изцеление, всеки си намира пътя.

4
РАБОТА
4
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ
Сега е момента да подновите стари връзки и да създадете нови в посока на бизнеса и деловите отношения. Може да направите изгодна сделка, да продадете и купите нещо с печалба. Създайте полезни за бъдещето контакти, направете изгодни предложения и приемете такива. Влезте в нова група и среда, където да развивате и личното си хоби. Пътувайте и преговаряйте на четири очи.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК
Най-близките ви хора днес ще постигнат нещо важно в живота си, а от вас се изисква да проявите саможертва и да ги подкрепите независимо, че сами се нуждаете от подкрепа или от средствата, които ще им предоставите. Ден за отказ от собственост в името на децата. Правите всичко с мисъл за ближния, взимате решение за прехвърляне, покупка или продажба на имот. Ден за пренастройка.

4
РАБОТА
5
ПАРИ
6
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ
Очаквайте печалби и придобивки. Сега е момента да проведете разговори с бъдещи и настоящи партньори, служители, шефове и снабдители. Може да получите и направите най-добрите оферти. Бизнесът живва, сключват се нови договори и се правят големи отстъпки. Днес всичко може да се купи и продаде. Ще пласирате и полуготовата си продукция. Рекламирайте се.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ
Днес се дава клетва за вярност. Стиснете си ръцете в името на бъдещо сътрудничество. Подбирайте си приятелите и работодателите. Подписаните договори може да се окажат дълготрайни и ползотворни и за двете страни. Ще си проличат тези, които могат да побеждават. Рекламирайте се, търсете ново място за внедряване. Може да получите и финансиране.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР
Бъдете чисти в мислите и справедливи в делата в този ден. Защитете някого и ще се сдобиете с верен приятел. Ден на честната игра и политика. Едва лъжа ще повлече след себе си куп други, от които само неприятности ще произлязат. Ден на доброволната жертва в името на децата и тяхното бъдеще. Планирайте прехвърляне на наследствен имот. Не яжте тежка и груба храна.

4
РАБОТА
5
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement