Connect with us

Водещи новини

Уловка и опит за манипулация да очакват Риби, фатално привличане за Телец

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

До 10 ч. проведете общите събрания, след това работете самостоятелно. Стойте далече от колективните инициативи до утре на обед. Лесно може да изпаднете под нечие въздействие и влияние. Ще ви зарибяват с изгодни предложения, зад които са скрити капани и законови уловки. Там където се появи трети ще се заформи чета с предател. Лесно може да ви спретнат компромат.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на фатално привличане, особено в посока на чувствата и любовта. Отваряте врата пред желанията, а те вкарват своя Троянски кон в живота ви. Едно запознанства в момента ще ви донесе само болки и разочарования. Не е ден за първа среща. Не приемайте нови членове в отбора, в екипа и в средата си. Ако сте сънували родителите си, това е знак за внимание. Ограничете контактите.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на фатално влияние и привличане, особено за родените в третата декада. Луна и Нептун са в конфликтна позиция спрямо Слънцето ви. Не работете в екип и не се подчинявайте на колективни решения. Всичко, което свършите сами и без странична намеса ще донесе ползи, но незнайно кога. В момента сте обект на критики. Не участвайте в състезания и екстремни спортове.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Ако в този ден вършите всичко сами и се уповавате само на себе си ще си спестите неприятности и големи разходи. Не се препоръчва участие в колективни проекти и инициативи, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. Със сигурност вие ще платите днешната сметка и ще си създадете проблеми за следващите два дни. Ден на фатално привличане и в любовта, изчакайте.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес успявате да убедите група хора да работят за вашия интерес и да ви правят услуги. Печелят тези, които се изявяват като водачи и наставници и съумеят да привлекат колективната инициатива към своите лични нужди и делови проекти. Тествайте лидерските си умения. Намерете време и за семейните нужди, разпределете ролите, задачите и наличностите.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес е противопоказно да работите в екип, да сключвате колективни трудови договори и да се обвързвате с много хора. Не ходете и по митинги. Добре е за срещи на четири очи. Може да попаднете под влиянието на фатално привличане и да се омотаете в мрежите на други двама. Ден за уединение, за работа на свой терен и със свои средства. Не взимайте прибързани решения.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Всичко, което свършете сами, без чужда подкрепа или намеса ще носи ползи и придобивки в бъдеще. Сега е момента да станете титуляра в работата, да се освободите от заместници и да поемете еднозначно новите делови функции. Не позволявайте на никого да ви се бърка при взимане на важни решения. Споделеното и задвиженото в екип ще ви вкара в грижи и разходи още утре.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес и сам войнът е войн. Не мислете, че в екип ще бъдете по-защитени и добре представени. В момента стадото се насочва към местата за доене и стрижене. Работете и действайте самостоятелно, за да не обслужвате чужди нужди и интереси. Ако добре сте си научили урока може да спечелите насочвайки силата на зависещите от вас в посока на личните си амбиции и желания.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Строени на плаца дори и група от рамбовци имат женско поведение и лесно се управляват от началниците. В този ден не е препоръчително да влизате в строя, да ставате част от групата и да се оставяте някой друг да направлява живота и личния ви избор. Мислете и действайте самостоятелно, ако искате да сте господари на положението, на живота и на парите си. Откажете съвместни инициативи.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Не се съгласявайте да работите съвместно с някой друг независимо предложените екстри. Попадате във въртележката на всевъзможни изкушения, които ще ви карат да отстъпвате от позициите и разбиранията си. Ще се почувствате несигурни и неудовлетворени. Десет пъти премерете преди да отрежете, да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Денят ще донесе предимства на тези, които сами си вършат работата, не търсят подкрепа и не позволяват намеса. Противопоказно е да се работи в екип и да се приемат колективни условия. Не е ден за събрания и за сключване на нови договори. Намесват се фактори и хора, които няма да се събразяват с личните ви амбиции и претенции. Ден на фатално привличане и в любовта.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес влизате в ситуации и в отношения от типа „болен здрав носи”. Мислете повече за себе си, щадете се, другите няма да ви пощадят. Действайте самостоятелно и не се включвайте в колективни дейности, ако не искате да свършите цялата работа и отгоре на всичко да платите обяда. Предложеното ще съдържа някаква уловка и опит за манипулация. Неблагоприятно за операции на тазоберена става.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Advertisement