Connect with us

Лайфстайл

Търси се …пътешественик: годишна заплата 98 хил. долара

Публикувана

на

Уебсайтът “ HushHush Luxury Stuff“ публикува странна обява за работа. Има вакантно място за пътешественик, чиито задължения за една година са: да тества луксозни автомобили, яхти, както и да пътува до частни острови, съобщава австралийската информационна агенция News.com.au.

„Търсим пътешественик, който  да тества луксозни яхти и автомобили, а след това да им постави оценка, преди да бъдат пуснати в продажба. Избраният кандидат ще пътува по целия свят”, се казва в съобщението.

Заплащането и условията на труд за свободното работно място са впечатляващи: годишното възнаграждение възлиза на заплатата на  98 хиляди долара,  или 8177 долара на месец.

Уебсайтът HushHush, който е наречен Amazon за Милионери е проект на  29-годишният британец Аарон Харпин.

„Целта на нашия сайт е да предложим всичко, от което се нуждаят най-богатите, както и да станем водещ он-лайн магазин, където милионерите могат да си купят скъпи играчки – най-добрите в света“, отбелязва Харпин.

В медията намират своето място за продажба: френски замък за 62 милиона лири стерлинги, както и  супер яхта на стойност 21 милиона паунда.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни