Connect with us

Водещи новини

Трудности и проблеми за Везни, нов проект за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН
Днешният ви ден е изтъкан от емоции. Не ви е лесно да се справяте със задълженията си, ако не сте били в отпуск и имате струпване на задачи с кратък срок на изпълнение, затова и ще изпитвате затруднения. А най-добре е за всички, ако си вземете няколко часа почивка и се отпуснете с приятели и близки, отдадени на приятни развлечения. Така ще си спестите загубите, провалите, а най-вече проблемите в отношенията, които сами може да създадете. Денят изисква да се вгледате в себе си, да осъзнаете дали не сте нарушили принципите и моралните си норми, да опознаете себе си в дълбочината на вашето подсъзнание.

ТЕЛЕЦ
Не правете непоискано добро и не се впускайте да дарявате пари за социални проекти, ако не сте финансово стабилни. Не е изключено точно през този ден да ви предложи брак партньор, който живее надалеч от вас. За самотните това е отлична възможност да избягат от самотата и несигурността в личния живот. Погрижете се да защитите интересите си, въпреки че сте повлияни от емоцията. Склонни сте да се карате и с хората, които са добронамерени и готови да ви помогнат в трудни моменти. Рискувате да сринете авторитета си заради обиди, изречени към колеги, които винаги са ви подавали ръка в трудни моменти.

БЛИЗНАЦИ
Начинанията са позволени, но само ако сте си взели отпуск и сте се възстановили от напрежението, властващо над вас през изминалите дни. Не си струва, след като знаете предупрежденията на планетите, да изживявате стрес от провали само защото сте решили да се противопоставите на съдбата си. Вслушвайте се в съветите на околните и въпреки че денят го позволява, не напускайте работното си място. Новото може да се окаже неподходящо или с по-ниско заплащане и най-неприятното е, ако се наложи да чакате месеци, за да направите новата промяна. Не е изключено връщането на старата ви работа да е невъзможно.

РАК
Въпреки че все още е време за отпуск, почивка или пътувания, желателно е преди това да постигнете разбирателство в отношенията, особено в служебните и деловите, и да изгладите някои недоразумения. Всеки опит да надскочите възможностите си е във ваша вреда. Не бъдете крайни в изявата на чувствата си в личните отношения, за да не се окажете без половинка, обидена от постоянната ви заетост и нежелание да си стоите повече у дома. Не пренебрегвайте възрастните си роднини. Ако пък сте творческа личност, нищо чудно да избягате в света на въображението – това не е толкова зле, тъй като от това може да се роди нещо добро.

ЛЪВ
Постарайте се да не хвърчите в облаците на фантазиите си. С такт, търпение, компромиси и с добра дума постигате повече, отколкото ако се противопоставяте. Само вие решавате на кого да се доверите и никой няма право да ви упреква. Предстои ви да започнете нов проект през следващите дни, но отсега търсете подходящите хора, с които да работите в съгласие. Проблемите в личния ви живот не са малко, но не бързайте с раздялата, ако не сте убедени, че сте готови за тази крачка. Самотата не е ваше любимо състояние. Опитайте със запознанства или намерете възможност да смените средата си или да я обогатите,

ДЕВА
Обикновено се справяте идеално с текущите си задачи, но подчинението ви потиска, защото според вас отнема част от личната ви свобода и ви пречи да блеснете пред другите хора с възможностите си. Внимавайте какви хора допускате до себе си, за да не се окажете обсебени от чаровници, заради които след време да страдате в личен план, или да се доверите на привидно перспективни делови партньори, водещи ви към дълготрайни до крайни професионални несполуки. Очакват ви увеличени приходи, стига да съумеете да се подчинявате на правилата и на изискването да преценявате добре думите си.

ВЕЗНИ
Трудностите през целия ден ще ви потискат, особено ако не сте взели отпуск и сте много преуморени. В отношенията си се опитвате да сте честни с другите хора, но това не означава да очаквате от всички същото, така че се пазете от обещания да сте полезни и не се захващайте да решавате изцяло проблемите на стари или нови познати. Не правете непоискано добро, за което ще си заслужите наказанието. Нека потърпевшите усетят тежестта на собствените си отговорности, вместо след време да винят вас за провалите си. Не изнервяйте половинката си с мърморене и разпореждане, а уредете почивка за двама или със семейството си.

СКОРПИОН
Заради трудностите, които ви преследват през последните дни, е най-добре да си вземете кратък отпуск и да заминете на почивка, освен ако не сте толкова стиснати, че разходите, дори и за отмора, да ви се струват лукс. Така няма да се ядосвате на липсата на служебно спокойствие и може да се отдадете на развлечения, които ви успокояват. Забранено ви е да подписвате договори, особено финансови, които влачат трудности през следващите поне два месеца. Заемете се с рутинните си задачи, сред които има такива, които пропускате като скучни, но именно в тяхното приключване се крият добри приходи.

СТРЕЛЕЦ
Ще направите всичко възможно да се срещнете с ваши приятели и потенциални партньори, но не забравяйте, че ако се стремите към общ бизнес, е необходимо добре да ги проучите. Не се намесвайте в спор, ако не ви засяга лично, защото рискувате да си създадете врагове в лицето на спорещите, а и те няма да оценят желанието ви да сте им полезни. Вечерта си останете у дома, развличайте се с близките си. Ако сте решили да си почивате с вашето семейство, не сте длъжни да проявявате ненужно гостоприемство и да посрещате роднини или да ги водите с вас. Що се отнася до финансите, разчитайте на себе си и на собствения си труд.

КОЗИРОГ
Бъдете внимателни и в личните отношения, защото както не е проблем да сключите брак или да срещнете половинката си по време на кратко пътуване, ако все още сте необвързани, може да се окажете оплетени в отношения, които да ви пречат задълго да вървите по пътя си. Разтоварете се от присъствието на хора, които непрекъснато искат нещо от вас или просто скучаят и си търсят компания, а вие сте най-удобната. През деня се налага да се огледате и да възстановите хармонията в отношенията си на вашето работно място. Задължителна е хармония и в семейството.

ВОДОЛЕЙ
През целия днешен ден ще се затрупвате с въпроси, на които не можете да си отговорите. Свързани са с промени във вашето обкръжение, наситило се със странници, които изобщо не проповядват типичната за вас житейска философия, за морал не говорим. Всеки ден около вас спорят и се противопоставят на вашите идеи и мнение и ви принуждават да се чувствате неуверени в себе си. Резултатът обаче е положителен. Бъдете компромисни в отношенията, въпреки че на моменти няма да ви харесва поведението на вашите близки. Премълчавайте и няма опасност да си създадете врагове.

РИБИ
През днешния ден ви очаква полезна самота, орисваща ви на анализ, самоанализ, обогатяване с нови знания, създаване на нови проекти и изграждане на нови планове, част от които успявате да осъществите до края на деня, а други може да останат за следващите дни. Създадено преди години съдружие ви натоварва заради факта, че само вие поемате отговорностите и натоварването ви пречи на другите ваши задължения. Вашите съдружници няма да ви попречат и няма да си създадете неприятели, ако приключите съдружието. Ако се надявате, че някой ще ви помогне или че ще спечелите лесно пари, може да се разочаровате.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Advertisement