Connect with us

Водещи новини

Трудности и препятствия за Близнаци, нова любов за Рак

Публикувана

на

ОВЕН
Много от представителите на знака ще бъдете изправени пред дилема. Може би ще трябва да избирате на кое да дадете приоритет – на личния или на професионалния си живот – или ще се чувствате раздвоени между желанията на партньора си и дълга към семейството. Също е възможно да изникнат финансови въпроси, което допълнително ще усложни положението. Имайте предвид обаче, че към средата на деня вашата преценка за ситуациите няма да е много обективна – ще проявявате склонност да тълкувате информацията както ви е удобно само и само да я нагодите според личните си желания и убеждения.

ТЕЛЕЦ
Ако случайно решите, че някой е против вас или иска да се възползва от вас, не бързайте да си правите заключения – може и да се заблуждавате. Ако отношенията ви с друг човек са по-напрегнати, опитайте се да не се поддавате на емоциите и да се обиждате, а си дайте малко време да осмислите положението – може би другият човек има основания да постъпва по определен начин и тези основания нямат нищо общо с вас. Днес вниманието ви ще бъде насочено към случващото се в дома ви. Ще ви занимават семейни въпроси от емоционален характер, но нищо чудно да се появи и финансов елемент, свързан с наследство или имущество.

БЛИЗНАЦИ
Трудността да бъдат разплетени натрупалите се проблеми ще се дължи и на нежеланието – вашето или на друг човек, да водите диалог и да намерите решение, което да устройва и двете страни. Тези от вас, които все пак успеете да надмогнете желанието да доказвате на всяка цена, че сте прави и сте готови да водите преговори, нищо чудно да постигнете успех. На работното място обаче преживяванията ви ще бъдат приятни – може да си поклюкарствате с колега или дори да се влюбите в човек, с когото работите.На повърхността всичко може и да се свежда до пари, но всъщност проблемът ще бъде по-дълбок и ще засяга дълго трупани емоции.

РАК
Ако сте обвързани, малко по-голяма толерантност и повече търпение няма да ви бъдат излишни, за да запазите хармонията в отношенията, дори да усещате трудно проявяването на тези свои качества. Към края на деня има възможност рискът от конфликти да се повиши, така че бъдете по-внимателни и не се опитвайте да се налагате над околните, ако не искате да ги отблъснете. Не се поддавайте на провокации. Денят е много благоприятен за любовния ви живот – може да започнете нова любовна връзка, да се радвате на повече романтика или някоя авантюра да прерасне в сериозно обвързване.

ЛЪВ
Звездните влияния ще подкрепят силно тези от вас, които са готови да правят усилия в името на партньорството, но имайте предвид, че това няма как да се случи, ако сте хранили илюзии към неподходящ за вас човек. Ако започнете нова връзка, има голям шанс тя да бъде трайна и двамата с човека до вас да гледате много сериозно на отношенията си. Така че оставете събитията да ви водят и не се опитвайте да ги контролирате на всяка цена само и само всичко да се развива както вие го желаете – нищо чудно накрая това, което не искате, да се окаже по-доброто.

ДЕВА
Правете си изводи само на базата на проверени факти и информация, а що се отнася до чувствата – вашите или чуждите, изобщо не си правете изводи: днес ще е едно, утре – друго. Предстоят ви мотивиращи мисли, ако учите нещо или сте се посветили на интелектуален труд. Възможно е към средата на деня да сте по-разсеяни и трудно да се съсредоточавате върху едно нещо. Не се притеснявайте – влиянието бързо ще отмине, но за всеки случай проверявайте дали сте изключили електроуредите у дома. Освен това не приемайте за чиста монета всичко, което ви се казва. Дори другият човек да има най-добри намерения, той може да ви заблуди, без да иска.

ВЕЗНИ
През целия днешен ден ще бъдете доста активни, а основният мотив за действията ви ще бъде желанието да промените установеното положение в някоя област от живота си. Стремежът ви справедливостта да възтържествува ще бъде силен и колкото повече е бил нарушен балансът, толкова по-силна ще бъде реакцията ви. За разлика от други дни, когато сте били по-плахи и несигурни, сега ще отстоявате убежденията си, дори да се наложи да бъдете по-директни или да направите някакви по-сериозни промени. Денят ще бъде изпълнен с предизвикателства за онези от вас, които сте били принудени да се съобразявате с чужди правила.

СКОРПИОН
Не е изключено днес да се породи конфликт на финансова основа или да се получи разминаване между ценностите и убежденията ви. Каквото и да се случи, приемете го като възможност да разкриете някои неща за себе си, за хората около вас или за взаимоотношенията помежду ви. Все пак внимавайте в разговорите и преговорите, защото точно сега съществува известен риск да ви разберат неправилно или да засегнете нечии чувства. Вероятно е темата за финансите да излезе на дневен ред, като въпросът ще засяга и други хора или банки. Ако притежавате собствен бизнес, възможно е да финализирате важна сделка.

СТРЕЛЕЦ
Днес събитията отново ще отключат така характерната за вас склонност да дълбаете под повърхността на случващото се. Някои може да направите драма от това, други – да намерите скрити съкровища като отговори и истини за себе си. Но това зависи от разбиранията на всекиго. Възможно е ситуациите да налагат да извадите скрити ресурси и да ги използвате. Това може да са пари, но е възможно и да са контакти, личностни качества или нещо друго, което притежавате и е ценно за вас. В началото на деня ще бъдете особено раними и ще изпитвате потребност близките ви хора да ви подкрепят.

КОЗИРОГ
Ако сте таили нещо в себе си, има голяма вероятност то да излезе наяве и емоциите да ви погълнат. Ще бъде във ваша полза, ако в тези моменти се съсредоточите главно върху себе си и собствените си преживявания, вместо върху хората и външния свят – дори да си мислите, че източникът на проблемите ви е точно там. Ще бъде полезно за вас да обръщате по-голямо внимание на практичните дела – особено финансовите, а също така и на творчески проекти, ако планирате да ги реализирате. Не оставяйте недовършено това, което сте започнали – имате шанс да видите резултатите от положените усилия.

ВОДОЛЕЙ
Що се отнася до парите, денят е благоприятен за финансови операции, но все пак бъдете малко по-внимателни, особено ако става дума за важно вложение или за голяма покупка – има риск да ви подведат. Не залагайте на хазарт – ще си създадете големи главоболия. Ще имате възможност да се освободите от някои ненужни неща. Каквото и прочистване да решите да направите – на тялото, на емоционалния си свят или на дома си, ще се почувствате добре, така че не отлагайте, а действайте. Ако физически не се чувствате добре, може да направите разтоварваща диета.

РИБИ
Можете да научите вести или да попаднете на някаква полезна информация. В работата ще общувате активно с колеги и сътрудници, но пък трудно ще се съсредоточавате. Бъдете по-пестеливи на обещания – има риск да обещаете нещо и после да не го спазите. Ако не сте убедени за нещо, по-добре не говорете, защото ще заблудите събеседниците си. Обърнете по-голямо внимание на здравето си – прекаляването с нещо, например с работа, както и нарушаването на душевния ви баланс може да ви се отразят негативно. Предстои чудесен ден за почивка – ако имате възможност, поглезете се хубаво.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement