Connect with us

Водещи новини

Трудни решения пред Овен, нови възможности и късмет за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
В душата ви вече няма да цари смут, ще гледате по-реалистично на нещата и вероятно ще добиете по-голяма яснота за това какво предстои. Трудните решения, които трябваше да вземете, ще ви позволят да поемете напред и да дишате по-леко. Най-важното условие е да имате вяра и в себе си, и в живота – насочете вниманието си към бъдещето, вместо да жалите за миналото и за онова, което сте изгубили. Денят е благоприятен за нови бизнес начинания и сключване на договори – предприемете ли нещо в тази посока, има голяма вероятност да се увенчае с успех.

ТЕЛЕЦ
Може да установите, че проявявате по-голяма смелост от обичайната. Не се притеснявайте – смелостта идва, защото следвайки интуицията си, няма да действате импулсивно в някакво прекалено рисково начинание. Ако през изминалите дни сте обмислили добре бъдещите си инициативи, сега може да ги предприемете, а и има вероятност да получите съвсем ново предложение за партньорство или за съвместна дейност, която да се окаже доста печеливша. Що се отнася до любовта, едва ли има по-подходящ момент от последните дни за сключване на брак, за започване на съвместно съжителство или на нова връзка.

БЛИЗНАЦИ
През днешния ден вие ще бъдете сред късметлиите – ще се радвате на нови възможности, може да се впуснете в някакво приключение или да предприемете интересно пътуване, а ако сте имали някакви трудности през изминалите дни, ще видите как лека-полека нещата започват да се нареждат. При много от вас всичко това ще се случва лесно и безпроблемно – сякаш някаква невидима сила ще ви помага да вървите напред. Вие и без това сте си експериментатори, но днес наистина ще бъдете настроени да пробвате нови неща, да навлизате в непознати територии и най-важното – да учите.

РАК
Денят е чудесен за пътуване, за придобиване на нов опит и за образование – ако нещо от тези неща се върти в ума ви, действайте спокойно, защото звездите ще бъдат с вас. Появи ли се някаква възможност, не мислете прекалено дълго, а я грабнете – по всяка вероятност ще си заслужава и ще ви донесе нещо добро. В следобедните часове много от вас ще бъдат на любовна вълна. Ако сте обвързани, не позволявайте на рутината да ви попречи да направите нещо забавно заедно с човека до вас – ще изпуснете шанса си да си доставите приятни емоции и да се разнообразите.

ЛЪВ
През днешния ден може да очаквате изясняване по финансови въпроси, за които досега не сте намирали решения. Изобщо, новините в тази област ще бъдат добри за вас, така че едва ли ще има за какво да се безпокоите. Ако искате да кандидатствате за кредит, направете го сега – има шанс да получите одобрение.
Денят ще бъде особено успешен за вас и в професионално отношение. Може да получите възможност за развитие, да ви повишат или просто събитията да се стекат във ваша полза. Чудесен ден да започнете нова работа или нов проект, а също така и да предприемете действия по посока на усъвършенстването си.

ДЕВА
Ако имате собствен бизнес, ще се открие възможност да установите ново партньорство, което ще бъде успешно, включително и във финансово отношение. Каквито и амбиции да имате, най-важното условие да ги реализирате е да работите в екип и да намерите подходящите сътрудници – сами едва ли ще постигнете нещо. Ако управлявате хора, стремете се да бъдете малко по-дипломатични, когато им посочвате грешките. Някои от вас ще бъдете по-изнервени в следобедните часове и може да изгубите самообладание или да сте по-резки при общуването си.

ВЕЗНИ
Имайте предвид, че ако днес подхождате с лошо към всичко и към всички, ще срещнете съпротива или просто ще изразходвате ценна енергия за дреболии. Звездите ви дават шанс да постигнете целите си, но това ще стане, ако сте дипломатични и си сътрудничите с правилните хора, а не като прилагате сила и издавате заповеди и забрани. Бъдете по-внимателни при шофиране, защото има повишен риск да попаднете в трудни, и дори опасни ситуации – както що се отнася до условията на пътя, така и до сблъсък с по-агресивно настроени хора.

СКОРПИОН
През днешния ден ще е добре да преодолеете склонността си да искате всичко и да действате едновременно в много направления – така само ще прахосвате енергията си. Ако искате да постигнете нещо трайно, поставяйте си конкретни цели и се концентрирайте върху тях. Успеете ли да го направите, резултатите ще бъдат удовлетворяващи, включително и във финансово отношение. Ако сте имали някакви неясноти и трудности в работата и не сте знаели по той път да поемете, днес положението ще се изясни, така че ще успеете да се ангажирате с конкретни решения.

СТРЕЛЕЦ
Денят е подходящ да се явите на интервю за работа – ако сте на такъв етап, ще направите добро впечатление. Ако очаквате новини за кариерното ви развитие или имате нужда от информация, може да очаквате резултати към средата на деня. Има голяма вероятност да получите подкрепа от приятели, да срещнете съмишленици или да установите нови контакти, които ще бъдат полезни за вас в делово отношение. Тъй като денят е чудесен за срещи и за участие в колективни мероприятия, ще спечелите, ако излизате повече и наблегнете на социалния живот.

КОЗИРОГ
Днешният ден бележи за вас началото на нов период, в който бихте могли да се освободите от неща, които не са ви нужни или по някакъв начин спират развитието ви. Ако осъзнаете, че старото трябва да си отиде, за да дойде новото, това своеобразно изчистване ще се случи по-лесно и ще имате подкрепата на звездите. Що се отнася до любовта, ако сте обвързани, внимавайте с авантюрите. Съществува известна вероятност да правите нещо скрито от партньора си. Внимавайте с яденето, защото има риск да прекалите и после да съжалявате.

ВОДОЛЕЙ
Представителите на вашия знак сте известни с това, че не обичате да прощавате и често се вкопчвате в хора и ситуации – така че за някои от вас промяната няма да бъде толкова лесна. Имате достатъчно още дни на разположение, но още през днешния ден може да се появят първите знаци за това в коя област ще се случи промяната и кои хора и житейски ситуации ще засегне. В по-практичен план има вероятност да сте малко по-лениви и да се отдадете на удоволствия и развлечения. Тези от вас, които творят, ще имат чудесни условия да разгърнат талантите си, а нищо чудно и да привлечете нечие внимание с творбите си.

РИБИ
Днешният ден ще бъде особено благоприятен за вас – възможно е успешно да положите ново начало в някаква област от живота си, да смените курса или просто всичко, което подхванете, да се случва лесно и без усилия. Що се отнася до отношенията ви с околните, включително любовните, те ще бъдат много хармонични, стига да сте благоразположени към хората и да сте готови да правите отстъпки. Действия, които преследват взаимен интерес, ще бъдат успешни – ако мислите само за себе си, трудно ще успеете. Чудесен ден за финансите ви – парите ще идват лесно при вас.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement