Connect with us

България

Наказание за изневяра; Тити Папазов също стригал гадже

Публикувана

на

Стар разказ на Тити Папазов как остригал гаджето си, защото му изневерила с близък приятел, предизвика вълна от възмущение в социалните мрежи. Баскетболният шеф разкрива историята в подкаста на Тото на фона на непрекъснат смях и шеги от негова и от страна на водещия преди 6 месеца.

В късния следобяд Тити Папазов се обяви за жертва на „преднамерена атака“ след публичния скандал заради собствения му разказ за остригването на косата на негова бивша приятелка след изневяра – история, която той описва в детайли по време на гостуване в подкаста на Йонислав Йотов „Тото“ .

Папазов заявява, че не може да се правят паралели между неговия случай и насилието над 18-годишното момиче от Стара Загора, защото тогавашната му приятелка „нито е била бита, нито е рязана, нито е кълцана“, предава думите му „24 часа“.

В коментара му няма думи на извинение за това, което е причинил на момичето. Той обяснява действието си с това, че „бяхме млади, малко буйни, повече глупави“.

В по-късно изявление пред OffNews Папазов все пак признава, че е виновен и че се разкайва, но „е след дъжд качулка“ и не бивало да разказва за случилото се в „шеговита форма“.

В същото време – намеква за връзка между общественото недоволство от историята на остриганото момиче и вътрешните скандали в ПФК „Левски“.

Преди дни Илиана Раева сигнализира, че тя и съпругът ѝ Наско Сираков (мажоритарен собственик на футболния клуб след прехвърлянето на акциите от Васил Божков) са заплашвани с убийство от Любомир Костадинов – Любо Младежа, един от лидерите на ултрасите на „Левски“.

Папазов уличава всеки, който разпространявал публично достъпния (до вчера) клип с участието му при Тото, в предполагаеми връзки с тартора на агитките.

„Все пак става въпрос за запис отпреди 4 месеца – 15-и март и инцидент отпреди 28 години“, казва той.

Папазов опровергава и сам себе си, като  отрича приятелката му да е била непълнолетна по време на насилието.

Пред „24 часа“ той твърди, че момичето било родено на 15 май 1976 г. и е било навършило 19 г. към лятото на 1995, когато я е нападнал. Във видеозаписа казва, че тя е била на 16.

„Да, не си говорихме една година, но след това подновихме разговорите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995“, казва още той. Думите му са препратка към вече изтрита публикация на певицата Йоана Захариева – Йоко, в която тя разказва, че е съученичка на пострадалото момиче, което спряло да идва на училище заради преживяното насилие и по-късно емигрирало.

В публикацията се твърди още, че младата жена е била държана с белезници в продължение на денонощие от Папазов – нещо, което той не споменаваше в подкаста.

vlastta.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни