Connect with us

Водещи новини

Телец си връща стари заеми, Рак – внимавайте със здравето

Публикувана

на

ОВЕН
Всички здравословни проблеми са временни и можете лесно да ги разрешите със здравословна диета и прием на витамини. Ще трябва да въведете някои нови методи в работата и ще бъде трудно, но е необходимо да завършите всичко докрай. Финансовото състояние ще е задоволително, но избягвайте големи разходи, които не са необходими. Вашата лекота в общуването с хората ще ви направи много привлекателни. Опитвате се да контролирате ситуациите около вас и трябва да се отпуснете малко и да оставите всичко да върви по своя път.

ТЕЛЕЦ
Заради повишения стрес на работното място са възможни стомашни проблеми и да сте леко депресирани. Ще сте на изчерпване на силите и нервите си, когато става въпрос за някои ситуации, което ви води до дезорганизация и липса на концентрация. Има голям шанс да приберете пари, които някой ви дължи. За заетите във връзка ситуацията с партньора е по-стабилна. Напрежението отшумява и въпреки че ще има нервни моменти, всичко е много по-слабо от периода, който остава зад вас. Използвайте деня, за да направите някои фини промени в отношенията си с любимия човек, защото това е възможно сега.

БЛИЗНАЦИ
Деловата област за някои от вас ще бъде нестабилна и с възможни промени. Някои хора са по-сложни, отколкото си мислите, така че ще трябва да се адаптирате и да отстъпвате повече. Трябва да сте внимателни по отношение на парите, тъй като новият ден ви носи сложни ситуации, които ако не сте предпазливи, могат да ви доведат до загуба. Възможни леки храносмилателни проблеми, вероятност за вирусни инфекции и чувствителност на пикочните пътища. Професионалният ви живот е активиран и трябва да се възползвате от момента, за да предприемете действия и да вземете ключови решения.

РАК
Готови сте да се изправите пред предизвикателствата, които животът ви поставя. За да излезете малко от рутината, трябва да направите нещо ново. Поемете кормилото на живота си и решете накъде искате да насочите енергията си. Намален имунитет, възможни сърдечносъдови проблеми, вариращо кръвно налягане. Не пренебрегвайте почивката. Чувствата ви са непостоянни и сте доста недостъпни за другите. Лутате се в някои свои мисли и се опитвате да намерите някакъв баланс. Няма да ви е толкова лесно. Търпението няма да е силната ви страна, което ще се отрази в някои словесни спорове.

ЛЪВ
Трябва да бъдете внимателни, когато става въпрос за деловата област, работата ви. Пазете се от колеги и неопределените ви отношения с тях. Обърнете внимание на засилване на имунната система, промяна в диетата и повишен прием на витамини. Доста бурен ден за хората във връзки, партньорът ви ще ви подразни с някои свои действия. Ще тълкувате погрешно сигналите, които изпращате един на друг. Свободните представители на знака могат да задействат събития, които стъпка по стъпка ще ги доближат до човека, когото искат.

ДЕВА
Що се отнася до работата ви, може да възникнат дребни проблеми. Възможни са леки проблеми с болки в ставите, главоболие и повишена нужда от сън и почивка. Очаква ви ден, в който има много колебаещи се ситуации и трябва малко да се успокоите и да не преминавате на преден план. Ще влезете в словесен спор заради нечие арогантно поведение, което не можете да търпите. Опитайте се да бъдете малко по-тактични. Предизвикателен ден за тези, които са в емоционални връзки. Могат да имат проблеми в комуникацията с партньора си.

ВЕЗНИ
Трябва по някакъв начин да компенсирате липсата на време и внимание, да намерите сами начин да разрешите сложна ситуация. Предстои един бурен ден на деловия фронт, ще ви трябва много енергия, за да постигнете и свършите всичко. Задълженията в работата са се увеличили, колегите и началниците са взискателни, а вие от време на време се чувствате сякаш сте в центъра на събитията и че всичко се отразява върху вас. Като цяло вие сте човек, на когото другите разчитат, и точно поради тази причина трябва да обръщате повече внимание от обикновено на най-малките детайли.

СКОРПИОН
Началото на днешния ден е напрегнато, ще трябва да се адаптирате към някои непредвидени ситуации. Ще имате нужда от търпение в общуването с колегите, старайте се да останете стабилни и последователни във възгледите си. Ще има словесни предизвикателства, трябва да се контролирате, защото бихте могли да си навредите много. Важно е да не нападате първи никого, ако трябва да се защитавате подбирайте внимателно думите си. Има възможност за намеса отстрани в емоционалните ви отношения с партньора, проявете повече предпазливост.

СТРЕЛЕЦ
Може да имате усещането, че колегите ви са заговорничили срещу вас или че зад гърба ви се случва нещо неприятно, че други ви клеветят. Някои въпроси от по-рано ще бъдат отново на дневен ред, засега запазете възраженията си само за себе си. През днешния ден здравословната картина е стабилна, възможни са леки проблеми с дихателните органи и болки в ставите. Ако сте в емоционална връзка, отношенията ви с любим човек може да поемат в нежелан курс. И вие, и вашият партньор сте нервни и напрегнати, може би не заради самите ви отношения, а заради други ситуации, обстоятелства или хора.

КОЗИРОГ
Здравословното ви състояние ще зависи от изтощението на работното място, промените във времето и количеството насъбран стрес. Склонност към главоболие, алергични реакции, нужда от повече сън и внимание да се обърне на диетата. Работата ви ще бъде основният въпрос, който ще ви занимава поне до средата на деня, и това е така, защото ще осъзнаете, че вече не можете да се доверите на никого и всичко задължително трябва да минава през вашия контрол и ръце. На психологическо и емоционално ниво ще бъдете по-интровертни и ще ви е трудно да изразите чувствата си.

ВОДОЛЕЙ
Проблеми с финансовата или емоционална сигурност ще ви тревожат през днешния ден, тъй като много факти и константи в живота ви са се променили или могат да се променят много скоро. Ще имате възможността да приключите с една токсична ситуация. Уморени сте от една и съща рутина и токсични ситуации, особено на работа, където прекарвате по-голямата част от деня си. Въпреки това, преди да успеете да боядисате в черно мислите си, ситуацията ще се развие по такъв начин, че всичко ще се обърне във ваша полза. На работното място ще ви бъде представено положително развитие, което ще бъде съчетано с добри печалби.

РИБИ
Днес настроението ви ще се повиши донякъде. Ако сте необвързани, мнозина ги очакват добри варианти. С много чувства на несигурност и песимизъм започвате деня си и без настроение за общуване. Причината може да са или финансови проблеми, пред които сте изправени, или трудности в любовта. На работното място ще получите разочарование, тъй като ще откриете, че нещата не се развиват, както сте очаквали. Вашата емоционална нестабилност ще създаде проблеми в ежедневието ви, тъй като ще действате според настроението си. Възможно е между колегите и вас да възникнат конфликти.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни