Connect with us

Водещи новини

Телец – гости от далече ще ви донесат грижи, нова любов за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН
Проявявайки толерантност, ще разширите мирогледа си, като го обогатите с нови знания и споделен опит. Ще разведрите атмосферата на дома, като изненадате приятно близките си. Ще бъдете привлечени от партньорско предложение, но същевременно с това ще осъзнавате, че мястото ви е в самостоятелните изяви. Елегантно покажете решението си, така че да не засегнете никой с него, и следвайте интересите си. С ремонтни дейности ще освежите и промените изцяло дома си. Онези от вас, които ще тръгнат на път, ще останат приятно изненадани от срещи и места, които ще посетят.

ТЕЛЕЦ
Във всяко свое действие се допитвайте и до собствената си интуиция. Сигурно е, че в нейно лице имате истински, верен съветник. Гости от далече ще ви донесат грижи, но и вълнения. Очаквани са и това ви прави щастливи. Консултация със специалист ще ви накара да се замислите върху неразположенията си и да потърсите правилното лечение за тях. Във важните моменти ще активирате силите си и ще действате адекватно и решително. С тези си действия ще спечелите освен финанси и симпатиите на хора, чиято подкрепа на по-късен етап ще се окаже важна за вас.

БЛИЗНАЦИ
Не се притеснявайте за себе си, бъдете позитивни и добри. Проникновени и можещи, ще насочите развитието на важни процеси във вашата посока и без да пречите на съдбата да свърши своето, ще продължите напред. Осъществявайки намеренията си, ще привличате на своя страна хора с добри позиции в обществото. Уверени и активни, ще работите, прокарвайки идеите си, където трябва. Обкръжението ви ще расте от признателни на вас хора, което ще ви въздейства стимулиращо. С изненада ще установите, че имате сили за повече и ще продължите да работите в тази посока.

РАК
Присъствието на човек, който ви обича и подкрепя, ще ви отведе по-бързо до мечтана развръзка. Споделяйки любовта му, ще се радвате на взаимност и ще градите заедно бъдещето си. Съзнателно и ентусиазирани ще заложите на бизнес начинания и други активности, подчинявайки ги на интересите си. Въпреки трудностите ще работите за постигане на целите, преодолявайки препятствия от различен характер. Денят няма да е от леките, но ще се мобилизирате и ще успеете. Финализиране на проект, върху който работите от дълго време, и подобряване на финансите ви, както и признание.

ЛЪВ
В интимния си живот ще събудите интерес, взаимност и любов у човека, който ви привлича, а ако сте обвързани – споделени вълнения. Старайте се да не изпадате в излишни монолози и покажете искреното си отношение към хората и събитията. Имайки предвид това и водени от своето усещане за нещата, ще получите добър прием на местата, където бихте желали да бъдете. Постарайте се да вниквате и разбирате позицията на другата страна и ще ви се отдава по-елегантно да преодолявате затрудненията. Нагласата ви към развлечения и отдих ще благоприятства края на деня.

ДЕВА
Копнежът ви да имате до себе си хора, с които да се чувствате щастливи, ще ви подтикне да станете по-добронамерени и вежливи. Друго и не може да е, наясно сте, че трябва да дадеш, щом искаш да получиш. С по-малко колебания ще пренебрегнете интересите си в услуга на онези, които обичате. Но жестът ви не е импулсивен, премислили сте за ползите, които отчитате, както за себе си, така и за другите. Съдбата ще толерира разумните ви и последователни действия, партньорските взаимоотношения и не на последно място – личното ви присъствие в живота на близки и приятели.

ВЕЗНИ
Удоволствие ще ви носят занимания, излагащи на показ качествата и уменията ви. Ще успявате да се защитите от хора, чиято цел е да ви уязвят и направят по-малко енергични. Духовната ви проникновеност ще ви кара да следвате убежденията си въпреки приетите норми. От нея ще черпите вдъхновение, изпълнени с усещането, че сте поели в правилната посока. Ще съсредоточите върху себе си вниманието и обичта на важни за вас хора и това ще ви прави щастливи. Професионалната ви натовареност ще е голяма, но времето ви ще стига за повече близост с любимите ви хора.

СКОРПИОН
Ще събуждате неодобрението на хора, които остават слепи за високите ви цели, а се вглеждат върху несъществените и дребни неща. Опитът ще ви помогне да преодолявате и грижливо да заобикаляте всичко, на което не му е време сега, продължавайки уверено напред. Ще имате печалби, бъдете адекватни и не изпускайте момента. В края на деня ще се разтоварите от напрежението и ще заздравите контактите си. Високите ви амбиции ще продължат и занапред да ви държат будни, което никак не е лошо. Ще се насладите на по-добра хармония в отношенията и ще ви бъде по-лесно да постигнете онова, което искате.

СТРЕЛЕЦ
Макар въпросителните да не изчезнат с магическа пръчка, ще гледате доста положително на случващото се, което е добра предпоставка да намерите правилните отговори. Дори във външния свят да не се случва кой знае какво, ще се чувствате спокойни и в душевния ви свят ще цари мир. При всеки от вас условията ще бъдат различни – задушевни разговори с приятели или колеги, приятни впечатления, добри новини, дори и възможност за израстване в кариерата. Някои от вас ще се съсредоточат върху разрешаването на семеен или домашен въпрос, който не е нов, а ги занимава от доста време.

КОЗИРОГ
Днешният ден е подходящ да завършите ремонтни дейности у дома, да направите някакво преустройство или да планирате бъдещи промени. Ако обаче искате да продавате или да купувате имот, по-добре изчакайте – има риск процедурата да се забави много или да не направите най-добрия избор. Денят не е особено подходящ и да сменяте работата си, но пък е чудесен да обмислите какво точно искате да правите и да се подготвите психически за промяната на курса. Задавайте си по-често въпроса „Какво искам аз?“, вместо да се питате дали едно нещо е възможно и как ще се случи.

ВОДОЛЕЙ
Вашата интуиция ще ви води и с времето ще разберете кое как може да стане. Възможно е да получите добри новини, свързани с някакъв семеен въпрос, в частност с родителите ви. През днешния ден ще се създаде възможност да погледнете напред – към нови начинания и бъдещи проекти. Ще може да се заемете със задачи, които изискват повече енергия, ресурси и най-вече ентусиазъм от ваша страна. Ако сте си поставили някаква цел – лична или професионална, по която трябва да свършите доста работа, сега е моментът да се заемете. Ще успеете да се съсредоточите и да проявите постоянство, а накрая може сами да се изненадате от резултатите.

РИБИ
желанията ви ще бъдат особено силни – ако искате нещо, ще го искате много, и то веднага. Това ще важи най-вече за онези от вас, които в миналото са проявявали повече пасивност – те ще усетят най-силно подтика към действие. Това може да бъде много полезно за вас, ако преследвате някаква лична цел, но ще ви изиграе лоша шега, ако желанията ви са свързани с друг човек. Опитайте се да укротявате малко страстите си и да се съобразявате повече с околните. Това, че не са на една вълна с вас, не означава, че са против вас. Бъдете по-толерантни и не използвайте приятели и колеги, за да осъществявате собствените си замисли.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни