Connect with us

Водещи новини

Телци-отстоявайте позицията си, делови ангажименти ще напълнят джоба на Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
В професионалната сфера ще има възможност да поставите основите на взаимоотношения, които ще се развиват позитивно и градивно за вас. Добре е да формирате обективно мнение за хората, с които ще работите в тясно сътрудничество, защото само по този начин добрите резултати ще бъдат неоспорими. Отнасяйте се с уважение към хората, които са ви подали ръка в труден момент. Стремете се да организирате инициативите си по начин, който ще ви позволи да свършите с всичко планирано навреме и да преодолеете изпратените ви от съдбата предизвикателства.

ТЕЛЕЦ
Не позволявайте на никого да направлява действията ви и да влияе върху решенията, които взимате в живота си. Освободете се от всякакъв товар в професионалната и в личната сфера. Имайте предвид, че каквото посеете сега като взаимоотношения на работното място, такова и ще пожънете в най-скоро време. Отстоявайте позицията си, ако вярвате в правотата си, но бъдете отворени и за новите неща, които ви предлага колега или делови партньор. Стремете се да проявявате обективност спрямо действията, предприети от член на семейството ви.

БЛИЗНАЦИ
Много от вас ще имат шанс да подобрят деловата си квалификация, което със сигурност ще ви постави на по-стабилна основа на работното място. Моментът също така ще бъде благоприятен и да кандидатствате за нов пост, но е важно да не позволявате да ви водят емоциите и страстите. Днес съдбата ще ви предложи значителни улеснения, благодарение на които ще разрешите сериозен проблем, съществуващ в отношенията ви с интимната половинка. Намерете начин да се отдадете на развлечения с приятели. Не проявявайте излишно любопитство спрямо делата на интимната си половинка.

РАК
В случай че бъдете обсебени от съмнения дали сте получили откровен отговор на питането ви за чувствата на партньора ви, то по-добре е открито да споделите страховете си, а не да задавате неуместни въпроси и да проявявате мнителност. Днес не започвайте да правите промени, освен ако не сте сигурни, че те ще ви донесат позитиви в професионален, в материален или в личен план. Изпълнете обещанията, които поехте преди време към делови партньор, началник или клиент. Имайте предвид, че ефективността ви ще се измерва с проявената от вас гъвкавост в трудни ситуации.

ЛЪВ
Моментът е подходящ да се преборите за своята стабилност в професионалната сфера. Стремете се да си изградите нагласата на човек, който може да отстоява интересите си и най-вече знае как да се пребори с трудностите, застигащи го в живота. Препоръчително е да укрепите връзките си с членовете на семейството. С определен свой избор ще предопределите съдбата си, така че не се подвеждайте по чувствата си, а следвайте разума. В случай че колебанието ви вземе превес, на всяка цена трябва да се допитате до човек, чиято преценка уважавате. Добре е да отделите достатъчно време за отдих.

ДЕВА
Стремете се да преценявате изключително точно хората, които ви заобикалят, за да не бъдете изненадани впоследствие от една или друга тяхна реакция. В края на деня обмисляйте добре всяко решение, което смятате да вземете, без значение дали е в личен, в професионален или в материален план. Добре е да се освободите от негативната си нагласа и да се насочите към укрепване на вътрешната си вяра и на оптимизма си. В случай че имате конкретни оплаквания, не отлагайте да вземете мерки. Доверете се на преценката си относно близък приятел.

ВЕЗНИ
В случай че през изминалите дни не сте имали възможност да се отдадете на любимо свое занимание, то сега не отлагайте да си доставите радост. Много от вас ще попаднат в благоприятни обстоятелства, които ще ви вдъхнат нова надежда, че сте направили правилния избор, когато ви е била дадена възможност за това. В професионално и материално отношение ще трябва да проявите наблюдателност, за да успеете да извлечете максимум дивиденти. Стремете се да не реагирате по никакъв начин на предизвикателствата, които ви се отправят в деловата сфера и в личен план.

СКОРПИОН
Вярвайте в преценката си и деликатно, но последователно отстоявайте личните си интереси. Професионалните ви срещи и контакти ще се окажат обещаващи. Ще успеете да разрешите редица неясни за вас въпроси. Колкото по-целенасочено действате при изпълнение на текущите си отговорности, толкова по-добри ще бъдат постигнатите от вас резултати. Изключително важно е да се отнасяте с разбиране към изискванията на клиент или началник. Опитайте се да изпълните успешно ангажиментите си – така ще успеете да се справите по-скоро с поставените ви задачи.

СТРЕЛЕЦ
Ако обстоятелствата позволяват, е добре да отделите време за почивка. Финансовата ви стабилност ще направи възможна и конкретна инвестиция, благодарение на която ще подобрите обстановката около себе си. Част от вас ще осъществят важни срещи, в резултат на които ще ви бъдат възложени нови ангажименти. Моментът е благоприятен да вложите цялата си енергия за реализиране на конкретна своя идея. Имайте готовност да съставите такъв план, че да си осигурите достатъчно време и за среща с приятел, която по някакъв начин ще повлияе положително на кариерата ви като цяло.

КОЗИРОГ
През днешния ден любовта ще играе важна роля в живота ви. От една страна, ще се нуждаете от близостта на приятел или на човека до вас и от съветите, които може да ви даде, а от друга – ще искате да пътувате и да се забавлявате. Опитайте се така да съчетаете нещата, че да успеете да изпълните всичко. Не отклонявайте възможността да поемете нови делови ангажименти, особено ако това по някакъв начин може да ви облагодетелства в материално отношение. Постарайте се да организирате делата си така, че да ви носят радост, но и да не пречат на отдиха, от който се нуждаете.

ВОДОЛЕЙ
Моментът е благоприятен да се освободите от някои свои вредни навици, които освен че предизвикват у вас неразположение, ви карат да изпитвате чувство на вина, че не проявявате постоянство и силна воля, за да ги превъзмогнете. За много от вас моментът ще се окаже важен в лично отношение, тъй като ще сложите край на съществуваща дългогодишна връзка, за да поставите началото на нещо ново. Уязвимостта ви може да се повиши значително, ако не преодолеете вътрешните си противоречия и в същото време не откриете най-краткия път до целта.

РИБИ
Стремете се да сключвате съюзи с хора, които имат правилна нагласа към заобикалящия свят и най-вече не губят контрол заради трудностите, с които неминуемо ще се сблъсквате. Истински пълноценното общуване и обсъждането на въпросите, които ви вълнуват, ще ви позволят да превъзмогнете редица свои противоречия. Не предприемайте кардинални промени, освен ако не сте сигурни, че това може да ви донесе ползи, и то в кратки срокове. Делата ви в професионалната сфера ще претърпят неочаквано развитие, особено ако в последно време не успявахте да ги придвижите по желаната от вас посока.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

ноември 2022
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement