Connect with us

Водещи новини

Тежък избор за Близнаци, силен и успешен ден за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

Днес е от голямо значение на каква база ще стъпите, какви договори ще подпишете и каква сделка ще реализирате. С действията си може да си осигурите стабилност или да приключите една колеблива кариера. Дайте се сметка кой и какво ви осигуряват нужната стабилност и перспектива за развитие в бъдеще. Не правете компромиси, заемете позицията, която ви удовлетворява.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

Днес с всеки може да се съберете и разберете по спорните въпроси. Очертават се признания, които ще върнат доверието ни един към друг. Не оставайте нищо неизяснено. Лесно се подновяват връзки, които сте прекратили в миналото по незначителен повод. Изчистете натрупаната шлака от сърцето и душата, изкажете претенциите си, споделете с партньора личните си очаквания.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

Денят налага тежък избор за родените след 8 юни. Луна и Нептун са в конфликт с Венера и Меркурий от вашия знак. Движат ви фикс идеи и фобии по отношение на професионалните и лични връзки. Днес е важно да подсигурите базата и терена, на който ще се развивате, ще работите или ще живеете в партньорска връзка. Важното е вие да държите договорите, правата, парите и ключовете.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

Уплътнете максимално деня с делови и приятелски срещи, със служебни разговори и бизнес инициативи. Днес може да спечелите повече от друг път, да привлечете спонсори и да уредите проблем, който влачите от доста време. До утре на обед изкачвате поредния връх и в личен план. Очаквайте предложения и покани, даващи възможност за влизане в перспективна среда.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

Силен и успешен ден. Всичко може да се подреди и пренареди с полза за вас, за бъдещето на семейството и децата. В организма ви се събуждат огромни съпротивителни и регенереращи сили. До утре на обед може да вземете важно решение, което да ви измъкне от кризата и да реши личните ви и здравословни проблеми. Печелите поръчки. Където и да отидете носете подарък.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

Днес ви движат емоциии и страсти. Очертават се запознанства и предложения, които може да се отразят негативно на досегашните ви връзки, но да ви дадат нова насока и перспектива в живота. Луната от вашия знак образува кармичен кръст с Нептун, Венера и Меркурий. Едно пътуване ще ви разтовари от едни емоции, но ще ви натовари с други. Активизира се енергията Кундалини.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

Денят е благоприятен за окопаване на нови позиции и за реконструкция на старите отношения. До вечерта може да изкачите висок връх в кариерата и в отношенията и да поставите своите изисквания и условия. Енергията ви се усилва и блика като фонтан. Това, което сте таили дълго излиза на повърхността и води към генерални промени в изискванията и в начина ви на живот.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

Днес може да направите качествен скок в личното си и професионално развитие. Енергията ви търси поле за изява. Сега е момента да проведете важни и конструктивни разговори, да уредите нови договори, да подпишете нужните документи и споразумения. С действията си в момента си осигурявате бъдещата стабилност в работата и в личните връзки. Вземете си своето.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

Денят е рисков повече за родените в третата декада. Включва се каналът на кармичната родова памет. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще излезете на широка магистрала в живота си. Днес сте близо до явни и тайни източници на сила, влияние и съдействие. От значение е на каква база ще стъпите и каква подкрепа ще си осигурите.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

Действат ви стимулиращи и емоционални аспекти. Може да изкачите висок връх в кариерата. Водете преговори, проучете средата, в която смятате да се внедрите. Символ на деня е корона на хребета на планината. Ще трябва да се потрудите, за да получите желаната награда. Не се отказвайте, ако нещата не потръгнат бързо. Този ден може да материализира амбиции и мечти.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

Навлизаме в един от най-мощните дни за месеца. Не се самоограничавайте. Повярвайте в силите си и ще се внедрите на желаната позиция. Ще ви съдействат близки и приятели. Обединете сили и интереси. Пасивността в този ден ще ви разболее. Действайте амбициозно и с желание за победа. Кандидатствайте за желаната работа и професионална позиция. Печелите и симпатизанти.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

Ако искате да спечелите и получите нещо важно за вас, трябва да помогнете и на някой друг да постигне своето. Потърсете съмишленици. Няма да се справите сами с войнстващата конкуренция. Днес не е важно какъв връх ще изкачите, а каква база ще завладеете. Защитете си гърба, подсигурете нужните средства и защити. Не е ден за солови изпълнения, побеждава колектива.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Четворката като лична година ви вкарва в задължаващи и отговорни дела и функции. Не може да избягате от ангажиментите, които семейството и средата ви налагат. Ще носите на гърба си един, а друг може да спъва работата и прогреса ви. Спазвайте законите и обещанията си. Каквото сте започнали в първите три месеца на годината ще се окаже спасително и актуално. Сега в края на май и в края на юни трябва да вземете болезнени решения. 2022 ви носи пътувания, чупите оковите.

Родените днес до два часа след изгрева на Слънцето ще бъдат художници и поети, ще имат силни покровители и вероятно ще имигрират в чужбина. Ще имат дом на няколко места. Вечно ще преследват една идея или химера. Конфликтите и проблемите им в любовта ще ги вдъхновяват и стават причина за изявите им в изкуството. Ще имат моменти на висока концентрация и такива на огромна разсеяност.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2023
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement

Популярни