Connect with us

Водещи новини

Тежък и кризисен ден за Телец, нови инициативи за Овен

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

Денят и благоприятен за нови инициативи. Не се съмнявайте в себе си, активизирайте се максимално, водете преговори и не се разсейвайте с погледи встрани от избраната посока и цел. От съществено значение е да се концентрирате върху работата, която вършите. Ще преодолеете препятствията и до вечерта ще получите каквото ви е нужно. Преди заспиване си поръчайте сън.

 

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

Тежък и кризисен ден, особено за родените в първата декада. На всяка крачка срещате прегради. Може да се изпокарате с родители и деца и после да съжалявате. Заемете се с най-важното и не прекалявайте с натоварването. Пестете енергии и чувства, не ги изразходвайте за хора, които не оценяват жестовете ви. Днес е важно да си вървиш по пътя, без да се отклоняваш встрани.

 

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

Концентрирайте се над най-важното за вас или за някой близък в момента и гледайте до вечерта да го уредите и постигнете. Не се захващайте с много неща едновременно, за да не го свършите „като кучето на нивата”. В този ден лесно се преодоляват прегради. Може да се постигнат лични рекорди и да се осъществят полезни връзки. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред.

 

 

6

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

Активизирайте се, днес може да постигнете напредък в преговори за работа или за други важни и амбициозни за вас дела и отношения. Лесно ще прекрачите ограниченията и ще се справите със затрудненията. Ще получите обещаните облекчения и поощрения. Проблемът е, че в този ден може да изразходвате за дреболии голяма част от енергията си. Концентрирайте се само над едно важно нещо.

 

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

6

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

Луна, Уран и Сатурн образуват кръст със Слънцето на родените в първата декада. Този ден ще ви изправи пред трудности, прегради и изпитания, които трудно ще преодолеете, особено ако се разпилявате и решите с един замах всичко да уредите. Нямате такава оферта. Движете нещата едно по едно и се концентрирайте върху най-неотложното. Не играйте хазартно.

 

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

Ако преодолеете личната си нерешителност преградите по пътя ви ще паднат. Работете с всички сили в най-важната за бъдещето ви посока. Чак след постигане на целта се заемете с нещо друго. Не позволявайте да ви отклоняват тези, които не могат да си вършат работата и вечно разчитат на вас. Отхвърлете всички съмнения и направете решителна крачка напред към целта

 

 

6

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

Денят е благоприятен за всякакви начинания, както важни и значими, така и незначителни. Не се знае от кой храст ще изскочи заекът. Активизирайте се, не позволявайте на проблемите да ви спират. Ден на орела, от чиито поглед нищо не убягва. Сега а момента да се спуснете върху набелязаните цели и да постигнете планираното. Не се отказвайте, опитайте пак, ако нещо не се получи веднага.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

Луната навлиза в Скорпион. Ще ви потръгне в любовта, но с деловите връзки бъдете внимателни и не играйте хазартно. Не взимайте и не давайте заеми, не уреждайте имотни и наследствени делби. Концентрирайте се над най-важната задача и не се разпилявайте с погледи встрани от пътя. Днес лесно се отдават чувства и енергия. Вечерта преди заспиване си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

6

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

Ден на високите цели и стремежи. Няма да е лесно, но може да постигнете всичко, към което се стремите. Упорствайте, настоявайте, преследвайте неотклонно целта. Ако се откажете в последния момент ще се ядосвате. Денят е благоприятен за гладуване. Получавате и неочаквано прозрение за пътя напред. Лесно се отдава енергия в този ден, така че внимавайте и не се разпилявайте.

 

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

Ще се събудите с усещане за правилната посока и избор. Денят е благоприятен за нови начинания. Ще водите битки и ще преодолявате различни препятствия. Не се отказвайте, в момента сте подложени на тест по пригодност. Явете се на изпити и конкурси. Дайте си сметка коя е най-важната за вас цел и посока и я следвайте, без да се отклонявате. Вечерта ще се похвалите с победа.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

6

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

Денят дава шанс да разгърнете възможности и таланти и да победите конкуренцията. Явете се на конкурси и прослушвания, рекламирайте се, водете битки за желаната от вас позиция в социален и бизнес план. Концентрирайте усилията си в точно определена посока и до края на деня може да получите желаното, да уредите нова работа и да подпишете нов договор. Вечерта си поръчайте сън

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

6

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

Активизирайте се, действайте изпреварващо, настъпателно и нападателно. Днес късаме дигите на нерешителността. Вложете всички сили в една важна за бъдещето ви посока. Няма значение кой и какво иска от вас, важното е вие какви намерения имате, какво искате и накъде смятате да вървите. Денят задава тестова програма пред връзките ни. Важното е да не се изпуска от поглед целта.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

В лична година 2-ка идваща от 11- числото на духовността е важно да вдигнете глава, да не мислите само за делничното, за парите, интересите и работата. В тази година може да започнете по-духовни и творчески занимания и да влезете в подходящата среда. Дайте предимство на духовното, на любовта и личното си хоби. Търсете съмишленици, кооперирайте пари, собственост и амбиции с подходящите хора. Юни и юли ще са силните ви месеци.

Родените днес и утре ще са изключителни психолози и психоаналитици. Ще разбират мотивацията в поведението на околните и това винаги ще им осигурява предимства. Ще държат правата върху собствености, марки и патенти, които ще им осигуряват нужната материална стабилност. Може да имат и политическа кариера, но със сигурност ще доминират в средата си и ще насочват мислите на околните в желаната от тях посока. Не се опитвайте да ги лъжете, мислите ни са прозрачни за тях.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement