Connect with us

Водещи новини

Тежък и напрегнат ден за Телец, новина или предложение ще изненадат Везни

Публикувана

на

ОВЕН
Подчертани добри възможности за успех. Предимството ви е характерно през целия ден. Дефиницията е валидна в личен и делови план, като за реализацията на практическите си цели определено следва да сте значително раздвижени в съответните сфери. Сполуката в обществените среди и при осъществяване на финансови цели ще е изразителна. Като изключим силно нервните сутрешни часове на деня, вечерта и почивният ден са напълно благополучни.

ТЕЛЕЦ
Нерви сте, но благополучието ви очаква. Целеустремени за реализацията на целите си, ще действате решително, като за част от представителите на знака е видимо, че едва ли ще им е чуждо да демонстрират привързаността си към агресивността. Последната обаче не носи облаги. На такива биха се радвали онези от зодията, които твърдо са решили да водят преговори по интересуващи ги цели. Най-тежкият и напрегнат ден се оказва за семейните. При останалите, макар и нервни, нещата ще са благополучни.

БЛИЗНАЦИ
Активността ви в деловите среди и в сферите, които предоставят възможности за печалби, ще е изразителна през деня, което на настоящия етап явно ще е достатъчно, за да удовлетворите материалните си потребности. Сполуката ще се дължи на партньорства, съдружия и административна подкрепа. Действайте стабилно и успешно, но се доверете изключително на разума си при вземането на бизнес решения. Повече напрежение ще усетите вечерта около домашни проблеми.

РАК
Представителите на зодията следва сериозно да се мобилизират за реализацията на бизнес целите си и да действат с взимането на правилни решения. Денят ще е ярко плодотворен за заздравяване на отношенията ви с половинката. Доверете се на получените съвети, те няма да ви подведат. В бизнеса и професионалната реализация ще стигнете до отдавна търсения успех. Близък приятел или роднина очаква помощта ви. Доверете се на интуицията си как да постъпите.

ЛЪВ
Ще получите новини, които касаят живота на дете или млад човек от близкия ви приятелски кръг. Събитие в живота на този човек може да окаже дълбоко влияние върху личния ви живот, начин на мислене и битие. Идва време за сериозна промяна в личния ви живот – гответе се, връщане назад няма. Подобна промяна може да бележи преместване, започване на нова работа, закупуване на нов дом или друг имот, старт на нова романтична връзка. Към всичко се отнасяйте с въображение и фантазия.

ДЕВА
Появата и развитието на неочаквани събития ще ви накарат да прекратите някои от професионалните си или приятелски отношения. Конкретни събития, пред които предстои да се изправите, ще бъдат изпитание за вашия дух и воля. Невинаги това се дефинира като нещо лошо – ако такава ситуация се появи, претеглете добре позитивните и негативните страни, преди да се измъчвате напразно. Не е изключено да се сблъскате с финансови проблеми. Това не трябва да ви притеснява, защото всеки проблем ще бъде решен.

ВЕЗНИ
Фокусирайте вниманието си върху хармонизирането на взаимоотношенията ви с хората, с които имате ежедневни семейни или професионални контакти. Всички недоразумения или противоречия през последните дни трябва да бъдат изгладени в рамките на този и на идните дни. В никакъв случай не продължавайте да живеете с психологическа тежест, която само вреди и затруднява развитието ви. Новина или предложение от колега, съсед или клиент ще ви изненадат.

СКОРПИОН
По-разпалените ви емоции ще станат причина за повече преживявания, желания и стремежи, свързани с любовния ви живот. Някои конкретни събития ще ви позволят да покажете чувствата си по естествен начин, без никаква претенция. Определено ще бъдете много чувствителни, романтични, жадни за любов и внимание, което в никакъв случай не е лошо, стига, разбира се, да търсите ласки на правилните места от правилните хора. Ще наблюдавате и коментирате различни събития, свързани с хора, живеещи в други градове или държави.

СТРЕЛЕЦ
Избягвайте да създавате или разпространявате клюки, непроверена информация, базирана на различни предположения, защото ще си навлечете лоша слава. Представителките на зодията с охота ще приемат новина или документи, които им създават особено притеснение и дори известно объркване през последните месеци. Господата ще обмислят оферта или възможност да получат обезщетение чрез някакъв документ или договор. Финансовите ви отношения ще имат добро развитие.

КОЗИРОГ
През първата половина на деня ще бъдете много натоварени с работа. Звездите ви съветват да бъдете внимателни и стриктни в служебните си дейности, защото има голям риск от административни проверки. За да не опетните репутацията си, трябва незабавно да реагирате на измененията на обстановката. Финансовите дела ще бъдат успешни, само ако не афиширате своите планове. Старайте се да действате в близка перспектива. Напълно е допустим разумният финансов риск.

ВОДОЛЕЙ
Вслушайте се в мнението на роднините си. Старайте се да привличате към своите ангажименти колкото е възможно повече хора, защото екипната дейност ще ви донесе успех. През първата половина на деня има опасност от получаване на производствени травми. Нервността и повишената емоционалност също могат да ви донесат неприятности. Постарайте се навреме да предприемете необходимите профилактични мерки. Не са желателни обаче рентгеновите изследвания и физиотерапевтични процедури.

РИБИ
Ако сте ангажирани със съдебно дело, в което има участие ваш брат, сестра или други роднини, подгответе се за наистина много емоционална борба, конфликтите ще бъдат без полза за никого, а само допълнителни грижи и неприятности. Какъвто и да е проблемът, съдебният казус едва ли ще се разреши през този ден. Бъдете крайно внимателни при работата с пари. Предстоят ви кратки пътувания. Опитайте късмета си в някакви игри или поискайте повишението, което толкова време отлагате.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2023
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement

Популярни