Connect with us

Водещи новини

Тежки битки за Рак, силен и успешен ден за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днес е важно да си верен на принципите и на дълга, да не нарушаваш правилата, да си коректен по отношение на старите си договори и да не бързаш да сключваш нови независимо изгодните условия. Родените във втората декада са на път да бръкнат в гърнето с меда, но някой ще ги удари през ръката. Това е единственият ден в месеца, в който не се пълнее. Сгответе и си хапнете сладко.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Благоприятен ден за сключване на нови договори, за съвместни инициативи и сделки. Отстоявайте принципите си, личните си убеждения и идеали. Добре е да пътувате, да берете билки, да правите огледи на места и терени, на които евентуално може да се установите за работа, за почивка или живот. Не се ограничавайте в храната. Днес колкото и да изядеш няма да напълнееш.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Действайте активно, сключете нов договор и стартирайте нова бизнес инициатива. След два дни Меркурий ще напусне вашия знак и вече няма да ви помага толкова в деловите ви и търговски дела. Днес е важно да водите принципна и спазваща законите политика, за да не се окажете излъгани в очакванията си. Защитете и приятелските интереси, не предавайте никого. Не е ден за диети.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Ден на тежки битки и сладки победи. Бъдете активни, уредете делови и приятелски срещи, обединете семейните рисурси и интереси, подпишете нов договор. Каквото кажете и обещаете трябва да изпълните. Тествайте и партньорите си в това отношение. Ще се наложи да влезете в бой за защита на общи родови или приятелски интереси. Днес не се пълнее, хапнете без ограничения.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Ден за светски партита, за съвместни инициативи и за подписване на нови договори. Време е да направите своя партньорски избор, да подадете ръка на качествени хора или да оттеглите участието си от дейности, които вече са бита карта. Диетите са противопоказни. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Храната изцяло се превръща в тъкани и енергия. Не се ограничавайте в избора си.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Този ден ще ви даде предимства, ще ви помогне да влезете в нова и перспективна среда и да извлечете най-доброто от осъществените контакти. Организирайте важни срещи, водете преговори, защитете своя и приятелския интерес. В момента сте в преход към нови дейности и възможности, които в бъдеще ще стабилизират материалното ви положение. Хапнете си добре.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес семейните ви дела са противопоставени на професионалните. Ще се наложи да водите битки, да защитавате своя интерес и този на хората, които са ви близки. Влизате в преразход на сили и средства. Ще се изнервите и може да направите грешен ход. Някой ще плаче от болка или радост. Не се отклонявайте от принципите си. Не се страхувайте, покажете отношения и емоции.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Най-силният ви и успешен ден за периода. Подпишете нови договори, осъществете връзки с нови партньори в бизнеса, участвайте в бляскави партита и рекламни инициативи. Днес не е време за диети и всякакъв тип оганичения. Не се пълнее, храната изцяло се превръща в енергия. Важното е във всеки момент да контролирате положението и да не губите чувството си за мярка. Вие сте на ход.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Денят изисква активност по всички линии на живота. Добре е да се сключат нови договори и да се влезе в преговори. Задвижват се подготвените сделки. Не отстъпвайте от позициите си. Ще ви оказват натиск. Влизате в битки за защита на личната си и професионална територия. Поставете условията си, усетете докъде може да стигнете и къде да спрете. Не се ограничавайте в храната.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес е важно да се ръководиш от инстинктите. Може да имате грешна информация по важните въпроси и да направите грешен ход. Проверявайте всичко. Лесно се усвоява, но и лесно се редактира информацията. Всеки представя нещата така както му изнасят, а истината остава встрани от купона като Пепеляшка пред огнището. Личните интереси са противопоставени на професионалните.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Явете се на прослушвания и конкурси, заявете участия в престижни проекти и начинания и се включете в битката за постове, пари и есктри. Вашата кандидатура ще бъде предпочетена. Може да спечелите неочаквани пари и позиции. Защитете и приятелските интереси. Днес ще се разбере кой и на кого може да разчита. Връзките се заздравяват.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Един от най-силните ви дни за месеца. Чакайте изгодни договори, покани, подаръци от съдбата и срещи, които могат да променят в положителна посока бъдещата ви работа и личен живот. Не се отклонявайте от принципите си. Избирайте храната си по каприз и без ограничения. В този ден колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете удоволствие на сетивата.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2020
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement