Connect with us

Водещи новини

Стрес и тревоги за Телец, ново начало за Дева

Публикувана

на

ОВЕН
Заемете се с корекция на фигурата, променете прическата, отидете на козметик. Обърнете изключително внимание на старите, проверени във времето средства – правилното хранене и физическите упражнения. Убедете се сами в това, като направите първите крачка в правилната посока. През този ден не си заслужава да започвате нищо ново, най-добре е да се заемете със стари дела, освобождавайки си пространство за сериозни победи. Възможно е да изпаднете в апатия и меланхолично настроение.

ТЕЛЕЦ
Най-добрият начин да подредите личния си живот е по-често да проявявате инициатива. Ако искате да прекарате времето си в компанията на любимия човек, не разказвайте за плановете си на околните. Планетите ви напомнят, че отношенията между двама влюбени изискват постоянно внимание и грижа. За да избегнете излишните тревоги в семейните дела, своевременно изпълнявайте домашните си задължения. За да преборите стреса, ви е нужна почивка. Затова си вземете кратък отпуск, ако е възможно.

БЛИЗНАЦИ
Ще се наложи да се погрижите за хроничния недостиг на свободно време. За да свършите всички текущи задължения и да изпълните работата в срок, ще се наложи да намалите до минимум празничните мероприятия и срещите с приятели. На подрастващото поколение сега са му нужни вашият богат жизнен опит и мъдрите ви съвети. Направете всичко възможно, за да оправдаете техните очаквания. Към края на деня ще ви се наложи да поправяте грешките, които са направили в личния си живот.

РАК
Постарайте се да съберете силите си, ще имате превъзходни шансове да осъществите най-смелите си начинания, свързани с кариерата ви. Проявявайте самостоятелност, занимавайте се със самообучение. Качествено изпълнената работа ще стане добра препоръка за повишение в службата. Добри резултати ще донесат търсенето на нови финансови източници. Възможно е да получите някакво изгодно предложение от далечни роднини. Ако спешно ви потрябват пари, ще можете да се обърнете за помощ към свои приятели.

ЛЪВ
Трябва да сте готови на сериозни изпитания в отношенията с близките приятели, доколкото съществува заплаха, че дори и най-сериозното приятелство може неочаквано да се разцепи. Ако това се случи, нужната подкрепа може да получите от любимия си човек. Ако изведнъж попаднете в стресова ситуация, се постарайте да не зацикляте върху нея, а най-добре прехвърлете вниманието си на нещо друго. Успокояващо влияние върху психическото ви състояние ще окажат отвари от невен и риган.

ДЕВА
Има вероятност тези от вас, които все още са сами, да получат шанс отношенията с някой познат или приятел от противоположния пол да станат по-близки. Ще цените у партньора си съчетанието на такива качества като надеждност и романтика, умението да разгадава вашите желания. Служебните дела като цяло ще са добре. Възможно е на някои от вас да се наложи да напуснат старото си работно място и да започнат всичко отначало на нова длъжност. Сега е подходящо време за борба с вредни навици, ако имате такива.

ВЕЗНИ
В професионалните ви дела бъдете избирателни в контактите и се погрижете да имате работа с надеждни, проверени във времето делови партньори. Вашите неудържими амбиции могат да станат причина за конфликти в работата и претенции от страна на ръководството. Длъжни сте да разберете, че за много от нещата сами сте си виновни. Не изпадайте в крайности. Постарайте се да обуздаете емоциите си, бъдете трудолюбиви и дисциплинирани и ще успеете да излезете от създалото се положение.

СКОРПИОН
Важно е днес да си вземете поука от преживените трудности. Проанализирайте своите пропуски, оценете дадената ситуация, запомнете получения опит и благодарение на това ще успеете да избягвате грешки в бъдещето. Не се стеснявайте да показвате своите чувства към близките си, правете им малки подаръци, устройвайте им малки празници. Това ще способства за достигане на разбирателство и хармония между вас. Сега за вас е особено важно да бъдете искрени в чувствата и отношенията си.

СТРЕЛЕЦ
Причина за лошото ви самочувствие ще станат извънредни натоварвания. Добре е да избягвате излишната суета и струпвания на хора. Не трябва да бъдете твърде мнителни, иначе ще ви бъде трудно да се справите с проблемите. В никакъв случай не трябва да прибягвате до лъжи. Не злоупотребявайте с алкохолни напитки. Трябва да обръщате внимание на качеството на продуктите, с които се храните. Прекарайте повече време сред природата, за да дишате чист въздух и да се заредите с оптимизъм.

КОЗИРОГ
Дори в службата да не демонстрирате особено вдъхновение, то у дома със сигурност ще излъчвате желание нещо да правите. Ще имате възможност за осъществяване на стари планове и идеи, които вече ви се струват невъзможни. Най-накрая ще се появят хора, готови да ви помогнат за реализацията на тези проекти. Ще ви се отдаде шанс да решите някакви стари въпроси, свързани с деловата сфера. Не правете и не планирайте далечни пътувания, особено ако за това е нужно да летите със самолет.

ВОДОЛЕЙ
Добрите ви семейни отношения до голяма степен ще зависят от вашата позиция. Ако вашите отношения са създадени отдавна, то съществува риск да се появи подозрение за изневяра. В любовната сфера вероятно ще сте изправени пред изпитания. Всичко ще се изясни доста бързо и ще се появи пред вас сериозен повод да преосмислите своето отношение за този човек. Средата на деня е най-доброто време за решаване на въпроси, свързани с децата, за намиране на взаимно разбирателство с подрастващите.

РИБИ
Ще изпитвате психологичен дискомфорт заради разочарование във финансовата сфера. Що се касае до работата и кариерното ви израстване, ще имате творчески потенциал, като в същото време финансовите въпроси ще отидат на втори план. Втората половина на деня обещава да бъде доста успешна. Ще ви се отдаде възможност да напълните портфейла си. Денят също така е подходящ за различни значими придобивки както за дома, така и за близките ви хора.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

август 2021
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Advertisement