Connect with us

Водещи новини

Стрелец – не хвърляйте усилия и пари в посока на чужди интереси, Рак- не пропускайте този ден

Публикувана

на

Oвен 21 Мар – 20 Апр
Един от най-благоприятните дни в този месец за старт на нови делови и творчески инициативи, за отваряне на нови търговски обекти и за подновяване на стопирана в миналото дейност. Опитайте пак, задвижите амбициозните си начинания, от които очаквате пари и внедряване на престижни житейски позиции. Помогнете и на децата да направят първия си полет в света на голямата конкуренция. Ден на разтварящия се лотос. Край с изчаквателната политика. Нищо важно не отлагайте и не планирайте за утре.

Телец 21 Апр – 21 Май
Не пестете сили, пари и време. Явете се на конкурси. Случващото се в този ден ще ви помогне да намерите нужното ви жилище или помещение за офис. Сега е момента да рекламирате новото си производствао и да отворите новото си заведение. Канете гости, направете промоции, афиширайте се по всички възможни начини и се опитайте да привлечете вниманието на заинтересованата публика. Може да се използват различни прийоми за привличане на клиенти. Реализирайте всяко едно хрумване и ще се похвалите с победа.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Днес всеки е тръгнал с голямата кошница, не е склонен на отъпки и си гони интереса до дупка. Не очаквайте да ви правят компромиси. Въоръжете се с терпение, ако искате да постигнете победа. Денят е благоприятен за отваряне на нови търговски обекти, за закупуване на жилище за вас и децата. Ще се наложи да влезете в неприятни зависимости и да плащате повече за неща, които другите получават почти даром. Добре е да действате с подставени лица или от името на децата. Чуждият късмет ще помогне и на вашият да се разгърне.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Не пропускайте този ден. Всичко предприето ще тръгне с успех, ще донесе ползи и дълготрайни вложения на сила, ресурси и творчески талант. Най-добрият ден в месеца за покупка на жилище и инвестиция в недвижим имот, на чиято база да развивате бъдещия си бизнес. Добре е да се отвори нов търговски обект. Включете се в голямата битка за по добър живот. Помогнете и на децата да се устроят и да започнат нещо самостоятелно. Нищо важно и значимо не оставайте за утре, когато обстановката коренно ще се промени.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Разгърнете сили и таланти, започнете нова дейност и финализирайте сделка с имот. Добре е да се водят дела за наследства, да се правят големи покупки и вложения. Движете се в приповдигнато насторение, участвайте в преговори и дискусии. Постарайте се да овладеете импулсите на тълпата, на колеги и подчинени. Пазете очите и следете кръвното. Ден с хармонична енергетика помагаща да се постигнат високи цели. Каквото се посади в градината ще даде богата реколта. И мислите ви ще намерят благоприятна почва за развитие.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Ден на важни инвестиции. Може да уредите и децата с имот и база за бъдещото им развитие. Ще правите жестове за другите, ще работите в градината на чуждия интерес и дано намерете време и за своите лични нужди и амбиции. Днес конкуренцията е убийствена. Трудно ще овладеете позиция, в която да се разпореждате сами, без чуждо въздействие и влияние. Ще се окажете отново под нечия шапка и на нечие разпореждане. Дано ангажиментите ви и подписаните договори да включват и лично покровителство.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Днес всяка стъпка ще ви води към целта и ще позволява да се разширите на нова и продуктивна база. Сключете нов договор, направете големи покупки, инвестирайте пари и амбиции в имот, в жилище или в търговски обект. Късметът ще ви следва, стига да не се бавите и добре да сте обмислили нещата. В следващите дни губите инициативита. Странични хора и фактори се намесват в живота и в личния ви избор и шансовете ви за успех намаляват драстично. Сега е момента да направите перфектната сделка.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Успешен и стабилизиращ ден особено за родените в третата декада. С едната ръка купувате и взимате, с другата давате на децата, обезпечавате живота и нуждите на близките. Работете в градината на личния си интерес. Не се занимавайте с нуждите на другите преди да сте подредили семейството и личния си бизнес. Отворете и осветете нови търговски обекти, стартирайте нова дейност и производство и съберете нужния екип. Ден на духовно прозрение за истински важния път и за връзките, които ще ви обезпечават в бъдеще.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Тежък ден за родените в третата декада. Всичко, което предприемете ще носи полза на друг и дано това са собствените ви деца и внуци. Купете имот, прехвърлете собственост, уредете наследство. Денят дава шанс да се възобновят спрени производства и да се обнови семейния бизнес. Ще влезете в ролята на донор за амбииите на тези, които обичате. Не се разсейвайте извън дома, не хвърляйте усилия и пари в посока на чужди интереси. Дайте си сметка кого обичате и на кого държите. Предстои болезнено изтрезняване.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Днес осигурявате нова база за бъдещото си развитие, купувате имот или вече се нанасяте. Добре е да се стартират нови дейности и производства, да се заемат нови пазарни ниши, да се тестват амбициите и възможностите на децата. Някой получава ключа от обект, който лично ще стопанисва. Започнете делото на живота си, влезете в нова среда, поставете основите на дълготрайни проекти и инвестиции. Нищо да не се отлага и протака. Утре една врата ще се затвори и една възможност ще остане в миналото.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Един от най-благоприятните и творчески дни за месеца. Енергетиката е блага и стимулираща. Не се отказвайте от амбиции и мечти. Завладейте нова професионална ниша и влезете в преспективна бизнес среда. Подпишете нови договори, участвайте в брокерски инициативи и ще помогнете на себе си и на децата. Ден за покупка на имот, за обзавеждане на дома и офиса. Ще се появи неочакван благодетел. Контролирайте емоциите, дава ви се много, но и много ще се иска от вас. Чака ви къртовска работа, но упехът няма да закъснее.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Ден на големи и важни придобивки. Купете имот или жилище. Всяка направена инвестиция ще ви се отплаща във времето напред, ще дава работа на семействто и децата и ще ви осигурява стабилни доходи. Ще сънувате пророчески сън. Поне една мечта ще започне да се сбъдва. Доверете се на интуицията. Родените в третата декада може да намерят своя личен оазис на сила и благоденствие Правете огледи на имоти и терени, постарайте се да се внедрите в средата, която харесвате. Не сечете дървета и не подарявайте цветя.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2019
ПВСЧПСН
« май  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930