Connect with us

България

Стана ясен участникът, спечелил 100-те бона от „Стани богат“

Публикувана

на

Победителят в играта е журналистът Любомир Лазаров, който през последните 20 години от кариерата си оглавява интернет отдела на БНР, а сега е пенсионер

Участник стига до финалния въпрос в „Стани богат“, а по информация на „Галерия“ отговаря правилно и прибира 100-те бона.

Победителят в играта е журналистът Любомир Лазаров, който през последните 20 години от кариерата си оглавява интернет отдела на БНР, а сега е пенсионер. Той работи преди това в „Земеделско знаме“, „Континент“ и също така е бил заместник-главен редактор на 168 часа.

Лазаров за малко да изгори на един от първите рундове, но после показва енциклопедични познания, с които застрелва водещия Михаил Билалов. Един от последните въпроси е свързан с фонтан в Париж. Журналистът познава правилния отговор, но за всеки случай използва жокер, като се обажда на своя син. До последния въпрос в „Стани богат“ са стигали участници по времето, когато предаването беше в Нова и с водещ Ники Кънчев. Първият е Асен Ангелов, който през 2002 г. отговори на въпроса, но се наложи да върне парите, защото се разбра, че е баща на водещата в същата телевизия Искра Ангелова.

За 100 хил. лв. е играл и бизнесменът Дилян Павлов, който отпада на финала. Предстои зрителите да разберат дали ще отговори 68-годишният журналист на последния въпрос от играта.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни