Connect with us

Водещи новини

Сполука и печалба за Телец, Козирог – избягвайте напрежението

Публикувана

на

ОВЕН
Никога не забравяйте, че каквото излъчвате, това и ще приемате, за това бъдете общителни и в никакъв случай надменни, за каквито често ви вземат другите. Изявите ви ще са пълноценни, влагайки професионални умения, творчество и най-вече желание. Ще постигате промените, към които се стремите и за които работите, за някои това означава заемане на държавническа и управленска позиция, но развитията няма да ви изненадат. В повечето случаи те са в резултат на добрата ви подготовка, признати интелектуални и други качества. В търсене на нова информация, подходящи партньорства и по-добри решения, ще се радвате на очаквани вести и удовлетворяващи ви придобивки.

ТЕЛЕЦ
Приходите ви през днешния ден съвсем няма да бъдат лоши, напротив. Подредената ви програма ще ви спести напрежение и стрес не само на вас, но и на близките ви. Ще имате достатъчно, за да живеете по-спокойно и добре да планирате бъдещите си действия. За деловите представители на знака денят носи сполука и финансова стабилизация. Подходящ ден за подготовка на детайлите по предстоящите ви дела. Наблегнете на важните моменти, разширете познанията си и не пропускайте възможността да се информирате по въпросите, по които следва да работите през следващите дни.

БЛИЗНАЦИ
Приключете започнатото и поставете началото на новите си начинания. Владейте страстите, емоциите и желанията си и по никакъв начин не им позволявайте да определят действията ви, за да не се провалите сами. Ще се радвате на успехи и по-добри удобства, ако не прекалявате с работа и не пренебрегвате почивката си. Осигурете си адекватно време за кратки пътувания и някакво развлечение, които да споделяте със семейството и с приятелите. Това ще ви осигури спокойна и ведра атмосфера, ще ви носи добро настроение и насърчава към пълноценен живот.

РАК
По отношение на финансите, ще печелите благодарение на труда, постоянството, креативните си идеи и творческо мислене, но не си позволявайте волности и излишества, за да не се разочаровате и това да окаже негативно въздействие върху плановете и намеренията си. Спазвайте семейните задължения, а ако сте необвързани, може да изчакате до идващия месец, за да създадете свое семейство, стига да е налице подходящият партньор, без това да възпрепятства отношенията ви. Пътуванията зад граница, които днес ще планирате, ще са успешни и ще останете доволни от представянето си, независимо от повода.

ЛЪВ
Чувствителността и емоциите ви ще са силно изразени и това ще ви създава трудности в общуването на работното място и в обкръжението ви. Би било чудесно, ако можехте да погледнете на живота по-философски и да не се притеснявате за всичко сторено и не сторено от вас и от другите. Ако по-малко се доверявахте, нямаше да изпитвате толкова разочарование и щяхте да сте в подходяща кондиция сами да защитавате интересите си. По-добре контролирайте мислите и поведението си, за да не влезнете в непреодолими противоречия с хора от най-близкото ви обкръжение.

ДЕВА
В здравословен план работете за подсилване на имунната си система и не рискувайте в нищо, което недобре сте го обмислили. Допуснете ли това да се случи, ще се чувствате ощетени, материално и душевно. В професионален план се постарайте да приключите делата си до края на деня и не се обвързвайте с нови проекти. Вечерта забравете за начинанията и се отдайте на рутината. Бъдете търпеливи и осъществете кратките пътувания, които предвиждате. През целия ден ще се чувствате бодри и в добро здраве, ако избягвате преумората, притесненията, нервното напрежение и прекаления прием на лекарства, които ви вредят.

ВЕЗНИ
Грижете се по-добре за себе си, не прекалявайте с алкохола и не рискувайте в нищо. В семейството обмисляйте добре намеренията си и ги споделяйте с партньора си, за да избегнете проблеми. Близките ви често ще се чувстват ощетени заради вашата заетост, а партньорът – пренебрегнат и недоволен. Съумейте да балансирате професионалните със семейните задължения, не изневерявайте, за да запазите хармонията в брака и семейството си. По-често си почивайте и се разхождайте на чист въздух. През тези дни са уязвими черният ви дроб и нервната ви система, а също и кръвното налягане.

СКОРПИОН
Днешният ден ви носи напредък във всичко, което предприемете и за което сте подготвени. Използвайте ранните часове за стартиране на проекти, подписване на договори, инвестиции и семейни дела, защото след обяд планетите поставят прегради пред деловата ви и бизнес активност. Ще избегнете провали и финансови неудачи, ако не предприемате нови начинания и се съсредоточите върху работата си и приключване на започнатите дела, без да се обвързвате с нови отговорности, договори и финансови съдружия. На работното място и в отношенията си с околните бъдете коректни и не налагайте мнението си, за да не изпаднете в изолация.

СТРЕЛЕЦ
Добре преценявайте докъде и колко може да навлизате в чужда територия, да разголвате душата си и да правите оценки на другите. Неудовлетвореността ви от някого или нещо често ще ви подтиква да търсите нови предизвикателства, понякога и като бягство от самите себе си. Не търсете проблемите в другите, ако сте прозорливи, ще ги откриете в себе си, започнете от там. Всяко прибързване ще ви вреди, както на работното място, така и в семейството. Въоръжете се с търпение, смирете егото си и се грижете за спокойствието на близките си, но не като се превръщате в мъченици.

КОЗИРОГ
Избягвайте напрежението и се отнесете отговорно към здравето си, особено сега, когато сте по-уязвими физически и емоционално от многото ви поети ангажименти. Денят ще е отличен за реализация на вашите амбиции и начинания. По силите ви е да се справите с голям обем работа и да отхвърлите голяма част от програмата си, без да усетите умора и напрежение. И всичко ще ви се получава добре, стига да не се поддавате на импулсивни действия и запазите мира в отношенията си. Повече разчитайте на собствените си знания, опит и умения, от тях зависи да постигате целите си.

ВОДОЛЕЙ
Въздържайте се от критики и не правете оценки на никого, ако това не влиза в служебните ви задължения. На работното място бъдете внимателни и градете достойно авторитета си на професионалисти, като загърбите емоциите и личните си предпочитания. Денят позволява да подпишете договори за съдружие, а за някои от вас той се свързва и с промяна на местоработата. Възползвайте се от всяка появила се възможност да докажете на практика способностите си и не издребнявайте в нищо. Ако в обкръжението си установите присъствие на лицемерни и хора с различна ценностна система, е време да ги дистанцирате.

РИБИ
Ако в нещо не сте успели от първия път, не губете кураж и не ставайте отмъстителни. Опитайте отново, но този път с добро. До себе си оставете само онези хора, които преценявате, че са полезни за вас, но не от гледна точка на личните ви интереси, а със знанията, опита и добротата си. По отношение на здравето ви, не сте застрашени от сериозни проблеми, стига да не се преуморявате. Бъдете внимателни и не рискувайте в нищо, особено ако имате хронични заболявания. Много от вас ще изживеят романтични запознанства в следобедните часове, някои от които ще поставят начало на сериозна връзка.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Advertisement