Connect with us

Водещи новини

Смели начинания за Скорпион, действайте! Критичен ден за Дева

Публикувана

на

ОВЕН
Ден, в който ще разберете нечия тайна. Ще ви е трудно да я запазите, но трябва да устоите на изкушението. Точният момент е да мобилизирате всичките си навици и знания натрупани през годините. Възможно е да реализирате важна идея, която отдавна отлежава в главата ви. Не трябва да пропилявате силите и енергията си напразно. Съсредоточете ги в обществено полезни дейности. Още сутринта облечете нещо изискано. Съществува голяма вероятност да срещнете някой, в чиито очи със сигурност ще искате да изглеждате добре.

ТЕЛЕЦ
Ще стигнете до доста интересни прозрения, ако наблюдавате случващото се около и във вас. Ако имате някакви отдавнашни дългове, днес ще имате възможност да ги върнете. Няма значение дали става въпрос за парични заеми или връщане на услуга. За вас ще е важно да търсите всякакви видове сътрудничество. Няма да можете да се справите сами, нито в работата си, нито във финансово отношение. Делата ви ще говорят сами за себе си и хората ще ги оценят по достойнство. Всички ще ви се възхищават и ще има защо. Ще сте много продуктивни във всичко, с което се захванете.

БЛИЗНАЦИ
Мотивиращ фактор в живота ви ще е любовта, от нея ще черпите сили, устремени към бъдещето си. Възползвайте се максимално от този благоприятен ден и ще пожънете добри успехи. За вас ще бъде изключително романтичен ден. Единственото, което трябва да направите, е да отворите широко всички врати и прозорци и цялата романтика на света ще нахлуе при вас. Каквито и дрехи да си купите днес, те ще ви станат любими и ще ги носите дълго време. Денят също е подходящ за укрепването на емоционалните връзки с близки за вас хора.

РАК
Ще имате възможност да разгърнете уменията си, без да сте притискани от времето и обстоятелствата. Нищо няма да е както обикновено. Ще се случват неща, които ще са напълно неочаквани, но пък ще ви носят само положителни емоции. Задачите ви ще се сипят една след друга и направо ще се чудите от къде да започнете. С каквото и да започнете – няма да сбъркате. Насочете вниманието си към организация на делата си за следващата седмица. Фокусирайте се върху най-важните неща и вложете амбиция и енергия в планирането на всеки един детайл.

ЛЪВ
Не се оставяйте на инерцията, бъдете инициативни. Не разчитайте на постигнатите досега успехи и не се надявайте, че и за бъдеще ще бъде така. Всеки ден всяко едно ваше действие е важно само за себе си. Днес може да се ангажирате с финансови или материални дела. Всяко нещо, което ще постигнете, в голяма степен ще зависи от собствената ви вяра в успеха. Затова не давайте място на съмнения и страхове, бъдете уверени и целенасочени. Въпреки благоприятните финансови вибрации, нека парите не бъдат най-важното нещо в днешните ви дела.

ДЕВА
Паричен или друг ваш проблем може да се задълбочи, ако не вземете навреме мерки за решаването му. Увеличава се чувството ви за отговорност. Днес за вас на първо място е комфортът на близките ви хора, така че семейните проблеми ще бъдат решени особено лесно. Ще се открие възможност да посетите някои интересни места. Нещата ще се нареждат благополучно. Вслушвайте се повече в желанията на хората около вас. Удобно време да се заемете с битовите дела на семейството, както и да се погрижите за себе си. Това обаче не е ден за приключения и ненужни рискове.

ВЕЗНИ
Съдбата ще ви даде знаци за това дали сте на прав път в някаква област от живота си. Малко повече усмивки и чувство за хумор биха свършили добра работа за подобряване на самочувствието ви. В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Грижете се за здравето си, избягвайте физическите претоварвания. Част от вас ще разрешат наболял паричен или делови проблем. Ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите, ще забравите всичко.

СКОРПИОН
По-малко се доверявайте на хора, които нямат отношение към вас и работата ви. Денят е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Повечето от вас се радват на отлично настроение. Ще имате куп неща за вършене. Здравето ви е отлично и скоро едва ли ще ви създава проблеми. Денят ще е удачен и за смели начинания, действайте. Ярки любовни постижения. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени в желанията си.

СТРЕЛЕЦ
Подобряване на финансите ще ви донесе изпълнението на по-голяма задача, стига да изпълните договореностите по нея. Денят обещава да бъде забележителен. Бъдете обаче по-премерени в думите си, че може да загубите приятел заради недомислие. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Деловият ви ден ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Добре би било да посветите време на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си.

КОЗИРОГ
Разумът и интуицията ще ви подсказват на какво да дадете предпочитание за да живеете по-спокойно. Пред вас има няколко важни задачи за изпълнение, които ще се нуждаят от добро планиране. Бъдете стриктни и отговорни в ангажиментите си, за да имате настроение за забавления. Успехи могат да постигнат тези от вас, които са ангажирани в дейности, свързани със строителство и ИТ техника. Следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. В интимния живот емоциите са смесени. Гледайте ведро към нещата от живота.

ВОДОЛЕЙ
Предстоят ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Не бързайте да се отпускате с настроение за отдих. Може дори да организирате задачите си за следващата седмица и след това да си дадете повече време за приятни занимания. Нека днес не ви плаши рутинната и монотонна работа, резултатите от нея ще видите по-ясно през следващите дни. Добри шансове, които се отварят чрез комуникация. Ако ви липсват достатъчно познания в сферата на интересите ви, или поне там, където смятате да ги развивате, е добре да помислите за подобряване на квалификацията си.

РИБИ
Днес обективно преценявате събитията, убедително излагате мислите си и изисквате нужното уважение от другите. Семейните дела вървят добре, но никой не е имунизиран срещу недоразумения, така че са напълно възможни. Може би някой около вас ще направи забележка, че трябва да бъдете по-сериозни и да сте отговорни. Не приемайте критиката твърде лично, освен това не се доверявайте на цялата информация, която получавате. Подходящ ден за осъществяване на нови връзки, както в бизнес общността, така и в личен план.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Advertisement