Connect with us

Водещи новини

Сложни ситуации за Телец, неочакван подарък ще зарадва Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
Възможно е някои истини да излязат наяве, да бъдат разбулени някои подхранвани от вас илюзии, а реалността много ясно ще ви покаже дали сте на прав път и дали не сте се заблуждавали. За да извлечете нещо положително от преживяванията, ще трябва да признаете, че не някой друг, а вие самите сте отговорни за тази реалност. Потребно ще е да поемете съдбата си в ръце и да откриете защо и как се лишавате сами от онези неща, за които копнеете. Действителността може и да не ви се стори най-приятната, но тя ще ви покаже за какво сте се заблуждавали.

ТЕЛЕЦ
При някои от вас ще има притеснения или затруднения, свързани с кратко пътуване, или ще преживеят различни сложни ситуации по време на пътуване с различни видове транспорт. Вероятни са недоразумения или други неочаквани събития, свързани с човек, който живее на някакво разстояние от вас. Ще разберете на кои хора сте давали прекалено много и в кои ситуации сте позволявали на други да решават вместо вас. Мнозина от вас ще се натоварят с възникнал внезапно битов проблем, който може да има връзка с неочаквана повреда на техника, авария с ток или вода и др.

БЛИЗНАЦИ
През днешния ден може да ви изненада подарък или друг жест на внимание от страна на човек, роден под знака на Стрелец. Ще имате причина да се зарадвате или ще преживеете нещо емоционално, включително и ако все още търсите своята половинка. Денят вещае създаване на много нови познанства и приятелства, с хора от двата пола, от различни националности, религии или разстояния. Мъжете ще търсят различни забавления и приятни преживявания със свои връстници. Повод за събиране може да бъде и дете от кръга ви роднини или близки приятели.

РАК
Днес ще ви се наложи да се подчините на волята, желанието или съвета на по-възрастен мъж – родител или роднина. Пътуванията са възможни, а причините за тях ще са най-различни. Не са изключени по-оживено общуване с хора отблизо и далеч. Мъжете ще преминат през изпитания, в които ще трябва да влагат много разум във всяко едно свое решение. Предстоят ви някои изпитания, с които имате потенциал да се справите. Ще възникне ангажимент с вероятно по-млада от вас жена. Тя може да бъде от кръга ви приятели, колеги, съмишленици и др.

ЛЪВ
Жените ще имат достатъчно задачи и предизвикателства, свързани с дома и със семейните отношения с различни роднини. Хубавото е, че няма да ви липсва любовен или интимен живот, ако това е важно за вас. Всъщност вие може да освежите любовта както в дома си, така и извън него – въпрос на предпочитание. Финансовата страна на живота ви не носи изненади. Ще разговаряте относно бъдещето си с оглед финансовото ви състояние, осигуряването на нови или по-добри източници на доходи и др. Бъдете готови да се вслушате в съветите или предложението на близък човек.

ДЕВА
Ако попаднете на точните хора, денят може да ви зарадва с вземането на правилно решение относно вашето бъдеще. Ще имате интересни романтични, интимни преживявания или срещи с приятели, с които сте имали такива преживявания в миналото си. Ще бъде благоприятен ден за нови запознанства или за първа романтична среща, включително такава онлайн. Жените в близкото ви семейно или професионално обкръжение ще изиграят важна и позитивна роля във вашите дела. Именно от жена ще получите важен съвет, предложение или подкрепа, нещо, което ще ви отвори нови възможности за развитие.

ВЕЗНИ
През днешния ден мнозина ще се зарадват на късмет, който ще създаде предпоставки за една неочаквана, но важна промяна в семейството или в работата. Избягвайте обаче да се вторачвате в една фикс идея или желание, което може да няма нищо общо с реалността. Допуснете ли попадането си в някакъв илюзионен паралел, неприятните последствия ще са за ваша сметка. Ако жените са допуснали хитрости в близкото си минало, денят може да ги изправи пред съответните последствия. Благоприятно време за уреждане на договор, документ от финансов характер, свързан с почасова работа и др.

СКОРПИОН
Повод за събиране или по-оживено общуване, размяна на информация може да бъде събитие в живота на мъж. Мъжете ще се наложи да поемат по-голяма отговорност около разрешаването на битови проблеми в дома. Още днес ще се увеличат контактите ви с най-различни хора – и лични, и професионални, и обществени. Може да бъдете поканени на специално събиране в дома на близки приятели или роднини по добър повод. Опасността за вас през днешния ден идва от вероятността да забравите някъде нещо, което е важно за вас – банкова карта, документи, лични вещи и др.

СТРЕЛЕЦ
Жените ще имат по-ведро и позитивно време и дано това даде отражение на собственото ви настроение. Не се вторачвайте в минали неудачи или проблеми, гледайте напред към добрите дни, които предстоят. Болката, каквато и да имате в сърцето си, не трябва да променя волята ви за живот и сигурността, която близките ви хора получават от вас. Денят идва със своите неочаквани ситуации и преживявания, без да ви пита дали сте готови за тях и дали импонират на вашите желания. Бъдете откровени с близките си хора и верните ви приятели. Събития ще благоприятстват вашите действия, които ще имат за цел да хармонизират любовните ви отношения.

КОЗИРОГ
Това ще бъде благоприятно време за изчистване на недоразумения или за раздяла с хора, чието вмешателство ви вреди. Добър ден за ново романтично запознанство, въпреки че човекът, с когото съдбата ще ви срещне, ще подходи към вас предпазливо поради горчив опит от предишна връзка. Ще бъде благоприятен ден за работата ви, особено ако работите предимно с мъже като колеги или клиенти. Ще имате повече задачи и ще бъдете натоварени с работа, което ще изиска добро планиране на дневния график. Ще ви зарадва писмо или телефонно обаждане от приятели, с които сте имали интересно минало.

ВОДОЛЕЙ
Събитие в живота на приятел ще бъде повод за събиране, избор на подходящ подарък или вечеря в ресторант. Ще ви бъде интересно да комуникирате с хора, родени под знака Дева. Благоприятен ден за пътуване, особено ако пътувате със семейството си или ако целта на пътуването ви е да посетите ваши роднини. Някои от вас ще имат интересна среща или кореспонденция с човек отдалеч. На жените ще им се наложи да се погрижат за по-малки брат или сестра или други роднини. Здравето ви ще бъде нестабилно, най-вероятно поради несъобразяване с метеорологичните условия.

РИБИ
Това може да бъде сложен ден за вас, натоварен физически, психически и емоционално, в който ще ви се наложи да покажете, че вече сте пораснали. Мъжете ще преминат през интересни събития, в които по-активните от вас ще могат да постигнат значителни успехи. Шансове и благоприятни обстоятелства няма да ви липсват. Поради много причини ще ви се наложи да общувате повече или да действате заедно с хора, родени под знака на Телец или Дева. Ще правите планове за предстоящите дни, като ще търсите идеи, с които да изненадате близките си хора и приятели.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2022
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Advertisement