Connect with us

България

Слави се жалва от СЕМ: Тричат ни за песента за Лена, искат 20 хил. лева глоба

Публикувана

на

След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена“, това Facebook във Фейсбук профила си лидерът на партията „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

СЕМ са се сезирали, защото въпросната песен е нарушила „добрите нрави“, твърди Трифонов.

„Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира“, пише той.

„Ако питате мен, “добрите нрави” са нарушени от двамата герои в песничката. Защото семейните ценности и вярността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада – не знам“, коментира още Трифонов.

Слави Трифонов обяви, че СЕМ иска да наложи глоба в размер от 3 до 20 000 лева на телевизията му.

Ето какво още написа лидерът на ИТН:
„Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”. И представяте ли си какви сме грешници да гледаме от “грешния ъгъл”? Ще ни глобяват с до 20 хиляди лева. Спомням си, че имаше един швед, който нарита една камериерка в Слънчев бряг и съдът му наложи глоба от 4500 лева. Която той даже и не плати. Явно за СЕМ ние сме по-големи престъпници и от тоя швед.

Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея – да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, “Българския център за джендър изследвания”, от чийто представител е пусната жалбата срещу нас в Комисията по дискриминация, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни“.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни