Connect with us

Водещи новини

Скандали ще вгорчат деня на Рак, професионални победи за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
Ако търсите нова работа, сега е точно моментът за това, но дори и в този период работата, която намерите, няма да е особено интересна и преди всичко приходите няма да са големи. Затова днес и в следващите няколко дни е най-добре да не напускате настоящата си работа в търсене на друга или да променяте професионалния си път, защото бъдещето няма да ви предложи големи възможности и успехи поне за месеци занапред. Бъдете внимателни също с финансите и инвестициите.

ТЕЛЕЦ
Ако някой ви предлага възможност да инвестирате пари, бъдете много бдителни, четете внимателно документите и не подписвайте, ако имате някакви съмнения, защото някои проблеми могат да възникнат по-късно. Ако желаете да купите дом, сега не се препоръчва да инвестирате големи суми. Очевидно проблемите ви правят много силни и ще може да работите без особени затруднения, а също и в продължение на много часове през деня. Вечерта си осигурете поне час релакс.

БЛИЗНАЦИ
През днешния ден късметът ще бъде наистина малък, разходите ви ще бъдат много, а възнаграждението спрямо труда ви прекалено малко. Ако все още нямате работа, търсенето ще бъде много сложно, но най-интересните периоди, за да ви забележат, са следващите седмици. Това означава, че и в любовта нещата могат да се влошат или да продължат по-спокойно и с ниско чувство на удовлетворение. Ако връзката ви през последните дни не е била позитивна, рискът да се изправите пред тежка битка е голям.

РАК
Вероятността от продължителни кавги в семейството, недоразумения и в офиса и в някои случаи дори предателства, е голяма. Истината е, че романтичната ви история вече не е толкова вълнуваща, както в миналото, а любовта, за която сте мечтали и желали, сега се разпада пред очите ви. Труден период се очертава и за двойките, които ще се сблъскат с моменти на самота, раздяла или пълна тишина, докато необвързаните ще изпитат противоречиви ситуации, когато решат да завладеят някого.

ЛЪВ
Налага се да бъдете достатъчно позитивни, за да възстановите емоционалната си връзка, но при всеки случай рискът от приключване на вашата любовна история, която е станала непоносима, ще присъства през по-голямата част от деня. Любовният ви живот ще е много сложен, защото вашият партньор няма да разбира вътрешния ви свят, няма да поддържа вашите идеи и вече няма да изразява своите емоции както в миналото. Вие обаче предпочитате да основавате вашите любовни отношения на взаимна обмяна на чувства и емоции.

ДЕВА
Трябва да обърнете специално внимание на психофизичното си здраве и да не подценявате проблемите и дискомфорта, които могат да възникнат, което ще бъде особено сложно, уморително и без оптимизъм за възстановяване. Ще трябва да се борите силно за човек, който току-що сте срещнали и за съжаление няма да е лесно да успеете да завладеете сърцето му. Душата ви е много чувствителна, възможни са моменти на депресия след периоди на сантиментално разочарование.

ВЕЗНИ
Като се има предвид, че сте чувствителни, най-вероятно ще преживеете дни на депресия, на песимизъм, от който няма да е лесно да излезете. Случайни срещи ще ви създават илюзии, а и вие харесвате да живеете в света на фантазиите, да си въобразявате невъзможна любов, а понякога ви липсва обективност и в работата. Затова трябва да отворите очите си и да бъдете реалистични. За щастие ще ви се предостави помощ, като ви се позволи да слушате разума, а не сърцето, за да избегнете грешките.

СКОРПИОН
Възможни са влияния, които могат да създадат усложнения по отношение на физическото ви здраве, но само ако възрастта ви е над 50 години. Младите хора просто ще бъдат изправени пред време с по-малко физическа енергия, голяма умствена умора, минимално желание за активност и правене на нови неща. Освен това при тези негативни влияния дори пътуванията не са много интересни и вероятно дългите пътешествия ще ви донесат повече умора, отколкото забавление.

СТРЕЛЕЦ
През днешния ден, за да се почувствате добре, трябва да намерите вътрешен мир и хармония. За да постигнете това, може да посещавате курсове по йога, пилатес, да медитирате. Съветът е да правите колкото се може повече отпускащи процедури, както за тялото, така и за ума. Това абсолютно ще ви помогне да се опазите и да не влезете в криза. Трябва да избягвате екстремните спортове, където тялото ви е подложено на изпитание. Вероятни са проблеми с черния дроб, има и възможност за натрупване на тегло.

КОЗИРОГ
Днес ще получите много удовлетворение и ще се гордеете особено с професионалните си успехи. Това е период, когато ще намерите отговори на много въпроси и всичко ще се върне към нормалното ви всекидневие. Ще преживеете решителни събития за бъдещето, където важни хора – родители, учители или шефове – ще играят една от основните роли. Понякога ще се оказвате на преден план в събитията и трябва добре да обмисляте как да се възползвате максимално от тези ситуации.

ВОДОЛЕЙ
В любовта ви чака пълен успех. Повече от това какво може да искате. За някои от вас ще бъде решаващ ден – ще срещнете любовта на живота си, ще сключите брак или ще заченете дете. Други, особено необвързаните, могат да срещнат интересни хора, с които да изживеят много щастливи моменти. Вие ще сте лудо влюбени, както никога преди. Привличането с партньора ще е много силно и взаимно. На работното място ще сте доволни от всичко, което се случва. Връзката с колеги, шефове или партньори ще е отлична.

РИБИ
Образованието и следването за всички, които се занимават с наука и изкуство, ще се развиват прекрасно. Имате шанс за нова специализация, курс в област, от която се интересувате, укрепване на професионалната ви позиция. Вашата кариера ще зависи до голяма степен от решаването на проблемите и преодоляване на препятствията. Общувайте с хора с богат опит, от които може да научите нещо и които могат да ви покажат нови направления в кариерата.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Advertisement