Connect with us

Водещи новини

Скандали и разправии за Близнаци, ледовете в отношенията се топят за Дева

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

Денят започва с разгорещени спорове, с опити за намеса и компроматна игра. До обед картинката се изяснява, виждате кой ви мъти водата и кой помага да се избистрят отношенията. Време е да се разчистят сметките. На един поднасяте извиненията си, но към друг вече не сте толкова благосклонни и всеопрощаващи. Бъдете смели, освободете се от веригите на едно неравностойно партньорство.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

Днес крясъците разболяват и вредят. Старайте се да запазите добрия тон при делови и лични разговори. Ще ви провокира желанието да се похвалите. Така може да издадете и чужди тайни, което да предизвика скандали и конфликти. Започвайте само такива дела, които до вечерта ще приключите. Дълготрайните проекти стартирани днес ще зациклят във времето напред.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

До обед не влизайте в преговори и не се включвайте в разправиите на близки и колеги. До вечерта поне един проблем ще се уреди, ще ви се предложат изгодни варианти по сделки и договори и отношенията с партньори ще се напаснат. Постарайте се да подновите изгубените в миналото връзки, особено ако усещате някаква тежест и празнота и мислите непрекъснато за другия.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

Правете всичко с повече мисъл, без излишни емоции и пристрастия. До обед сте провокирани да „изплюете камъчето” и да кажете на неподходящия човек нещо, което ще бъде използвано срещу вас. От обед до утре на обед може да разрешите споровете с роднини и приятели и да стопите дистанциите с любимите ви хора. Не бързайте и с подписването на нови договори, проучете нещата.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

За родените около 1-5 август положението става доста напечено в днешния ден, поради конфликтните аспекти на Слънцето им с Уран и Сатурн. Бъдете внимателни в действията си, при пътуване и във всякакви финансови операции. Точно днес не рискувайте с необмислени инвестиции и непроверени сделки. Спазвайте правилата и не реагирайте на изкушения.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

От обед до утре на обед ледовете в отношенията се топят. Може да си върнете едно приятелство, да привечете нови хора в личен и професионален план и да намерите изход от неприятна житейска ситуация. Не отлагайте споразумения с работодатели и роднини. Добре е за сключване на нови договори. Може да се намери и приготви лекарство за всякакви болести.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

До обед преговаряйте и си пожелайте нещо, а следобед опитайте да привлечете бивши съюзници, спонсори и последователи. Родените след 15-и октомври да не бързат с избора докато не отпаднат някои ограничения. До вечерта ще получите повече защити и ще отговорите на предизвикателствата. Каквото не успеете да свършите отложете за утре до обед. Подписаните договори ще са дълготрайни.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

Денят започва с остри битки на интереси и позиции. Внимавайте какво казвате и какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Не бързайте до обед да задвижите проекти, които не сте съгласували с близки и партньори. Отложете и подписването на новите договори, особено ако обстановката и договорките са неясни.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

Днес разговорите ви вървят трудно, но с напредването на деня ситуацията ще се отпуши и до утре може да подпишете важни договори. В момента е добре да се устроите в нова среда и да привлечете стари приятели и съюзници за новото, което предстои. В организма ни днес се включват енергии на фино енергийно ниво. Навлизаме в период на биохимични трансформации.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

До обед трудно се разбирате с околните и дори по въпроси от взаимен интерес действате разнопосочно. Не се изказвайте неподготвени. Каквото отложите за следобед ще мине по-добре и ще донесе желаните ползи и за двете страни. Тази вечер може да стопите дистанциите, да изчистите конфликтите и да подновите връзките, които ви липсват. Не бързайте с разделите, опитайте пак.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

Днес рискът ви диша във врата. Родените около 1 февруари да бъдат особено внимателни при работа с техника. Не участвайте в състезания и конкурси без регламент. Не влизайте в конфликти и спазвайте правилата при пътувания. Очертават се нестандартни положения и срещи, които може коренно да променят живота ви. И преди нещата във връзките ви да се оправят ще се развалят.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

До обед опитайте да стопите ледовете, да се съберете и разберете по спорните въпроси. Изчистете отношенията на работното място и в личните връзки. Придържайте се към истината, колкото и да е болезнена. От обед до утре на обед продължавайте започнатото, но нищо ново не предприемайте. Отлагайте срещите, сбирките и подписването на новите договори за утре следобед.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

В лична година 1-ца е важно да тръгнете по нов път, да започнете нова работа или връзка, да подпишете нови договори и да сключите брак. Стартирайте добре обмислената нова програма за работа и действие в избраната посока. Нищо случващо се в момента не е за пренебрегване. Не позволявайте друг да прави избора вместо вас. 2022 ще бъде за вас година на отлив. Постарайте се да си осигурите нужното спокойствие и да си защитите гърба.

Родените днес ще бъдат водачи на общественото мнение по различни въпроси. Ще имат магнетичен и представителен вид. Винаги ще правят впечатление с визия, дарби и таланти. Трудно ще се разбират с родените под Лъв, но точно такъв партньор може да си изберат. В годината преди да тръгнат на училище родителите им ще се преместят на по-добро място и в по-добра за тях среда.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2021
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement