Connect with us

Водещи новини

Скандали и конфликти ще вгорчат живота на Рак, неочаквани събития за Риби

Публикувана

на

ОВЕН
Звездните влияния ще подкрепят амбициите ви – включително професионалните, но е много важно какви средства ще използвате да ги реализирате. Ако влагате личните си способности, умения и ресурси, има шанс да постигнете много. Ако обаче не се интересувате от това какво мислят и чувстват хората около вас, има голяма вероятност да ударите на камък и да станете жертва на собствените си амбиции. Тези от вас, които планирате някаква по-сериозна промяна в кариерата си или да реформирате бизнеса си, ще имате нужната подкрепа.

ТЕЛЕЦ
Дори да постигате по-трудно намеренията си, не се отказвайте. Очакват ви добри часове за работа, така че се концентрирайте върху това, което искате да постигнете, и действайте. Бъдете по-внимателни при комуникацията с колеги и делови партньори – дори да си мислите, че се изразявате ясно, има вероятност да не срещнете разбиране и да се натъкнете на неочаквана съпротива. Във ваша полза ще е, ако пресявате хората, с които общувате, защото има известен риск да попаднете под нечие вредно влияние или най-малкото – да се опитват да ви казват какво да правите.

БЛИЗНАЦИ
Макар че някои хора ще използват по-груби методи, за да въздействат на околните, ще има и такива, които ще прибегнат до по-фини средства – например, за да получат желаното, ще използват ласкателства или ще ви карат да се чувствате виновни. Така че имайте си едно наум и не правете нищо, което не е в хармония със собствените ви усещания и разбирания. Ако не се вслушвате в себе си и само се подчинявате, ще се чувствате зле. Не забравяйте обаче, че на другите също няма да им е приятно да се изживявате като последна инстанция, така че се въздържайте да им четете морал.

РАК
Предстоят благоприятни моменти – с каквото и да се заемете, ще постигате добри резултати, особено ако се отнася за материални въпроси. Около средата на деня е възможно да имате малко по-критични ситуации – ще трябва да полагате повече усилия, за да осъществите намеренията си, а нищо чудно да ви обхванат и съмнения по някакъв въпрос. Не предприемайте нещо под влияние на неясни подозрения или на притеснения, защото или ще сбъркате, или ще се натоварите излишно. Вероятността да възникнат конфликти в дома или на работното ви място е доста голяма.

ЛЪВ
Различни ситуации ще ви причиняват дискомфорт, но едва ли ще има какво да направите по въпроса. Възможно е вие да сте страна в конфликта, но нищо чудно и да се отнася до ситуация, която ви касае косвено – например, да възникнат дрязги между колеги или между родителите ви. Някои от вас може да решите, че е време да бъдете малко по-твърди. Не се притеснявайте – това не значи, че сте лоши или агресивни, а просто да споделите мнението си, дори тази ваша позиция да е, че е време хората около вас да се оправят с проблемите си и да не ви занимават с тях.

ДЕВА
Преценете дали да се намесвате в нововъзникнал конфликт, за да не се окажете между чука и наковалнята. Деликатността е чудесно качество, което вие притежавате, и може да ви отвори много врати, но точно сега може да бъде за ваша сметка, ако сте прекалено изтънчени и не успявате да направите избор. В делови план денят е много подходящ за извършване на радикални промени, за сключване на дългосрочни договори и за установяване на сътрудничество – ако намерите подходящите партньори и решите да работите с тях, има вероятност партньорството да е много успешно и за двете страни.

ВЕЗНИ
В личен план, ако човекът до вас изразява желание между вас да има разбирателство, лесно ще се споразумеете. При всички случаи трябва да сте спокойни, защото днес е вашето време – това значи, че дори да има известни проблеми или преустройства, хората, с които сте на една вълна в личен или в делови план, в крайна сметка ще останат с вас и ще ви подкрепят. Ще трябва да се разделите с нещо, защото в противен случай има риск напрежението да ви дойде в повече, дори и да си навредите по някакъв начин. Разбира се, това не значи, че при всички положението ще е толкова драматично.

СКОРПИОН
Днес може да се убедите, че раздялата с близък роднина или приятел трябва да се случи или не е възможно да се осъществи това, което сте очаквали. Каквото и да се наложи да отстраните, по-добре отрязването да стане рязко или с един удар – звездите ви дават шанс именно за това. Дори да заболи – вас или някой друг, това е по-добрият вариант. Ако искате наистина да постигнете разбирателство, а не просто да се опитвате да се наложите, трябва да дадете шанс на събеседника си да каже какво мисли и чувства, без да го съдите за постъпките му.

СТРЕЛЕЦ
Днес ви очаква трудна мисия, но не и невъзможна. Всеки ще държи на своето, ще се стигне до сблъсък и разривът ще се задълбочи. Бъдете особено внимателни при общуването си, тъй като не е изключено страстите да достигнат кулминацията си. Денят има и позитивен план – много е подходящ да се задълбочите в някаква дейност, да анализирате себе си, също и за действия, които ще имат сериозни последствия в бъдеще. Добри резултати ще постигнете тези от вас, които работите в сътрудничество с правилните хора. Едва ли ще направите нещо сами, но ще бъде обречено на неуспех да се опитвате да принудите някой да ви съдейства, когато не иска.

КОЗИРОГ
Събитията и начинът, по който се развиват, сами ще ви подскажат кой е на една вълна с вас. Ако имате конфликт с някого, не правете голяма драма, тъй като е вероятно това да открие възможност пред всекиго да си каже какво мисли и да си изясните някои неща – това се отнася както до личните, така и до професионалните ви взаимоотношения. Към средата на деня има риск да не ви разберат, когато се опитате да обясните нещо. Ако наистина искате да убедите някого в правотата си, трябва да говорите разбираемо и да опитвате да се поставяте на мястото на другия човек.

ВОДОЛЕЙ
Ще ви се отдаде подходящ случай да отправите предложение на делови партньор, да изнесете презентация или да впечатлите някого със словесните си умения. Ако случайно не получите желания резултат, това значи, че или не сте избрали точните хора, или не сте използвали правилните думи. Бъдете по-внимателни, когато се изразявате, тъй като има вероятност да прекалите с искреността, а хората около вас ще бъдат особено чувствителни. В някоя област от живота ви ще настъпи обрат. Може внезапно да сложите край на изпълнението на ангажимент, да уволните служител или да поемете по съвсем нов път.

РИБИ
Макар че би могло събитията да се развият неочаквано дори за самите вас, ще става дума за процеси, които отдавна назряват и сега избиват на повърхността. Имайте предвид, че вашите действия ще бъдат с много сериозни последствия – каквото и да направите, няма връщане назад. Ето защо, дори да изпитвате голямо напрежение, избягвайте да действате прибързано и си давайте време, за да обмисляте ситуациите на спокойствие. Звездите ви дават шанс да се освободите от неща, които вече не са ви нужни, но това освобождаване няма да бъде лесно и е възможно да срещнете съпротива.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

май 2023
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement

Популярни