Connect with us

Водещи новини

Силен и успешен ден за Лъв, прегради и стени на всяка крачка да очакват Близнаци

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Каквото уредите днес и утре до обед ще ви радва, храни и служи месеци наред. Вземете важно решение в професионален и бизнес план. Търсете нови варианти и шансове, започнете нова или паралелна работа. В този ден може да преминете на по-висока навивка на развитие. Явете се на конкурси, кандидатствайте по спонсорски програми, изявете талантите си по всички възможни начини и нужните хора ще ви забележат. Ден за духовно прозрение за бъдещето. Вечерта си поръчайте сън. Не яжте месо, не напрягайте очите.

Телец 21 Апр – 21 Май
Започнатото днес ще донесе плодове още утре. Сега е момента да се правят контакти с хора и институции, от които очаквате решение на важен ваш проблем. Ще срещате спънки на всяка крачка, но ако продължите и не се откажете ще получите нужните услуги. Отхвърлете съмненията и вземете решенията, които сте отлагали от доста време. Разчистете терена на връзките. От днес Венера вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Рибите, така че и в любовта ще ви потръгне. Утре може да приключите изгодна сделка.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Днес на всяка крачка ще срещате прегради и стени. Ще ви потрябват гочно хората, които в миналото прибързано сте дистанцирали. Трудно ще ви простят стаите изневери, пропуски и грешки. Ще трябва да дадете всичко от себе си и да обещаете какво ли не, за да получите сдействие. В този ден все някак ще се стигне до взаимно изгодно решение, но нервите няма кой да ви плати. Не искайте много, намалете претенциите, спазвайте закони и разпоредби. Децата гледат и повтарят направените от вас нарушения.

Рак 22 Юни – 22 Юли
До утре на обед и за вас се отваря прозорец на сила. Ще доминирате в средата си и ще привличате спонсори. Затлачената работа ще потръгне, ще получите изгодни поръчки, предложения и оферти и в любовта ще наравите крачка един към друг. Венера навлиза в знака на хармоничните ви Риби. Любовните ви връзки помагат да влезете в перспектива среда. Финализирайте отдавна подготвените сделки. Не се разпилявайте. Концентрирайте се над най-важното и ще го постигнете. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Един успешен ден. Действайте активно, независмо кой и по какъв начин се опитва да ви откаже от целта. Лесно преодолявате преградите, агресията и неуважението. Ще поставите на място всеки, който кръшка, не си върши работата или пречи на вашата. Ще постигнете отдавна гонени цели, ще уредите доставки и плащания, ще си върнете отнети в миналото позиции и ще изживеете вълнуващи любовни моменти. Венера вече не ви гледа в опозиция. Печелите житейски битки и доказвате, че заслужавате лъвската позиция.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Ще ви трябват много повече сили и средства, за да постигнете минимални цели. Не си поставяйте тежки задачи. Ще ви е трудно, ще срещате спънки от страна на закона и неговите служители. Ще ви бавят с документи и разрешителни, ще ви поставят неизпълними условия и някой упорито ще се бърка в работата ви. Важното е да се концентрирате само над една основна дейност и работа. За друго няма да ви стигнат силите. От днес Венера ще ви гледа в опозиция. И любимите ви хора по някакъв начин ще ви предават и подвеждат.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
До утре на обед късметът ще е с вас, а след това проблемите в професионален и бизнес план ще станат почти непреодолими. Побързайте, свършете днес основната част от работата и в следващите дни не си давайте много зор, за да не работите за чужди интереси. Днес може да ви повишат или преназначат, да ви предложат изгодни договори и сделки. Имате шанс да влезе в нова среда или да ви приемат в престижен екип. Дистанциите се стопяват. Тествайте възможностите си, явете се на конкурси, поставете условията си.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Днес няма невъзможни или незначителни неща. Всичко, което уредите, за което се постараете и го поставите на нова основа ще тръгне успешно, ще ви носи приходи и късмет. Организирайте срещи със спонсори. От днес и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рибите. Сърцата се срещат, ръцете се преплитат. Очакват ви щастливи моменти заедно. До вечерта поне с няколко проблема ще се справите успешно, но е важно да започнете от най-злободневния. Ден за за пътуване и директни срещи с производители и доставчици.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Ден за участия в панаири и изложби и редица други публични изяви. Рекламирайте се, всяка крачка към целта е важна. По пътя си може да попаднете на някой изпаднал в нужда. Помогнете и ще си спечелите благодетел. Тази вечер в живота ви може да се появи точния човек и работата ви да потръгне. Но в любовта ситуацията може да излезе от контрол, особено ако се предоверявате или изневерявате. Очертават се компроматни атаки. Не стойте дълго пред комютъра или в чужд дом. Приберете се навреме, помогнете на половинката.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Ден с много варианти и възможности. Тичайте по задачи, не се разсейвайте, търсете начин да пробиете в различна среда и да наложите идеите си. Добре е да се работи в екип, да се използва потенциала на различни умствени и интелектуални сили. Ден на реката, а тя събира сили от големи и малки поточета. Всичко, предприето ще донесе успех. Енегетиката ви дава сила за постигане на гоеми и малки цели. Може да прескочите на нова навивка на развитие, да повишите потенциала, възможностите и доходите си.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Ден за пътуване, за делови и приятелски срещи, които ще определят нова посока на развитие на личните ви интереси и бизнес. Животът може да ви сблъска с неочакван благодетел, за когото да се окажете отдавна търсеното звено в работата или в личния му живот. Вероятни са кармични срещи, на които си връщаме дълговете или ни връщат жестовете от миналото. Ако някъде срещнете стена, не я пробивайте с глава, а заобиколете. Важното в момента е да се върви напред, да се променя статуквото и да се извличат ползи от всяка среща.

Риби 20 Фев – 20 Мар
На всяка крачка ще срещате забрани. Гледайте да се отървете от колективните иницитиви, за да имате повече свобода на действие. Работата с много хора стопира важните и изгодни за вас дейности и намерения. Реката на вашите възможности се блъска в коритото на установените порядки. Желанито за реформи ще бъде подтискано, но все някъде ще направите пробив. Дигите не могат да ограничат реката, когато настъпи истинския прилив. Днес може да направите важен пробив в посока на личните си интереси. Не се отказвайте от целта.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2019
ПВСЧПСН
« май  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930