Connect with us

Водещи новини

Силен период за Водолей, изкушения за Риби

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден на пасивност и размисъл. Продължете в посоката, в която вървите в последните дни. Не се отклонявайте, не се връщайте, не започвайте нищо ново преди да стигнете до набелязаната цел. Ще се опитват да ви въздействат хора и фактори, които имат някава полза от промените в плановете ви. Ще останете доволни от себе си , ако продължите и достигнете до определената в миналото цел.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Съветът на деня е да следвате определената посока и да не се отклонявате от пътя. Ще бъдете подложени на редица изкушения. Ще ви теглят в различни посоки задължения, страсти и желания. Запазете неутралитет, не си променяйте мнението и спазвайте дадените в миналото обещания. Ден на изневери, които може да донесат повече неприятности, отколкото радости и сладости.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес и утре Луната е във вашия знак в съвпад с Венера. Аспектът е изкусителен. Работата не върви, разсеяни сте, търсите повод да стоварите работата на друг, за да отидете при трети. Не променяйте взетите сутринта решения, ако не искате да объркате нещата. Пазете се от случайни контакти. Прочистете се на физическо и духовно ниво. Слушайте вътрешния си глас.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Прекарайте този ден на спокойно място и без общуване с много хора. Сега е момента да приключете с работи и проекти важни за бизнеса или за учебната ви програма. Не се разсейвайте с погледи встрани от избраната пътека. Който се поддаде на изкушенията ще си докара проблеми, а който се организира и приключи навреме ще дочака повишение и награди за добре свършената работа.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Тази вечер Луната е в обятията на Венера. На прага сте на емоционални срещи, които може да прераснат в делови или обратното. Не изпускайте нишката и възможноста да постигнете с помоща на приятел това, към което се стремите. Следавйте този посока, от която и в миналото е идвала подкрепа и дотация към вас. Ако се опитате да смените спонсора нещата ще се объркат.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес постигате важна за бъдещето ви цел. В работата нещата вървят, но в любовен план нещо може да се обърка. Днес и утре Луна и Венера ви облъчват в нехармонични аспекти от знака на Близнаците. Не играйте двойнствени игрички, но може да разберете за такива. Ден на неприятни разкрития и на запознанства, които ще се отразят негативно на досегашните ви връзки и бизнес.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес ще постигнете напредък в личните и професионални дела. Може да направите връзка със стар приятел. Някой ще срещне и любовта, а може би точно тя ще му намери и нова работа. Все пак пазете се от случайни контакти. Обадете се на стари приятели, сътрудници и съученици. Не допускайте нови хора в екипа си и не се отклонявайте от средата. Предстои любовна вечер.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден за постигане на крайни цели както в работата, така и в личните отношения. Тази вечер Луна и Венера се прегръщат в нощното небе и ни облъчват с вдъхновяваща енергия. Трубадурите пеят. Трудно удържате импулсите за любов. Някой ще прекрачи преградите и ще избяга от семейните задължения. Но в този ден за всичко ще се плаща. Трудно ще прецените кое колко ще ви струва.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес и утре Луна и Венера ще ви гледат в опозиция от знака на Близнаците. Някой със сигурност ще кръшне от семейната пътека и ще си докара доста неприятности в личен и служебен план. Не е време за командировки. Не смесвайте работата с удоволствията. Ако продължите това, което сте започнали в предните дни ще постигнете успехи и в края на деня ще достигнете целта си.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Съвпадът на Луна и Венера може да разтопи и ледното козирожко сърце. Очертават се емоционални срещи, които може да ви донесат и доста неприятности в бъдеще. Пазете се от случайни контакти с хора, които никой не ви е представил. Ще ви бъде спестена ценна информация, което ще ви удари по джоба в бъдеще. Вървете си по пътя без да се отклонявате.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Навлизате в силен тридневен период. Луна и Венера ще ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Близнаците. Вървите към любовно предложение и възможност за сключване на брак. В живота ви ще се появи нова пътеводна светлина. Сега е момента да затвърдите отношенията си или да създадете нови. Добре е да бъдете препоръчани един на друг. Случайните контакти носят рискове и проблеми.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес и утре Луна и Венера са в пречупващ аспект с Нептун от вашия знак. Очертават се проблеми в любовта, тенденция към изневери, които ще донесат повече главоболия отколкото радости и сладости. За всичко ще се плаща и вероятно ще ви излезе солено. Тази вечер си останете у дома. Където и да отидете ще бъдете подложени на изкушения и ще сбъркате в избора.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2021
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement