Connect with us

Водещи новини

Силен период за Дева, шанс за нова работа за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

Ден за преговори с роднини, които са далече. Може да се вземе решение за имотни и наследствени делби или да се реши кой къде ще живее и какво ще ползва. Добре е да си търсите работа в чуждестранна фирма или да подновите прекратени в миналото договори. Може да откриете и нова професионална ниша. Рекламирайте се, не се ограничавайте в строги искания и рамки.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

Ден за преговори с чужбина и за кандидатстване за работа в чуждестранна фирма. Подайте нужните документи, представете нагледно и предмета на дейност, за който търсите одобрение, съдействие и финансиране. Днес ще получите някакво откровение за бъдещото. Везните ще натежат в една от посоките, които ви привличат. Подгответе се за старт на нов проект след 21-и.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

Не се занимавайте с дреболии и не издребнявайте в претенциите. В този ден се преследват далечни и глобални цели, търсят се приятелства и връзки с чужбина, активизират се междудържавните отношения и се водят преговори, които ще позволят разхлабване на ограничителните мерки. Преговаряйте с клиенти и партньори от чужбина. Търсете и работа в чуждестранна фирма.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

Ден на откровение за бъдещето. Символ на деня е щъркел излизащ от облак. Някой вече чака бебе, друг е на път да го направи. Взимате решения позволяващи да излезете от кризисния период. Ще се случат събития, които ще променят отношения и нужди и ще ви поставят в по-изгодно положение. Гледайте да не задлъжнявате по никакъв повод. Водете преговори с близки и роднини в чужбина.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

Препоръчват се преговори и делови връзки с фирми и клиенти от чужбина. Обадете се и на близките, които са далече. Разстоянията лесно се преодоляват, различията също. Ще имате предимства при пътувания и получаване на колетни пратки. Ще се случват събития, които ще ви помогнат да разберете нивото на връзката си с някого. Вечерта носи болезнено изтрезняване.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

Днес може да получите отговор и оферта на предложения, които сте направили преди време. Може да ви се обадят и от чужбина. Ще спечелят тези, които действат със замах и отстояват до край правата и личната си позиция. Защитете парите си и правото си на труд. Който се притеснява и извинява нищо няма да получи. От утре навлизате в силен тридневен период, настъпете педала.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

Ден за уединение и смирение. Не се оплаквайте от живота, а се помолете ситуцията да не ескалира. Днес може да откриете истинския смисъл на една своя връзка. По странични пътища получавате информиция, която изяснява нещата. Време е да вземете решението, което сте отлагали. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор, така че внимавайте.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

Ако днес вземете решение за заминаване в чужбина или заминете, дълго може да останете там. Възползвайте се от всеки временен коридор или възможност, която няма да трае дълго. Доверете се на инитуицията. Приемайте нащата такива каквито са и не желайте друго. Ще почувствате остро какво се случва с близък, който е далече. Намерете решение на въпроса кой да замине и кой да остане.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

Днес пред вас се отварят врати към чужбина и независимо кризата може да напреднете в преговорите за работа, за пътувания и доставки. Кандидатствайте по спонсорски програми. Защитете и интересите на колегите, с които работите. Сами няма да се справите. Денят изисква колективни действия и съвместни инициативи в посока към важната за оцеляването на общия ви бизнес цел.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

Съветът на деня е да мислите и действате с по-далечна перспектива и да направите опит за връзка с приятели или фирми от чужбина. Разширете деловите си връзки и отношения, рекламирайте се, изпратете и разгледайте различни мостри. Този ден дава шанс за работа в чужбина. Кандидатствайте за субсидии по европейски проекти, преговаряйте с чуждестранни инвеститори.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

Ако мислите за някого той непременно ще ви се обади. Ден за пророчества и предаване на мисли на разстояние. Чакайте и обаждане с предложения от чужбина. Личното ви хоби ще донесе доходи, а и пряката ви дейност се активизира и привлича клиенти. Ще си простите взаимно и миналите прегрешения, отношнията ви се нормализират. Ден за пътуване, командировки и преместване.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

Днес се стимулират и развихрят с пълна сила телапатичните контакти. Ще почувствате ясно, че нещо важно се случва с близките ви, дори и да са далече. Чакайте и обаждания от чужбина. Влюбените се намират и се усещат взаимно в стремежи и желания. Поне един товар се смъква от плещите ви. Някой вече взима решение за заминаване в чужбина, а друг планира да се върне.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement